• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diyanet’ten kim rahatsız?

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bozok

Dediğiniz gibi. Kardeşim size ne, namaz kılan müslüman gocunmuyor da sizin gibi İslam'la ve ibadetle alakası olmayan zottoriler niye gocunuyorsunuz. Demek ki sizin bir yerlerinize batıyor.
  • 1 Yıl Önce

Diyanet

Diyanete yapılan saldırı gerçekte müslümana saldırıdır. Arada saldırıya ortak olan malum fitnecileri de herkes bilir.
  • 1 Yıl Önce

Ziya

Adamlar cuma namazının kılıp hutbeyi dinlemeden ayrılıyor camide )))))))))))
  • 1 Yıl Önce

Salih

Nafakanın haram olduğunu Cuma hutbesinde anlatamayan diyanet
  • 1 Yıl Önce

Güney Doğulu

Salih rumuzlu şahış, neyin provakasyonunu yapmak istiyorsunuz? Acaba bunu sorumlusu Diyanet mi, yoksa bizzat bizmiyiz????

Bilal

Ben rahatsızım. ... Eğer sen bundan rahatsız değilsen kendini sorgula.
  • 1 Yıl Önce

Vay vay

Diyanet bir devlet kurumu...kimse devlet kurumundan şikayetçi değil.. Halkın yüzde 70 i başkandan rahatsız... şimdiye kadar bu kadar tartışılan bir başkan gördünüz mü sayın yazar..
  • 1 Yıl Önce

Ömer

Mesele diyanet falan değil , tipik CHP zihniyeti ve islam düşmanlığı . Bu gayet açık . İsteyen inanır istemeyen inanmaz . Hutbe inananlara hitap eder muhatap alır . Ancak inanmayanlar da kılık kıyafetlerine dikkat etmeli kimse kusura bakmasın bir kızın sokakta metroda don la dolaşamaz , hertarafı açık hayvanlar gibi ( ki hayvandan aşağı ) milleti rahatsız edemez . Kanun var izan var utanma var . Yeter be siz kimsiniz de diyanete salya sümük saldırıyorsunuz sahi kimsiniz ? Meydan boş değil ipsiz sapsızlara bırakmayız . Artistlerin komedyen denenlerin kimin çocuğu kimden belli değil , kimin eli kimin cebinde belli değil ahlaksız yaşamı özgürlük diye yutturuyorlar .
  • 1 Yıl Önce

ESSENEVİ

O toplantıya katılan isimleri keşke yazsaydınız...
  • 1 Yıl Önce

Emin

Selamünaleyküm Allah razı olsun elinize kaleminize yüreğinize sağlık O imansızlar da Müslümanlığı kabul edip müslümanca düşünseler onlar da sıkıntıdan kurtulacaklar öyle olabilmesi en duasıyla Allah'a emanet olun
  • 1 Yıl Önce

Şeref

Diyanet devlet bütçesinin büyük bölümünü yutan gereksiz bir kurumdur.Hem siz gazi M.Kemal'in kurduğu bir kurumu niye bukadar çok savunuyorsunuz...?
  • 1 Yıl Önce

Ali bey

Milletin kıyafetiyle değil, ekonomik sorunlarla ilgilenin. 
  • 1 Yıl Önce

Mustafa GÖKÇINAR

Teşekkürler Çok güzel izah ettiniz
  • 1 Yıl Önce

yıldırım bahadır

medya arzu ve hevesi sınır tanımayanlarının hadsiz yorumları ve başörtüsünü hutbeler yüzünden çıkaranları aslında Diyanetin isabetli yolda olduğunun açık göstergesidir.
  • 1 Yıl Önce

Yorumum

Allah razı olsun, sesimiz olmuşsunuz.
  • 1 Yıl Önce

Diyanetten

Diyanetten rahatsız olan yok. Başkanından rahatsız olanlar var.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23