• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Seyyid Ahmet Arvasî Hoca’nın eserleri

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Zeynep

Hocam öncelikle emeğinize yüreğinize kaleminize sağlık daha çok fikir insanlarını bizlere tanıtmanızı bekliyorum. 
  • 5 Yıl Önce

Nuray Tekce

Umarım maneviyattan yoksun ruhsal bunalımlarla uğraşan gençlik, Arvasi Hoca gibi buyük mütefekkirden istifade ederler.
  • 5 Yıl Önce

İ Tuncer

Allah razı olsun Hocam. Arvasi hoca vb bir çok değerimiz malesef çok az sayıda insanımızca bilinmektedir.Özelliklede yeni nesil habersizdir. Siz inşallah yazılarınızı bu güzel insanlarla süsleyerek yeniden okunmalarına vesile oluyorsunuz.İnşallah bu kadirşinaslığınızı devam ettirirsiniz.
  • 5 Yıl Önce

Muammer Doğan

Allah rahmet etsin büyük bir müteffekkir tüm gençliğin okuyum kendini resetlemesi lazım gündeme getirdiğiniz için teşekkürler
  • 5 Yıl Önce

Adalet F

Yorumcu Mustafa kardeş, yorumunu herhalde başka bir yazı için yazmıştın, bu yazıyla bir ilgisi yok.
  • 5 Yıl Önce

A.A.Aktaş

Böylesi donanımlı bir insandan bu kadar geç haberdar olmaktan son derece üzgünüm. Kitaplarını temin edip okumayı çok isterim. Sonsuz teşekkürler hocam bu kaynakları bize ulaştırdığınız için.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

13 eksenli makina yapamayan ülke Türkiye ledun ilmi büyülerle uğraşıyor. Turkiyenin Alimleri de büyücü muska ci dünyevi bir başarısı yoktur. Alim dediklerinin başarıları sanal hikayeden ibaret tir. Bir buluşları yoktur alimleri dede korkut masalları ile pazarliyorlar
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Ledun ilmi ilim değildir küfürdür. İslâm coğrafyasında hala büyü muska sihir bilim diye satılıkca aklımızı başımıza almak çok zor. Büyü yapan kafirdir ayeti bakara suresi 102. Havas ilmi yapan yazan nedir Havas ilim değildir. Ebced, cifir, remil ilim değildir Allah'a isyandır küfürdür. En büyük küfür ilimi ledun ilmi dir ledun ilmine sahibim diyendir. Bunca başarılı ilim kafirlerden geliyor. Allah subhanehu ve teala aşkına bir tane ledun ilmi başarısı varmı. Bir buluşları varmı.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23