• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
5
Yeniakit Publisher
Ahmet Hakan'dan Erdoğan isyanı: Anlayın artık, buradan size ekmek yok

Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Ahmet Hakan'dan Erdoğan isyanı: Anlayın artık, buradan size ekmek yok

Gazeteci Ahmet Hakan, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili çıkan son haberlere isyan ederek tepki gösterdi.

#1
Foto - Ahmet Hakan'dan Erdoğan isyanı: Anlayın artık, buradan size ekmek yok

Gazeteci ve yazar Mümtaz'er Türköne'nin, "Öngörüm şöyle; Erdoğan çözüm sürecini tırpanlayacak, Devlet Bahçeli de bunun üzerine Türkiye'yi erken seçime götürecek” çıkışı Türkiye gündemine oturdu. Açıklamalar sonrası “Erdoğan ile Bahçeli arasında bir anlaşmazlık mı var?” soruları akıllara geldi.

#2
Foto - Ahmet Hakan'dan Erdoğan isyanı: Anlayın artık, buradan size ekmek yok

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ise “Erdoğan ile Bahçeli’nin kavga edeceği günlerin hayaliyle yanıp tutuşanlara seslendi” ve “Anlayın artık, buradan size ekmek yok” ifadelerini kullandı.

#3
Foto - Ahmet Hakan'dan Erdoğan isyanı: Anlayın artık, buradan size ekmek yok

Ahmet Hakan, “Çok sınandı, çok denendi, çok badireler atlattı. Sonu doğru çıkmayan çok dedikodular, tevatürler üretildi. Sonuçta artık şunlar anlaşıldı: Bahçeli ile Erdoğan’ın arası açılmayacak.

#4
Foto - Ahmet Hakan'dan Erdoğan isyanı: Anlayın artık, buradan size ekmek yok

Devlet Bahçeli, erken seçim istemeyecek. Cumhur İttifakı dağılmayacak. “Terörsüz Türkiye” hedefi iki liderin de ortak hedefi. “Terörsüz Türkiye” konusunda iki isim arasında ihtilaf yok” ifadelerini kullanarak muhalefete çağrıda bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali

Kalın kafalılar anlamaz.

meleknur

ÇIKAR DOSTLUKLARI AYRILIR YIKILIR HÜSRAN OLUR YARIM KALIR. FETÖŞLERDE ÇIKAR DOSTUYMUŞ? MAKAM MEVKİ, DERSHANE, GÜNEYDOĞU BÖLGESİ YÖNETİMİNİN İSTENMESİNE ONAY VERİLMEDİĞİ İÇİN YIKILDILAR? GERÇEK ÇIKARCILIK YÜZLERİNİ GÖSTERDİLER? GELİNEN NOKTADA ÇAKURDAN ÇUKURDAN YAKALANIP ÇIKARILDILAR TUTUKLANDILAR? ŞİMDİ DE GELİNEN NOKTA DA HER FIRSATTA TÜRKİYE Yİ ELE GEÇİRME HEYECANLARI BİTMİŞ DEĞİLDİR? BUNLAR HANGİ PARTİNİN ARKASINDA OLDUĞUNU UNUTMAMAK LAZIM? ONUN İÇİN REİSİ BAŞKAN VE REİSİ BAHÇELİ VATAN SEVDALILARI OLDUĞU BİRLİKTE YOL ALMAK ONLARA YAKIŞIYOR!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23