Din adamı Hasan Basri Balcı sitem etti: Promosyon 20 bin TL olunca feleğiniz şaştı! Yazıklar olsun
Diyanet'in caiz olmadığı yönünde fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili Konyalı İlahiyatçı Hasan Basri Balcı'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.
Diyanet'in caiz olmadığı yönünde fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili Konyalı İlahiyatçı Hasan Basri Balcı'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.
En düşük emekli maaşının belli olmasının ardından bankalar promosyon yarışına girdi.
Diyanet'in konuyla ilgili, "Bankaların, kamu veya özel sektörde çalışanlara, çalıştığı kurumlar tarafından maaşlarını kendilerinden almayı tercih etmeleri karşılığında vermiş oldukları promosyonlar, işleyiş bakımından faize tam olarak benzememekle birlikte faiz şüphesinden de tümüyle uzak değildir. Bu itibarla, temel ihtiyaçlarını karşılayacak durumda olanların bu parayı kendileri ve bakmakla yükümlü oldukları yakınları için kullanmamaları; bilakis ihtiyaç sahibi fakirlere vermeleri uygun olur"açıklaması bulunuyor.
Merhabahaber'de yer alan habere göre, Konyalı İlahiyatçı Hasan Basri Balcı, birçok konuda önemli açıklamalara imza atıyor. Balcı’nın son olarak promosyon videosu yoğun beğeni aldı.
Konyalı İlahiyatçı Hasan Basri Balcı, birçok konuda önemli açıklamalara imza atıyor. Balcı’nın son olarak promosyon videosu yoğun beğeni aldı.
Kamuoyunda tartışmalara sebebiyet veren promosyon konusu ile ilgili Konyalı İlahiyatçı Hasan Basri Balcı, şunları söyledi: "Promosyon 500 lira, bin lirayken millet ‘hocam verdim, verdim’ diyordu.
Promosyon 5-10-20 bin olunca millet feleğini şaşırdı. Şimdi ‘Hocam, toruna versem olur mu? Yeğene, damada versem olur mu, vergiye yatırsam olur mu’ diyorlar. Çok ucuza satıverdik dinimizi. Gerçekten çok ucuza. Yazıklar olsun."
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23