• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

İsrail’e değil, İsrailcilere dikkat!

15 Aralık 2017
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, İzinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun..

Tam 70 yıldır, bir buçuk milyar nüfuslu halkı Müslüman 63 ülke halkları olarak 14 milyon nüfuslu işgalci Siyonist İsrail’in işgalini durduramıyoruz!

Altmış üç, biri yenemiyor!

Filistin topraklarını bir avuç Siyonist Yahudi’ye mezar edemiyoruz!

Güler misin! Ağlar mısın!

Alınan tarihi kararları yine hiçe sayan, yeryüzünün en korkak toplumu Siyonist İsrail bu cesareti, bu gücü hâlâ nerden alıyor?!

14 yaşındaki Filistinli çocuğa, 40 İsrailli askerle saldırıp tutuklatacak kadar korkak ve cani bir topluma cesaret veren Müslüman ülkelerdeki İsrailcilerdir!

Mescid-i Aksa’da Siyonistler aleyhine hâlâ sohbetler olurken Kâbe-i Muazzama’da, Mescid-i Nebeviyye’de ve diğer Müslüman ülkelerin camilerinde İsrail aleyhine konuşmaları yasaklayan ve konuşanları cezalandıran içimizdeki İsrailciler!

Tek yürek, tek vücud olmamızı sağlayan hilafeti kaldırarak, Osmanlı Devleti’ni yıkan içimizdeki İsrailciler!

İsrail, Mescid-i Aksa’yı kapatmayı başaramamışken 80 yıl evvel fethin sembolü Ayasofyamızı kilitleyen içimizdeki İsrailciler!

İsrail’in emriyle devrimlerle kültürümüz, harflerimizi, takvimimizi, tatilimizi, İslam Medeniyetimizi deviren, toplumu din ve vatan uğruna şehadete hazırlayan alimlerimizi darağaçlarında sallattıran ve halkın seçtiği Kudüs aşığı liderleri darbelerle tasfiye eden içimizdeki İsrailciler!

İsrail, işgal ettiği Filistin topraklarında namaz, başörtüsü ezan ve benzeri yasakları hâlâ uygulamayı başaramamışken, Kamalizm ve  Laiklik bıçağıyla okullarımızda, kışlamızda vs. kurumlarımızda namaz, örtü gibi kulluk görevlerimizi yasaklamayı 90 yıl evvel uygulayan içimizdeki İsrailciler!

İstanbul merkezli dünya nöbetini Roma merkezli yönetime teslim ederek nehirlerin üzerindeki odun parçaları gibi dağınık olmamızı sağlayan içimizdeki İsrailciler!

Şehadet eğitimine savaş açarak ahiret yurduna imanı unutturan ve hepimizin ölümden korkar hale düşürülmemizi sağlayan içimizdeki İsrailciler!

Yerli üretime zorluklar çıkararak Müslüman ülkeleri, Siyonist ve emperyalist ülkelerin tüketim pazarı haline dönüştüren içimizdeki İsrailciler!

Siyonist-Haçlı şer ittifakına karşı, birliğimizin ilacı ümmet ruhunu ve devasa gücünü önlemek için Türkçülük, Kürtçülük ve Arapçılık gibi ırkçılık, mezhepçilik, tarikatçılık vs. bıçaklarıyla bizi birbirimize düşman ettiren içimizdeki İsrailciler!

İşte Müslüman ülkelerdeki ticari, ilmi ve siyasi gücü elinde bulunduran bu İsrail aşığı ve uşağı çoğu Sabataist, dönme ve Mason olan İsrailciler tasfiye edilmeden yeryüzünün baş belası bir avuç İsrail’in yok edilmesi mümkün değildir!

İsrail’e amansız savaş açan Sultan Abdulhamid ve yolundan gidenleri düşman göstermeyi başararak İsrail’in kuruluşunu sağlayan içimizdeki kralları ve diktatörleri kahramanlaştırıp putlaştıran anlayış tarihin çöp sepetine atılmadan İsrail’in yenilmesi mümkün değildir!

Onun için sadece İsrail’e değil onun ülkelerimizdeki işbirlikçi İsrailcilere dikkat! Çünkü şer planlarını onlarla oynuyorlar!

Ama oyunları yine Türkiyemizin ev sahipliğinde bozulacak inşallah!

Dün İstanbul’da halkı Müslüman tüm ülkelerin Siyonist İsrail’e karşı ortak tavrı, İsrailcilerin tasfiyesinin başlangıcı, bir tarihi milat olsun inşallah!

Namusumuz ve haremimiz Kudüs-ü Şerifimizin şimdilik sadece Doğu bölgesini Filistin’in başkenti ilan eden tüm ülkeleri tebrik ederken, Batı Kudüs ve tüm Filistin’den Siyonist Yahudileri temizleyecek olan Müslüman ülkeler para birimini, kültür birliğini, ortak ekonomik pazarını  ve savunma ordusunu kurma kararlarını almalarını da bekliyoruz!

Tebrikler Türkiyem! Tebrikler Hadimül Haremeyn Tayyib Erdoğan! Ve tebrikler Siyonizme karşı birlik kararı alan tüm ülkeler!

Allah (c.c), kullarına ihsan hak ve hürriyetleri yasaklayan zalimlere karşı hak ve adaletin galib gelmesi için çalışanların daim yar ve yardımcısı olsun.

Salı akşamı saat 21’de Akit TV canlı yayını MİLLİ DİRİLİŞ programında buluşmak üzere Allah’a emanet olun! 

Bu dua ve temennilerle, içimizdeki malum İsrailcilerin talimatlarıyla yüz yıl evvel Cumayı Pazara çevirerek yasallaştırdıkları Cuma Tatili yasağının kalkması, Ayasofya’nın acilen açılması ve Siyonist işgallerin bizzat ellerimizle sona erdirilmesi dileğiyle Cuma bayramımız mübarek olsun.

Selam, sevgi ve dua ile..

Not: Ocak ayı sömestr tatilinde inşallah bizim de katılacağımız vahyin, aşkın ve sevginin merkezine ziyaret ve sohbete doyumsuz nadide bir UMRE için vakıf görevlimize müracaat etmenizi tavsiye ediyoruz.

(İrtibat. 0532 516 01 53 )

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23