• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
6
Yeniakit Publisher
"Bu işin kralı biziz" diyen ülkeler bile kapımızda sıraya girdi: Herkes Altay istiyor

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

“Bu işin kralı biziz” diyen ülkeler bile kapımızda sıraya girdi: Herkes Altay istiyor

Tosyalı Holding, BMC ve Togg Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, "Altay tankımızı bu coğrafya özelliklerine göre ürettik ve çevremizdeki bütün dost ülkeler istiyor." dedi.

#1
Foto - "Bu işin kralı biziz" diyen ülkeler bile kapımızda sıraya girdi: Herkes Altay istiyor

Tosyalı Holding, BMC ve Togg Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Togg'da Vestel ve Anadolu Grubu'nun yüzde 23'er paylarının Turkcell ve Türkiye Varlık Fonu tarafından alınacağına dair haberler, milli Altay tankı ve çelik sektörüne ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı.

#2
Foto - "Bu işin kralı biziz" diyen ülkeler bile kapımızda sıraya girdi: Herkes Altay istiyor

AKŞAM Gazetesi'nin haberine göre, Tosyalı'nın açıklamaları şöyle: Kirpi ve Vuran gibi araçlarımız, bu coğrafyanın şartları ve kullanıcı ihtiyaçları dikkate alınarak geliştirildi. Bu nedenle farklı ülkelerden güçlü bir talep görüyoruz. Ancak her teslimat devletin dış politika değerlendirmelerine ve iznine tabi. Önceliğimiz TSK envanterini yenilemek. Zırhlı Personel Taşıyıcı araçların tamamını yeniledik. Burada da özel bir yöntemimiz var, acil ihtiyaç doğduğunda yeni nesil araçları hazırlarken, mevcut araçları modernize ederek kısa sürede kullanıma sunarak boşluk oluşmasını engelliyoruz.

#3
Foto - "Bu işin kralı biziz" diyen ülkeler bile kapımızda sıraya girdi: Herkes Altay istiyor

Altay tankımızı da bu coğrafya özelliklerine göre ürettik ve çevremizdeki bütün dost ülkeler istiyor. Altay'ın silah sistemleri gibi kritik alt sistemlerini ağırlıkla ASELSAN ve MKE gibi uzman kuruluşlar sağlıyor. Adapazarı tesislerini modernize ettik ve TSK'daki Leopard tanklarını yeniliyoruz, Fırtına obüslerini de orada üretiyoruz.

#4
Foto - "Bu işin kralı biziz" diyen ülkeler bile kapımızda sıraya girdi: Herkes Altay istiyor

BMC'nin organizasyonunu sadeleştirdik. Ankara'daki yeni tesis Altay tankı ve yeni nesil zırhlı araç üretiminin merkezi hâline geldi. Aynı sahadaki güç grubu üreticisi BMC Power çalışmalarını da ana organizasyonla daha bütünleşik bir yapıya kavuşturduk. BMC bir silah üreticisi değil, araç ve platform üreticisi. Mercedes Alman ordusunun, Toyota Japon ordusunun ihtiyaçlarını nasıl karşılıyorsa biz de kendimizi öyle konumlandırıyoruz. Bu yaklaşım, hem otomotiv hem savunma sanayisinde küresel iş birlikleri kurabilmemizi kolaylaştırıyor.

#5
Foto - "Bu işin kralı biziz" diyen ülkeler bile kapımızda sıraya girdi: Herkes Altay istiyor

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

OSMAN GAZİ

''Savunma sanayi daha önce de vardı.'' diyenler evet haklılar. Ancak daha önceki sanayimiz basit üretim ile yetiniyordu. Ben askere gittiğimde tüfek mermileri Fransız Alman vs malı idi. Şimdi ise bunları konuşmuyoruz bile KAAN'ı, ALTAY'ı milli radarları füzeleri uzayı konuşuyoruz. İşte TAYYİP farkı bu , TAYYİP yaptı bunları, O'nun liderliği ile ve ALLAH'ın yardımıyla yapıldı bunlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23