Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı! Türk bayrağını yakmaya çalışan şüphelinin üstünden çıkan kimlik herkesi ters köşe yaptı
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Türk bayrağını yakmaya çalışan şüpheli yakalandı. Üzerinden çıkan kimlik ise herkesi ters köşe yaptı.
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Türk bayrağını yakmaya çalışan şüpheli yakalandı. Üzerinden çıkan kimlik ise herkesi ters köşe yaptı.
Bursa'da refüje asılı olan Türk bayrağını yakmaya çalışan şüpheli yakalandı. Üzerinden yüzde 50 engelli kimliği çıkan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Osmangazi ilçesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde şüpheli bir şahıs, cadde üzerinde orta refüjde bulunan Türk bayrağını yakmaya çalıştı. O anlar saniye saniye amatör kameraya yansırken, durumu fark eden bir vatandaş ise şahsı engelledi.
Yaşanan olay sonrası Bursa İl Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Yapılan araştırmalar sonucu şahsın M.Ç. olduğu tespit edildi. M.Ç.'nin yüzde 50 zihinsel engelli olduğu anlaşıldı. M.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.
Olay sonra Bursa Valiliği yaptığı açıklamada, "20.05.2025 Salı günü sosyal medyada yer alan videoda bir şahsın ilimiz Osmangazi ilçesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde Türk bayrağımızı yakmaya çalıştığı görüntülerle ilgili olarak; İl Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda M.Ç. olduğu tespit edilen şüpheli şahıs yakalanmış, şahsın üzerinde bulunan engelli kimlik kartında yüzde 50 engelli olduğu ibaresi görülmüştür. Konu ile ilgili adli tahkikata başlanmış olup, şahıs 21.05.2025 tarihinde adli mercilere sevk edilecektir" ifadelerine yer verdi.
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23