• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
6
Yeniakit Publisher
Aksi bir karar vicdanları yaralardı! Yerli Siyonist Azra Kohen resmen şutlandı
2024-06-01 13:39:00

Aksi bir karar vicdanları yaralardı! Yerli Siyonist Azra Kohen resmen şutlandı

Everest Yayınları, Filistinliler'e ilişkin adi paylaşımları nedeniyle siyonist yalaması Azra Kohen’le yollarını ayırdı. Everest Yayınları, yazar Azra Kohen'in sosyal medyada Filistinlilere yönelik ifadeleri nedeniyle yollarını ayırdığını duyurdu. Everest Yayınları'ndan yapılan açıklamada Filistin halkına yönelik "soykırımı" açıkça lanetledikleri bildirildi.

#1
Foto - Aksi bir karar vicdanları yaralardı! Yerli Siyonist Azra Kohen resmen şutlandı

'AZRA KOHEN İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK' Everest Yayınları'nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Net açıklamamız ve duruşumuza rağmen insanları bize karşı kışkırtarak söylememizi istedikleri mesajlar için dayatmacılık yapan kişilerin samimi olduklarına inanmıyoruz. Kimse Everest Yayınlarının bu hassas konudaki samimiyetini sorgulayamaz. Dün itibarıyla yayınevimizi itibarsızlaştırma, hedef gösterme ve sosyal medya hesaplarına spam göndererek engel yaratmaya çalışan kişilere karşı hukuk önünde gerekli süreçler başlatılmıştır.

#2
Foto - Aksi bir karar vicdanları yaralardı! Yerli Siyonist Azra Kohen resmen şutlandı

Everest Yayınları, geniş bir yelpazede binlerce kitap yayımlamış olup ülkemizin en önde gelen yayınevlerindendir. En öne çıkan özelliğimiz bağımsız bir yayınevi olmamızdır. Sadece metinler üzerinden binlerce insanla çalışma ilişkisi kurmuş durumdayız. Bu metinleri olası en iyi biçimde basmaya çalışıyoruz. Niyet okuması yapamayız ama niyet bir defa ifade edildiğinde de gereğini yaptık. Bu bağlamda Azra Kohen'le yollarımızı ayırdığımızın bilinmesini isteriz." Everest Yayınları'nın yanı sıra Kitapyurdu, D&R ve BKM Kitap'ın aralarında olduğu birçok alışveriş sitesinden Kohen'in kitapları kaldırıldı.

#3
Foto - Aksi bir karar vicdanları yaralardı! Yerli Siyonist Azra Kohen resmen şutlandı

Ne olmuştu? 'Fi','Çi','Pi' adlı diziye de uyarlanan kitap serisinin yazarı Azra Kohen'in, İsrail'in pazar gecesi Refah'ın batısındaki Tel el Sultan mülteci kampına düzenlediği bombardımanda çoğu kadın ve çocuk 45 Filistinliyi çadırlarında yakarak öldürmesinin ardından yaptığı yorum, sosyal medyada tepki çekti. Kohen, İsrail'in Refah'ta sivillerin kaldığı çadırları bombalaması konusunda kınama paylaşım yapmamasını eleştiren bir takipçisine yanıt olarak şöyle yazdı:

#4
Foto - Aksi bir karar vicdanları yaralardı! Yerli Siyonist Azra Kohen resmen şutlandı

"Kendi yavrusunu bombanın atılacağı megafonla 3 saat önceden duyurulan ve bas bas çağırılan yere götürüp bombanın atılacağı yere oturtup köşeye geçip videosunu çekebilecek içerikte olan herkesin yok olmasını diliyorum! Ve o çocukların kurtarılması için her gün dua ediyorum onları bomba bölgesine videolarını çekmek için koyan o iğrenç yaratıklardan kurtarılmaları için. Yavrusunu koruyamayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor!"

#5
Foto - Aksi bir karar vicdanları yaralardı! Yerli Siyonist Azra Kohen resmen şutlandı

Azra Kohen'in kitaplarını basan Everest Yayınları'ın ilk tepkiler sonrası Instagram hesabındaki gönderiler yorumlara kapatılarak sosyal medya hesabından, "Filistin halkına uygulanan soykırımı lanetliyoruz. Başta çocuklara ve kadınlara olmak üzere tüm Filistin halkına uygulanan bu durum bir insanlık suçudur. Bütün yazarlarımızın da en ufak bir 'ama, fakat' olmaksızın bizimle aynı görüşte olduğuna inanıyoruz. Bu konuda bu büyük insanlık suçunu meşrulaştıran ya da öven hiç kimsenin yayın grubumuzun bünyesinde yer alamayacağını kamuoyunun bilmesini isteriz" paylaşımında bulunuldu. Everest Yayınları’nın Azra Kohen’in adını anmaması dikkat çekti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şeyh Şamil

Bütün kripto hain rum ermenj ve özelkikle dönme içimize sızmış yahudileri temizleyin. Bu vatanın kılcal damarlarına kadar girmiş hainler.

Ilimli dindar Yahudi olanlara vicdanli osmanli merhamet etmis ONLAR DA BATININ BARBARLIGI ISLAMIN MERHAMETI ICIN "500.YIL VAKFINI" KURMYSLAR

ANXA SIYONIST OLANLARA MERHAMET ETMEK EDILMEZ ONLAR KENDILERINDEN BASKASINI INSAN-CANLI KABUL ETMEYENYASAMA HAKKI TANIMAYAN "GERCEK EMPERTALUST GERCEK SAPIK"...KURESEL MASONIK SEEMAYE-MARKA-MEDYA-SOSYAL MEDYA-HOLLYWOOD-SIYASI HUKUMETLERI SANTAJ-MONTAJ-PARA-GÜC ILUSKILWRIYLE KOLELESTIRMIS SAPIKLASTIRMIS DUNYAYI ELE GECIRMEYE CALISAN COK KOLLU AHTAPOT GI I ADETA...TUM KOLLARINI BOYLE SIYASI KAZURAT SAPIK SIYONISTLERI TESGIR-IZOLE-ETKISIZ HALE GETIRMEK KIYAMETE DEK INSANLIK VE MILLI GUVENLIK SORUNUDIR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23