İsmail Kılıçarslan 'yazık çok yazık' diyerek duyurdu: Yüzde 80'i torbacı
Gazeteci yazar İsmail Kılıçarslan, Türkiye gündemine oturan uyuşturucu operasyonlarıyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
Gazeteci yazar İsmail Kılıçarslan, Türkiye gündemine oturan uyuşturucu operasyonlarıyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
Son günlerde Türkiye'ye damgasını vuran uyuşturucu operasyonlarının ardından iktidara yakın Yeni Şafak gazetesinin köşe yazarı İsmail Kılıçarslan, çok konuşulacak bir çıkış yaptı.
10 Rap müzik yapımcısından sekizinin "uyuşturucu torbacısı" olduğunu iddia eden Kılıçarslan'ın X hesabından yaptığı paylaşım şöyle:
"Uyuşturucunun ne berbat bir şey olduğunu önce çocukluğumun Ankara Eski Garajlar'ında, ardından gençliğimin Kadıköy'ünün Akmar'ında ve sonra ofisimin olduğu Cihangir'de kavramıştım. O günlerden bugünlere "Allah kimseyi bununla imtihan etmesin" diye dua ederim.
Uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan ünlüleri gördükçe 'Aaa, o da mı kullanıyormuş' tepkileri görüyorum. Doğru tepki "tüh, o da düşmüş bu melanetin imtihanına" olmalı bence. Çünkü yazık, çok yazık.
Bilhassa dizi ve müzik sektöründe vicdanını çoktan yitirmiş menajer ve yapımcılar eliyle bu gençler bu illete düçar oluyorlar. 'Rap müzik yapımcısıyım' diye dolaşan 10 kişinin 8'inin aslında torbacı düzeyinde uyuşturucu temin ettiğini bilmeyen yoktur mesela.
Oyuncu menajerleri için de durum aşağı yukarı böyle. Allah şifalarını versin bu genç insanların. Allah onları iyilerle karşılaştırsın. Kötülere de fırsat vermesin."
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23