• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
11
Bu yiyecekler bağışıklık sistemini çökertiyor! Uzmanlar'dan kesinlikle yenmemeli açıklaması

2020-11-18 14:24:46
Bu yiyecekler bağışıklık sistemini çökertiyor! Uzmanlar'dan kesinlikle yenmemeli açıklaması

Şehirlerde yaşamak doğal ve sağlıklı beslenmeyi de zorlaştırıyor. Tabi hemen herkesin vazgeçemediği yiyecek ve içecekler var. Peki bunlar ne kadar masum? Gıda diye aldığımız zehirler neler? Koronavirüsle mücadele döneminde daha kritik öneme sahip olan bağışıklık sistemine zararlı besinler neler? İşte bağışık sistemini çökerten yiyecekler...

#1
Foto - Konserveler oldukça titizlik gerektiren bir iş. Evde yapılan konservelerde en ufak hata ölüme yol açabiliyor. Hazır alınan konservelerdeki alüminyum kutular ise kansere sebep olan bisfenol-a ile kaplı.

Konserveler oldukça titizlik gerektiren bir iş. Evde yapılan konservelerde en ufak hata ölüme yol açabiliyor. Hazır alınan konservelerdeki alüminyum kutular ise kansere sebep olan bisfenol-a ile kaplı.

#2
Foto - Özellikle hazır alınan turşulardaki yüksek tuz seviyesi ve nitratlar nitritler insan sağlığını olumsuz etkiliyor.

Özellikle hazır alınan turşulardaki yüksek tuz seviyesi ve nitratlar nitritler insan sağlığını olumsuz etkiliyor.

#3
Foto - Hamburger, sosisli sandviç, sosis gibi yiyecekler de tehlikeli olabiliyor.

Hamburger, sosisli sandviç, sosis gibi yiyecekler de tehlikeli olabiliyor.

#4
Foto - İşlenmiş veya tütsülenmiş kırmızı etler kanser riskini yüzde 22'ye kadar artırıyor.

İşlenmiş veya tütsülenmiş kırmızı etler kanser riskini yüzde 22'ye kadar artırıyor.

#5
Foto - Cipslerde ise yüksek derece yağ sodyum vücudun tanımadığı yapay tatlar, koruyucu maddeler bulunuyor. Tüm bunlar kansere zemin hazırlıyor.

Cipslerde ise yüksek derece yağ sodyum vücudun tanımadığı yapay tatlar, koruyucu maddeler bulunuyor. Tüm bunlar kansere zemin hazırlıyor.

#6
Foto - Omega-3 yağı takviyesi için tükettiğimiz çiftlik somonları ise pestisit, kimyasal, antibiyotik ve diğer kanserojenlerden etkilenmiş bir diyetle besleniyor. Piyasada satılan somon balıklarının yaklaşık yüzde 60'ı bu şekilde çiftliklerde üretiliyor.

Omega-3 yağı takviyesi için tükettiğimiz çiftlik somonları ise pestisit, kimyasal, antibiyotik ve diğer kanserojenlerden etkilenmiş bir diyetle besleniyor. Piyasada satılan somon balıklarının yaklaşık yüzde 60'ı bu şekilde çiftliklerde üretiliyor.

#7
Foto - Mikrodalgalarda yapılan patlamış mısır, böbrek, mesane, karaciğer, pankreas ve testis kanserlerine neden olabiliyor. İnsan kimyasını değiştiren GDO'lar! Uzmanlara göre Amerika'da hemen hemen tüm tahılların GDO'lu. Bu tehlikeli tahıllar bizden de uzak değil.

Mikrodalgalarda yapılan patlamış mısır, böbrek, mesane, karaciğer, pankreas ve testis kanserlerine neden olabiliyor. İnsan kimyasını değiştiren GDO'lar! Uzmanlara göre Amerika'da hemen hemen tüm tahılların GDO'lu. Bu tehlikeli tahıllar bizden de uzak değil.

#8
Foto - Ve kanser hücrelerinin en sevdiği yüksek fruktozlu mısır şurubu! Direkt kansere yol açmasa da kanser hücrelerinin hızla çoğalmasını sağlıyor.

Ve kanser hücrelerinin en sevdiği yüksek fruktozlu mısır şurubu! Direkt kansere yol açmasa da kanser hücrelerinin hızla çoğalmasını sağlıyor.

#9
Foto - İşlenmiş gıdaların daha taze kalması için kullanılan trans yağlar da yine kanserin tetikleyicisi.

İşlenmiş gıdaların daha taze kalması için kullanılan trans yağlar da yine kanserin tetikleyicisi.

#10
Foto - Elimizi attığımız hemen her yiyecek ve içecekteki bu tehlikelerden korunmak için uzmanlar geleneksel beslenme ve doğal gıdalara yönelmeyi öneriyor.

Elimizi attığımız hemen her yiyecek ve içecekteki bu tehlikelerden korunmak için uzmanlar geleneksel beslenme ve doğal gıdalara yönelmeyi öneriyor.

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23

Bip İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23

Bip İhbar Hattı

Yaay İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23