• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
6
Yeniakit Publisher
İbrahim Saraçoğlu ısrarla öneriyor: Kalsiyum, magnezyum ve potasyum zengini! Kaşık kaşık yiyin demir dolduruyor

Selma Savcı Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
İbrahim Saraçoğlu ısrarla öneriyor: Kalsiyum, magnezyum ve potasyum zengini! Kaşık kaşık yiyin demir dolduruyor

Geçmişten günümüze sofralardaki yerini koruyan pek çok gıda bulunuyor. Birbirinden farklı tariflerde kullanılan ve insan sağlığına katkıda bulunan besinler doğru şekillerde tüketildiklerinde faydaları say say bitmiyor! Kalsiyum, magnezyum ve potasyum zengini faydasını duyan satın alıyor. İbrahim Saraçoğlu tarafından söylenen bir gıda var ki o ise bin derde şifa oluyor. İşte o gıda hakkında merak edilenler…

#1
Foto - İbrahim Saraçoğlu ısrarla öneriyor: Kalsiyum, magnezyum ve potasyum zengini! Kaşık kaşık yiyin demir dolduruyor

Yüz yıllardır tek başına tüketildiği gibi çeşitli gıdalarla birleştirilerek de kullanılan pekmezin pek çok türü bulunuyor. Geleneksel tıbbın vazgeçilmezleri arasında yer alan pekmez faydaları sebebiyle pek çok doktorun merceği altına giriyor. Peki, pekmez ne işe yarıyor? Pekmezin faydaları nelerdir?

#2
Foto - İbrahim Saraçoğlu ısrarla öneriyor: Kalsiyum, magnezyum ve potasyum zengini! Kaşık kaşık yiyin demir dolduruyor

KANSIZLIĞIN KÖKÜNÜ KURUTUYOR! Başta kansızlık problemi olmak üzere pek çok rahatsızlığın önüne geçmeyi sağlayan pekmezin kontrollü bir şekilde kullanılması öneriliyor. BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİYOR! Günde bir çorba kaşığı kadar tüketilen pekmez, uzun vadede bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlıyor. Katkı maddesi içeren pek çok hazır gıdanın aksine doğallığıyla öne çıkan saf üzüm pekmezi, hastalıklardan korunmaya yardımcı oluyor.

#3
Foto - İbrahim Saraçoğlu ısrarla öneriyor: Kalsiyum, magnezyum ve potasyum zengini! Kaşık kaşık yiyin demir dolduruyor

İBRAHİM SARAÇOĞLU ÖNERİYOR! Her pekmez türünün kendine özgü faydaları bulunduğu biliniyor. Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu da bu noktaya değiniyor! Andız pekmezinin son derece şifalı olduğunu söyleyen Saraçoğlu, ölçülü kullanımın önemine de dikkat çekiyor.ANDIZ PEKMEZİ FAYDALARI NELERDİR? Türkiye’nin pek çok bölgesinde aktif olarak üretilen ve insanlar tarafından büyük bir ilgiyle tüketilen andız pekmezinin faydaları saymakla bitmiyor! Andız pekmezinin yararları nelerdir sorusuna şu şekilde yanıt verilebiliyor:

#4
Foto - İbrahim Saraçoğlu ısrarla öneriyor: Kalsiyum, magnezyum ve potasyum zengini! Kaşık kaşık yiyin demir dolduruyor

Bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Antioksidan özellikler taşıyor Vücuda enerji veriyor. Kan yapıyor. Sindirim sistemini destekliyor. Cilt sağlığına katkıda bulunuyor. Kalsiyum ve magnezyum kaynağı. Solunum yolu hastalıklarına iyi geliyor. PEKMEZ ÇEŞİTLERİ NELERDİR? İlgili gıdanın tüketimini gerçekleştirmek ve faydalarından yararlanmak isteyenlerin merak ettiği bir diğer konu ise pekmez çeşitleri nelerdir? Oluyor. Türkiye’de oldukça geniş bir seçenek yelpazesi sunan pekmez, farklı damak tatlarına uyum sağlayabilecek birçok gıdadan elde edilebiliyor. posta'nın aktardığı haberde: En çok tercih edilen ve besleyiciliğiyle öne çıkan pekmez çeşitleri şu şekilde sıralanıyor:

#5
Foto - İbrahim Saraçoğlu ısrarla öneriyor: Kalsiyum, magnezyum ve potasyum zengini! Kaşık kaşık yiyin demir dolduruyor

Üzüm pekmezi. Andız pekmezi. İncir pekmezi. Şeker patlıcanı pekmezi. Karahindiba pekmezi. Elma pekmezi. Harnup pekmezi. Dut pekmezi. Pekmez ne kadar tüketilmelidir, çeşitleri ve daha fazlası hakkında bilgi sahibi olarak bu eşsiz gıdanın tüm faydalarından yararlanabilirsiniz!

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23