• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
5
Yeniakit Publisher
Kartpostallık görüntü! Baharın rengi yaylaya yayıldı
IHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Kartpostallık görüntü! Baharın rengi yaylaya yayıldı

Konya’nın Ahırlı ilçesine bağlı Bartlı Yaylası’nda son yağışların ardından açan çiğdem çiçekleri yaylayı adeta renk cümbüşüne çevirdi.

#1
Foto - Kartpostallık görüntü! Baharın rengi yaylaya yayıldı

Toroslar’ın eteklerinde yer alan Bartlı Yaylası, baharın ilk işaretlerinden biri olan çiğdemlerin açmasıyla birlikte doğaseverlerin uğrak noktalarından biri haline geldi.

#2
Foto - Kartpostallık görüntü! Baharın rengi yaylaya yayıldı

Son yağışların ardından yayla içerisindeki çayırlık alanlarda oluşan doğal çiğdem tarlaları, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası haline geldi.

#3
Foto - Kartpostallık görüntü! Baharın rengi yaylaya yayıldı

Bölge sakinleri ve doğa tutkunları, ziyaret ettikleri Bartlı Yaylası'nda hem eşsiz doğal güzellikleri yakından görüp hem de piknik yapma fırsatı buluyor. Toroslar'ın yemyeşil eteklerinde yer alan mesire alanları, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

#4
Foto - Kartpostallık görüntü! Baharın rengi yaylaya yayıldı

Doğa harikası manzarayı yerinde görmek için ailesiyle birlikte Bozkır'ın Dereköy Mahallesi'nden yaylaya gelen Hasan Kalem, "Ramazan öncesinde ailemizle birlikte bu doğal güzellikleri görmeye geldik. Herkesi bu güzellikleri görmeye davet ediyoruz. Gerçekten çok güzel bir ilgi var. Ancak bu güzellikleri görmeye geldiğimizde en önemli görevimiz bu eşsiz doğayı korumak olmalı. Temiz kalması için hepimize büyük sorumluluk düşüyor" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İ. Keskin

Çiçekler de 'altın' renginde!!! O yaylada çil çil altınlar olmasın?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23