• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahlaki Çöküş Maddi Güçle Önlenemez

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bir öğretmen olarak

Gelecek nesil çok feci.. Ne kadar çırpınsak boş.. Her şeyi dine uyarlayıp dini referans gösterirsek ters teper. Ve öyle oldu. Imam hatip açarak dini ve ahlakı yükseltemedik... bakin cuma namazlarıma.... gitgide saf sayısı düşüyor.. gençler yok camilerde.
  • 4 Yıl Önce

Okır

Hocam bu iyi barti de chabeye uydu, zaten adı da eski osmanlı bayraandan gelmiyor muş, o zaman eski Türkce arabca yazı varmış, iyi diye yazılmıyo muş, camide shbet ederken öğrendim,
  • 4 Yıl Önce

celil yağmuroğlu

Akit Medyada çok değerli yazarlar var öğle güzel yazılar yazıyorlar, Sanki bütün Türk milleti okuyup faydalanacaklar ve okuyup ta belki okuduklarından faydalanacaklar, Ama emin olun okuyanlarda sanmıyorum anlasınlar, faydalansınlar, ders alsınlar  
  • 4 Yıl Önce

Bu ne be

fülüt çalma işleri..şu resmi ideoloji yokmu..hep bundan...eskidende çalan vardıda sırayla tek tek çalarlardı....BU NE BE..!?
  • 4 Yıl Önce

Hayrettin HATUNOĞLU

Çarşı, sokak ve caddelere bakın yıllar geçtikçe artan bir hayasızlık, edepsizlik, teşircilik hele genç kızlar edep yerlerini sergilemede adeta yarışıyorlar. Peki bunu önleme adına bir çalışma var mı? Kişisel özgürlük, insan hakları adına kimseden ses soluk çıkmıyor. Bunun sonucu nereye varır dersiniz. Tamamen üryan gezmeye kaar gider herhalde.
  • 4 Yıl Önce

Okur

Malesef akp ile ahlak çöktü,çürüdü dibe vurdu.Büyük mütefekkir Aliya nın şu sözü aklımdan çıkmıyor.(dinler ve devrimler yokluk zamanında zirve yapar bolluk zamanında dibe vurur).
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23