• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ya bu sefer de olmazsa?

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kul

Önce imralidaki (katili) sonrada suriyenin kuzeyindeki terörist pisliklerini öldüreceksin.laga luga yapıp durmayacaksin.
  • 1 Yıl Önce

Yeni

Dünya düzeni getirilmekte veya hızla getirilmeye çalışılmakta ..Sosyalci İnsancı(!) Avrupada sanki buna ayak uydurmaya başlıyor..Yeni dünya düzenini getirenlerin Eski dünya ve ülkeleri Hiç umurlarında değil..Israili tutyorlar çünkü tüm finans teknoloji sinema vs vs kilit köseleri tutmuş.. Arapları destekliyorlar çünkü çok paraları var zaten soyup soğana çevirdiler..Olaya ticari al ver olarak bakıyorlar ..israil istiyor kürtleri destekliyorlar (Büyük İhtimalle ypg nin yüzbinlik ordusunua(!) yaptıkları eğitim techizat vs tüm masrafınıda israilden tahsil ediyorlardır şaşırmam) Yarın işlerine gelmezse kürtlere desteği çekerler iki dakka almaz daha öncede oldu..Turkiyenin bol madenli petrollü Turki Cumhuriyetler vs her yerde ağırlığını ve portföyünü artırması lazım vadiyi de alamadık vs ..Neyse kısacası bence Tamamen işin sırrı dengede ..Kimse pek konuşmuyor su ve kaynakları önümüzdeki dönem enerjiden çok önemli olacak bence bunların orta uzun vadeli hedef büyük ihtimalle aslında su kaynaklarının kontrolüdür Dicle Fırat. Yoksa bitmiş bir terör örgütü durup dururken bu kadar kaale alınmazdı.
  • 1 Yıl Önce

Hamza k

Bence şu bilinmelidir iyi de kötüde her zaman olacak gibi gözüküyor önemli olan senin nerde durdugun.
  • 1 Yıl Önce

Devşirme zihniyet

Anlayan anlar anlamayanlar da , anlayacakları dılden anlatılır ......TC VE TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL ... NE OLUR TERÖRİSTLER VE İŞBİRLİKÇİLERİ , SİLAHLARIYLA , BERABER GÖMÜLÜRLER.............. HANİ DİYORLARDI PEKİ, KE,, KE
  • 1 Yıl Önce

Ömer

PKK silah bırakmadı bırakacağı yok , aksine tehditler yağdırıyor apo denen Cani hikaye , bir şey yapacağı yok . Türkiye teröristi muhatap alamaz ayağına gidemez . Ha kesin sonuç alındıktan sonra o da belki . Kimse terör olsun istemiyor ama yöntem yanlış . Türkiye zaman kaybediyor Suriye elden kayıyor . Ciddi müdahale şart .
  • 1 Yıl Önce

ADSIZ

Millete gaz verme pkk her türü abd bağlı abd bağlı al gülüm ver gülüm millete yol döşeme Ülkücüler aldanmaz aldanan bahçeli ekibidir
  • 1 Yıl Önce

Ali.

Kuzu gibi dinliyorlar.
  • 1 Yıl Önce

tabure

çok önemli bir yazı. umarım uyarıyı doğru anlarlar ve uygularlar. pkk yöneticileri ve üyeleri umarım abd'nin ve israil'in uşağı olmaktan vazgeçip insan gibi yaşamayı tercih ederler. binlerce masumun kanına girmekten vazgeçerler. tenkitleriniz ve yol göstermeleriniz inşallah işe yarar.
  • 1 Yıl Önce

Okur

Apoyu dinleyen mi var.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23