• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dikkat! Bu yazı, mide krampına neden olabilecek aşırı komik unsurlar içermektedir!

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Murat

Sorun WC terligine oy veren vatandasta. Bu WC terligi sevgisi basimiza daha neler acacak..
  • 2 Yıl Önce

Vehbi

"-İşdir kişinin ainesi lafa bakılmaz."Kim ne söylerse söylesin,ne söylediğine değil,ayakları nere gider,ne yapar,kafası ve gövdesi hangi yöne çevrili ona bakalım.
  • 2 Yıl Önce

Deli İbo

Bu CHP zihniyeti oldum olası ister parti içi olsun, ister parti dışı olsun hep bir hesap içindedirler. Hesap hiç kapanmaz. Bu CHP mensuplarının genetiğinin incelenmesi gerekir, bunlarda balık genetiği olması lazım, çünkü hepsi birbirini yeme peşinde olup, hafızaları da balık hafızasıdır. Bu gün söylediklerini, yarın unutup değiştirmelerinden belli değilmi? Hatta birbirlerine baba-oğul benzetmesi yapanlar bile, nasıl ki balklar yavrusunu yiyebiliyor, bunlarda aynı şekilde birbirlerini yemekten çekinmiyorlar. Bunun çok örneklerini CHP içinde gördük, yaşadık ve hatırlıyoruz. CHP'de "VEFA" sadece bir semt adından ibaret olup, rant varsa birliktelik sürer, rant bittimi yeme ve harcama programı devreye girer.
  • 2 Yıl Önce

Sahi

Bu adamların haline güleriz de bunların halkın yarıdan fazlasının oyuyla seçilmesine sebep olan ak partinin halinede ağlarız.
  • 2 Yıl Önce

Görüş

Birlikte açıklama yapmadıklarını fark ettiniz mi? Ve uğurlama esnasında Mansur Yavaş in yüzü.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23