• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Barış istiyor”dunuz, “Akan su değil, kan idi” hani!

60 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Samimi

Bunların kodlarını Nasrettin hocanın şu fıkrası çok iyi ele verir...Nasrettin hoca eşeğe binmiş...yanında bir çocuk...hocayı görenler değil dikkat edin hepsi görüyor ancak bazısı hocayı görüp laf yetiştiriyor ( işte bunlar) hoca ...yanındaki küçücük çocuk, eşeğe sen binmişsin ayıp değil mi?...hoca ne yapsın iniyor , çocuğu bindiriyor...adam devrede bu kez hoca yaşınla başınla sen yaya çocuk eşekte olur mu hiç?...hoca şaşırmış....bu kez hem kendi hem çocuk binmiş...yine devredeler hoca hoca hoca bu ne vicdansızlık...eşeğe yazık değil mi?...hoca iyice bunalmış...ikisi de inmiş...eşek boş gidiyor...Bu kez ....hoca bu ne şaşkınlık ...siz yaya , eşek boş olacak şey mi?... hoca anlamış ki...bu gibileri memnun etmek imkansız....kendi bildiği... doğrusu neyse öyle yapmış...ve aslında gülmekten çok düşündüren olağanüstü bir fıkra olmuş....işte tam bunları anlatıyor....
  • 5 Yıl Önce

Samimi

Bu adamların yazıları üzerinden yazmak yerine özgün azılar daha faydalı olur diye düşünüyorum....hee..bunların kodlarını çözüyorum diyorsanız bilemem...
  • 5 Yıl Önce

Derman

Rahmetli nuri pakdil,kalbimin yarisi mekke yarisi medine,demisti bir mescidi aksa asigi bu ne bir arap ne bir filistinli bir islam veAllah ve peygaber asigi,Allah rahmetiyle muamele etsin sevenlerinin basi sagolsun ,son yorumcu ,osman kardesime ,mesut ismini hatirlayamadigim yorumda sozunu esirgemeyen inancina sahip cikanlarin sayisini,Rabbim cogaltsin hani peygamberimiz sav yarabbi iki omerden.birini islama kazandir demisti.yorumculardan iki osman goruyoruz bizim osmani bu sabah okudum Allah kendisinden razi olsun Allah yar yardimcisi olsun.
  • 5 Yıl Önce

Emre Bayındır

Valla üstadım ben onu bunu bilmem, Amerika ve Rusya'nın tezgahına geldik. Belli ki anlaşmış adamlar. ABD nasıl olsa çıkmak istiyordu bölgeden. Siyonizm, Kürt devletinin kurulması ihalesini Rusya'ya vermiş. Ruslar da bizi kullanarak Suriye rejimine biat etmeyen YPG'yi Türkiye'nin operasyonuyla hizaya getirdi. Suriye rejimiyle kendilerine özerklik verilmesi kaydıyla anlaştı YPG'liler. Yani güneyimizde, Suriye'nin kuzeyinde bir adet Kürt devleti olacak. Üstelik de Suriye rejiminin himayesi altında. Tabii bu projenin arkasında Rusya' da olduğu için, sesimizi çıkaramayacağız. Zira yanımızda duran tek bir ülke bile yok. Bütün dünya karşımızda. Rezaletin daniskası. Resmen uyumuş dış işleri bugüne değin. Ne bir PR çalışması, ne bir lobi faaliyeti, ne yabancı medyada örgütlü propaganda. Yuh diyorum, yuh.
  • 5 Yıl Önce

Nihat Ağan

Bunların durumu şuna benziyor adeta, Hamama giderler kurna beğenmezler Düğüne giderler zurna beğenmezler.
  • 5 Yıl Önce

Derman

Yorumcu kadir ona buna satasmayi birakkimin ne arabaya bundigini sanami saracak biz burdan vatana askere morel oksun destek olsun diye iki satir cazmaya calisiyok sen ona buna camur atiyon ben almanyada olurum Turkiyede olurum ben ulkemin yaninda olurum ,insanlarin dini inancini yargilama sen kendi inancinla meskul ol.
  • 5 Yıl Önce

Osman

Kadir'e cevaben;Allah dostları,görüldüğü zaman sana Allahı hatırlatanlar'dır.Bunu Efendimiz(Sallallahu Aleyhi Ve Sellem)söylüyor,ben söylemiyorum.Kalın sağlıcakla kadir, ahirette görüşmek dileğiyle.
  • 5 Yıl Önce

Mesut

100 sene önce aynı hainlik münafıklık yapanlar keferenin değirmenine su taşıyanlar maalesef şimdide var . O zaman Abdulhamit han'a her türlü yalan iftira atan düşman olanlar batılı haçlılar ile ortak hareket edenler 9 yıl içinde osmnalıyı içerden yıktılar batılı bir devlet kurdular şimdi de bu devleti yıkmak için içerdeki hainler aynı planı uygulamaya çalışıyorlar çünkü müslüman türk milleti nin çoğu islama sırtını dönmedi mesele bu . Herşeye muhalif olanlar herşeye karşı çıkanlar herşeye istemeyuz diyenler her ağızlarını açtıkça reisi cumhura diktatör diyenler 100 sene önceki osmanlıyı içerden yıkanlarla aynı kişiler . Tarih tekerrürden ibarettir ders almazisen . Dost ararisen ALLAH yeter ALLAH VAR GAYLE YOK . Yanlız kaldık diyenler şeytanın askerleridir çünkü şeytan insanı yarı yolda satar .
  • 5 Yıl Önce

BALAM

Bunları yazmaya bile gerek yok. Bunların kendi İnancından başkasının yaptığı işlerin hepsi kötü ve yanlış. Siz hiç bunların Rahmetli Necmettin ERBAKAN' ın sağlığın da (Allah rahmet eylesin.Mekanı Cennet olsun) yaptığı iyi bir işi takdir ettiklerini gördünüz mü? Tayyip ERDĞAN 'ın On yedi yıldır yaptığı iyi bir işi takdir ettiklerini gördünüz mü? Hatta bir zamanlar birisi EŞŞEK gibi anıracağını söylemişti hala ses seda yok.
  • 5 Yıl Önce

Osman

DEĞERLİ yazar Ali bey...Hiçbir kimseden talimat almadan hür irademle yazdığım yorumlarda,tarafınıza bizden kaynaklanan bir sorun veya sıkıntı olmuş ise HAKKINIZI HELAL edin.Bizim de sizde hakkımız varsa HELAL olsun.Allaha Emanet olun.
  • 5 Yıl Önce

Derman

Anf news haberi,ateskes,bir semboldir diyor ,saldiriya hazirlan bunu herkes bilmeli,halkimizi saldiriya karsi koruyacagiz diyor bu bir oyun ,hile dikkatli olunmali bir tuzak hile pek guvenilmemeli .zaiat olmasin cek cumhurbaskani Turkiyeyi sucluyor milos zeman.
  • 5 Yıl Önce

Kadir

Osman sana cvp veriyorum Allah dostları dediklerin kimler bizim mahallede hergün cami ye giden Mehmet abi ise başım üstüne yoksa Mercedes’ten inmeyen fakir edebiyatı yapanlar mı hangisi? Derman adlı yorumcu sen hiç konuşma işin gücün Almanya dan örnek vermek kesin ordakilere elin gavuru diyip ordan emekli olup keyif çatanlardansın Almanya da sol partileri destekleyen sağcılar gelmesinde sizleri geri göndermesin diye korkan, Türkiye de sağcıları destekleyen karışık bir zihniyeti olan, hala gittiğiniz 50 yıl önceki Türkiye kafasında yaşayan bir adamsın belli.
  • 5 Yıl Önce

Mrsut

Hırsız ıçerde olunca kapı kilit tutmaz demiş atalar . İçimizdeki abd ab israil rus pers leri temizledikten sonra dışardaki kefereler bize birşey yapamaz . ALLAH kafirler tek millettir, müminler ancak kardeştir diyor. Kafirleri dost edinmeyin siz onların dinine girmedikçe sizi dost edinmezler diyor ALLAH. Müminin yaşam ölçüsü kuran sünnet HZ muhammeddir bunun dışındakiler de hangi sınıfa dahil olduklarını kurandan öğrenebilirler. Dünyada yanlız kaldık hiç dostumuz yok diyenler dost ararsan ALLAH yeter ama bunların sorunu zaten allahla .HZ muhammedde yanlızdı tekti ama sırtını allaha ve kurana dayadı sabretti muzaffer oldu .
  • 5 Yıl Önce

Pusat

O yazıları yazanlar cumhuriyet gözcü vb.1.dünya savaşından ülkemize yerleştirilen yahudi sabatay vb lerinin torunları onları ciddiye almayın onların görevleri bu ...
  • 5 Yıl Önce

Nazım KARAMEHMET

Bunlarda fikir yok, ne derseniz boş.
  • 5 Yıl Önce

Osman

kadir adlı yorum yazan kimse'ye cevaben;yazıların o kadar çelişkili ki insanları zan altında bırakıyorsun.Eğer Kur'an okuyan biriysen niçin şeriatten rahatsız oluyorsun.'El etek öperek' cümlesini kullanmışsın.Anlaşılan şu ki,senin Allah dostları ile bir sorunun var.sataşacak başka kimse kalmadı tabi şimdi Ehlullaha yöneliyorsun.islam dini senin beyanatlarına göre şekil değiştirecek bir din değildir.Dolayısıyla senin beyanatlarının Allah indinde ve kulları indinde bir kıymeti harbiyesi yok.yani,Asla belirleyici olamazsın.
  • 5 Yıl Önce

Adem

Aşağıdaki yazı alıntıdır. “ Cumhurbaşkanı çarşamba günü partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. SkyNews muhabiri Erdoğan’a “Amerikan delegasyonu geliyor. Bunun için endişeli misiniz?” diye sordu. Erdoğan ise neden endişeli olması gerektiğini sorunca muhabir bu kez “Onlar ne söyleyeceksiniz?” diye sordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bunun üzerine “Ben dimdik ayaktayım. Ben onlarla görüşmeyeceğim. Onlar karşıtlarıyla görüşecekler. Ben Trump geldiği zaman konuşurum.” cevabını verdi.”
  • 5 Yıl Önce

Derman

Kadir adli yorumu tam polomik,ne yapmaya calisiyor biz sizlere 90 senede bizi anlayamadiniz ayni dili konustugumuz,halde soylenenleri,anlama zorlugu cektigin kesin cunku bir sefer yazip ,vaz gecmiyon .kiskirtma yaparak birinin ters cevap vermesinimi bekliyon.
  • 5 Yıl Önce

Osman

Andız adlı yorum yazan kimse'ye cevaben; Elinizi vicdanınıza Koyun,kim kimi korkutuyor?netenyahu'nun Osmanlı Torunları hakkında son konuşmalarını anlaşılan dinlememişsin.O kadar çok korkmuş ki,aracele pence'yi "tükürüğümüzü yalamaya hazırız" demek için göndermiş.Bilmeniz gerekeni bilmiyorsunuz ancak aslı astarı olmayan şeyler öne sürerek,seneryo yazmayı iyi biliyorsunuz.size kimler gülsün açıkçası bu konuda bir fikrimiz de yok.şunu çok iyi bilin;Türkiyenin 17 yıldır dış politika usulü şu:Kaz gelecek yerden civciv esirgenmez'dir.17 yıl önce civciv gelecek yerden kaz esirgenmez idi.Buna ecevit hükümeti dahil.Gidilip el PENCE durulurdu abd başkanının önünde.Bütün bunları da görmezden gelmezsin umarım.
  • 5 Yıl Önce

ANDIZI yaktım seyrediyorum

ANDIZ isimli yorumcu çok komik.. Kendi uyduruyor, kendi inanıyor.. Ağababaları, düne kadar ala ediyorlardı, "Şu (bir gece ansızın geliriz)deki (gece) gelmedi gitti ya.." Erdoğan o geceyi getirdi.. Şimdi kıvırmak için bahaneler icat ediyorlar..Erdoğan, "Pence ile görüşmem" diye nerede demiş, andız, ispat eder misin? Adam başkan yardımcısı. Azil süreci sonrasında başkan olacak adam. Trump'ın yetkilendirmesi ile gelmiş. Erdoğan'ın görüşmem dediği, ABD'nin Suriye temsilcisi. Olayları bilmiyorsan, öğren, sonra yorum yap.
  • 5 Yıl Önce

Ercan Güven

Biz haklılığımızı dünyaya anlatamıyoruz herhalde. Zaten onların da anlamaya pek niyeti yok. Habire aleyhimize yayın yapıp bizi kötülemeye çalışıyorlar. 
  • 5 Yıl Önce

Osman

Arkadaş adlı yorum yazan kimse'ye cevaben; "Resmen şamar oğlanı olduk" demişsin.Asla bu dediğini kabul etmeyiz.Delillerimiz;Eli kuvvetli olduğu halde suriye'ye girip kafirlere Osmanlı Tokadını atan biziz.Daha harekat sonlanmadığı halde ortada bir ateşkes anlaşması varken böyle konuşmanız insafa sığmaz.Türkiyenin 17 yıldır,dış politika usulü şu;KAZ GELECEK YERDEN CİVCİV ESİRGENMEZ.
  • 5 Yıl Önce

Osman

Öncelikle,Allaha Hamd Ve onun Rasulü Hz.Muhammed(Sallallahu Aleyhi Ve Sellem )'e Salat Ve selam olsun.Bu süre konulmuş ateşkes anlaşması daha sonlanmadan bir şey söylemek tez canlılık ve ölçüsüzlük olur.Hele bir süre tamamlansın,karşımızdaki güruhun tutumunu bir görelim.sonra herkes iş netleşince yorumunu yapsın.
  • 5 Yıl Önce

Kadir

Fatih adlı yorumcu ya, işte tam bahsettiğim zihniyette senin gibi olanlar yada sana karşı olanlar ikiniz de olmasanız daha iyi olur bu memleket için, biriniz hocalarınızın el eteğini öper Kuranı okumaz ama sürekli din ümmet muhabbeti yapar, diğeri özgürlük demokrasi der ama kendi gibi düşünmeyeni hep aşağılar, aslında ikisi de aynı kişiler rant kavgasına girişmişler peşinde de milyonlar. Bir yerde ekonomik özgürlük Yok ise toplumlar bir sabah demokrasi diğer sabah şeriatla uyanır.
  • 5 Yıl Önce

Andız

Bazan insanın içinden Reis'i izlemek geliyor, ama olamıyor!.. Mesela "Pence ile akranları görüşür" dedi, hoştu güzeldi; 0.5 saat sürdü!.. Kendisi görüştü, toplantı bitmeden Trump twitterdan görüşme sonuçlarını açıkladı iyi mi? Reis'i neyle korkutuyorlar bilmek hakkımız değil mi?
  • 5 Yıl Önce

Derman

Fatih bey sizin yorumunuza,ilave olarak bir hatirlatma.bizim dini iki bayramimiz var biri,ramazan bayrami ,fakat seker bayrami dedirtildi, ikincisi kurbanla dalga gecildi .ispanyada boga insanlari kovalar,Turkiyede insanlar bogayi,kogalar, gibi pek cok alay konusu polemik olmasin keske herkes inandigi gibi yasasa,dunya cennet olurdu.
  • 5 Yıl Önce

Osman

Osman adlı yorum yazan kimse'ye cevaben;isminin başına ya da sonuna bir rumuz koy ki isimlerimiz karışmasın.çünkü ben senin yazdığın görüşte değilim.
  • 5 Yıl Önce

Ahaber flaş flaş son dakika

1 lira 6 dolar oldu türkiye onlarca avrupa ülkesine abd rusya kore israil finlandiya isvec norvec italya holanda avusturya almanya fransa cekya rusyaya silah satışını askıya aldı yaptirim uyguladı yerli ve milli silahlar in bu ülkelere lisani iptal oldu yerli milli ucak siparisleride iptal oldu ucaklar bunlara satilmayacak dünya lideri başkan tayib yardımcısı fahrettin altun abd ye giti trump ve heyeti ne toplanin buraya bakalim ile masaya oturdu masada diz çöktü abd ........not not eve ve teror le mücadele bi şekil de yürüyor bu ekonomi terörü ile nasil mücadele baş edilecek 
  • 5 Yıl Önce

Ali bey

Valla billa sizin geldiginiz noktaya pes diyorum.heyetle gorusmem deyip gorusuldu.o mektubu yuttuk ozur bile dilettirmedik.
  • 5 Yıl Önce

merve

Sizde tüm teröristleri temizlemek istiyordunuz hani son terörist imha edilene kadar devam edecekti. Önce heyetle görüşmem dengim değil yarım saat sonra görüşeceğim deyip yan yana denk bir şekilde oturup apar topar alelacele operasyona ara vermek........
  • 5 Yıl Önce

derutuni

BU ........LER HEP YALAN PROPOGANDA YAPARAK TÜRKIYEYI KÖSEYE SIKISTIRMAK ISTIYORLARDI KENDISI YAPARSA VATAN VE MILLET ICIN DIYORLAR TÜRKIYE YAPARSA ISTILA VE SAVAS ISMINI KOYUYOR BU ..........LAR.
  • 5 Yıl Önce

Arkadaş

Âli bey iyi günler diliyorum siz turkiye de mi yasıyormuşuz cunku gerçeklere bu kadar saptirilmaz resmen şamar oğlanı olduk
  • 5 Yıl Önce

otto

Leventbay : Tamam, mektuptaki ''APTALLIK YAPMA'' cümlesi nezaket dışı. Sarı kafa aptal dedi diye de kimse aptal olmaz. Ama o sarı kafayı dinlemeyip kendi bildiğimizi yapmak ve sonunda istediğimizi almış olmak, pekte aptal olmadığımızın kanıtı değilmi? Ezikliğe gerek yok !
  • 5 Yıl Önce

Fatih

Kadir rumuzlu arkadaş,herhelde genç bir arkadaşsın.Çok romantik düşünüyorsun.Herkes keşke senin kadar romantik ve insancıl olsa.Sen ortada kalmak istiyorsun.Ama malesef bu ülkede böyle bir şansın yok.Çünkü malesef taraflardan biri sürekli diğer tarafı hep küçümsedi,onun inancıyla,gelenekleriyle,yaşantısıyla dalga geçti ve ona hegemonya kurarak herşeyi özelliklede dini vecibelerini yasakladı ve halada bu devam ediyor.Bu ülkede senden görünen o kadar adi insan varki bunlar bu topraklardan İslam'ı ya tamamen silmek ya da sulandırmak için var gücü ile çalışıyor.Ülkemizde malesef batıl ile hakkın her zaman savaşı olmuştur ve hala olmaktadır.Öyle senin istediğin gibi bir ortam malesef real değildir.Ve burda ya batıldan ya da haktan tarafını alacaksın.Unutma "bitaraf olan bertaraf olur"
  • 5 Yıl Önce

Osman

Hani Şam’daki Emevi caminde cuma namazı kılacaktınız??
  • 5 Yıl Önce

Leventbay

O mektup k.k.ya yazılmış olsa burda nasıl yorumlardınız . Cumhura yazılmış o mektup tüm türk halkını ilgilendirir . Buyurun bir empati yapın sanada aptal dedibanada buyırun tık ses yok hükümetten . . 
  • 5 Yıl Önce

Kadir

Ali bey onlarda doğru diyor sen de doğru diyorsun, sen oturup onları sabah akşam yazıyorsun onlar seni ciddiye bile almıyor, hepiniz birbiriniz den değişiksiniz. Ben bu ülke sınırlarına Türkiye cumhuriyetine yönetim şekline bakarım, şurası da bir gerçek cumhuriyeti içinize hiç sindiremediniz sizler, Kemalistler de cumhuriyeti tam anlatıp kavrayamadı, işin kısası dün yaşananlar ile bugün yaşananların hepsi, din kavgası Kürt Türk kavgası sizler ve onların Türk gençliğine bıraktığı bir en kazdır. Şu ülke de oturup barış içinde yaşatmadınız şu gençliği. İnananı ve inanmayanı zengini yada fakiri herkes sonunda ölüyor, az çok ama bırakında bu gençlik ağız tadı ile huzur içinde bir hayat yaşasın.
  • 5 Yıl Önce

tufan

ama kare çok ilginç namusuz pence dımdık kartal bakışlı asrın lideri omuzları çokmuş alnı cizıklı yaşı ilerledı ondamı oysa uzun ömur dılerız kendıne çok çok ıyı baksın yakışmadı bu poz ona gercekten zor durumda her yonden saldırı var
  • 5 Yıl Önce

Karasakal vedat

Abi bunlarin sahipleri var bunlarin patronlari var SOZCU BIR GUN MERDAN YANARDAG,EMRE KONGAR,HALK TV,TELE 1,EKREM IMAMOGLU,MANSUR,YAVAS,TUNC SOYER, LUTFEN ISMLERE DIKKAT EDELIM BIZE ISIM POLITIKASI UYGULUYORLAR CABUK EZBERLENEN ISIM " COK TEHLIKELI " BIR YONTEM,SISTEM,!!!!
  • 5 Yıl Önce

ali

Kendilerini ve Avanelerini nasıl tatmin edecekler..Zaferi gölgeleyecek çarpıtmalar yaparak..Ancak hakikat görenler için gizlenemez, körler için ise her zaman ortada yoktur.Kendimizi neden şeytanlara cevap vermek zorunda hissediyoruz;aklını kullanamayan akledemeyen azımsanamayacak bir topluluk var,onlar yüzünden Ülkemizin yok oluşunu önlemek için olsa gerek.
  • 5 Yıl Önce

Eyüp kasıkci

Allahin her günü bahse konu kişileri okuyor tv de izliyorum yazını okuyunca bozulan huzurum yerine geldi Allah senden razı olsun bunlar doğuştan hastadır düzelmezler
  • 5 Yıl Önce

ahmet

kimisi mektup kimi yazi yazar cope gider, kimi de tarih yazar birilerinin ........, cikaramaz:)
  • 5 Yıl Önce

mutmaine

Ali Bey, HAZMEDEMİYORLAR....KABULLENEMİYORLAR,ÇİRKEFLEŞİYORLAR....bunları en iyi bu 3 kelime anlatır.........çirkeflik habercilik olmuş , basın açıklaması olmuş,yorumculara derman olmuş haberimiz yok....bitmiyor kin ve nefret...
  • 5 Yıl Önce

zeki

Kimisi füzeleriyle saldırıyor, kimisi tanklarıyla saldırıyor, Kimisi silahlarıyla saldırıyor, Kimisi ambargo yaparak saldırıyor, Kimisi buldozerlerle evlerine saldırıyor, Kimisi terör örgütleriyle, isid,feto gibi sahte örgütleriyle saldırıyor, Kimisi googluyla, twitterla vs saldırıyor, Kimisi partilerle, derneklerle saldırıyor, Kimisi artistleriyle, fahişeleriyle, dönmeleriyle saldırıyor, Kimisi sitesiyle, medyasıyla kalemiyle saldırıyor,, Kimisi İslam adına müslümanlara saldırıyor. BİR GÜNDE ONLARCA YÜZLERCE HATTA HABERİMİZ OLMADAN BELKİ DE BİNLERCE MÜSLÜMAN KATLEDİLİYOR. AMA SUÇLU MÜSLÜMANLAR
  • 5 Yıl Önce

Mehmet ay

Sert Ask, bu cümleyi ne yapacaksin ali usta? Adamlar her istediklerini aldilar, sen kalkmis erdogan zafer kazandi diyorsun, ayip Yahu.....
  • 5 Yıl Önce

eser

ortadogu yuzyıllardır savasların ,sorunların bitmedigi bir bolge bunun ustune birde abd-israil-suud emperyalizmi eklenince gerisini siz duşunun.trump gibi,putin gibi diktatorlereden ve yerli isbirlikcilerinden cozum beklemek,barış huzur beklemek boş bir hayaldir.fetoyu,işidi,pyd yi dizayn ve himaye eden bu emperyalistlerin asıl korktugu islami muhalefetin bolgede guclenmesidir.işid gibi taşeron bir orgutu kurma sebebleri de budur.tek cozum bu emperyalistlerin askeri usleri ile birlikte bolgeden atılmasıdır.aksi halde savas ve katliamlar devam edecektir.
  • 5 Yıl Önce

Derman

Kuzey kibris cumhurbaskani,da baris isteyenlerden .diyor baris istemek sucmu.birde tehtit aldigini savciliga bildirdigini soyluyor umarim sevinmistir .yillardir pkk araliksiz Turkiyeye askerine saldiriyor .sayin akinci hic rahatsiz olmadin Turkiye savunma yapiyor burda rahatsiz olan bir baska ulke olsa belki olabilir .ama size yakistiramadim.
  • 5 Yıl Önce

dumanlı

Harekat bitti;Harekat olmasın diyorduk, kan dökülmesin diyorduk, dökülen su değil kan diyorduk.Halende bunu diyiruz barış iyidir. Akan kanı durduranlardan allah razı olsun. Şimdi biz ne kazandı diyorduk ki 420km sınır güvenliği sağlayacağız. Şu anda istediğimiz olursa güvenlik sağlayamadığımız sınırın 30 km güneyinde korunması gereken 420 km daha sınırımız olacak.Buda sınır güvenliğimizin sağlanması için ek önlemler almamızı gerektirecek. İstediğimiz olursa bu gün 4 milyon sığınmacıya karşı sorumluluğumuz varken güvenlik koridorunda yaşayan milyonlarında sorumluluğunu üstleneceğiz. Güvenlik koridoru terörü kesen bir bölge olmayacak ülkemize daha kolay terör ithal edilen bir bölge olacak.Barış diyor ve şunu soruyorum madem harekat amaca ulaşmadan bitecekti durduk yerde neden şehitler verdik. Bu kanın akmasındaki amaç neydi? İllaki sert bir aşk yaşamak mı gerekiyordu
  • 5 Yıl Önce

lütfi

Amerikayı dize getirdik diyoruzda,neden Trump sürekli Erdoğan"a teşekkür ediyor anlamış değilim.Tabiki barış istiyoruz ama onurlu bir barış.
  • 5 Yıl Önce

Derman

Baris pinari harakati henuz sonuclanmadi.suana kadar yorumculardan ,birtanesi haric ironi deniyorya,dua edin beteri olmasin dunyada yasam son bulmasin .abd korkmasi Turk askeri beklenenden fazlasini elde etmesi burdan ulke adina konusmayalim.bir Turk dunyaya bedeldir bir selam gonder sayin erdogana sayin akara sayin cavusogluna,ulkeni halkini sevindir bu ulke de asker sehit oluyor ulke senindir.
  • 5 Yıl Önce

Şantajla vekil olan 5.kol Barış yarkadaş ın dosyasını açın artık

Chp nin paraşütle indirilen genel başkanı kk ya şantaj yapıp kendini vekil yaptıran tr 705 kodlu soros ajanı chp sezgin in daha üst ve daha sinsi versiyonu BARIŞ YARKADAŞ Türkiye nin harekatı başladığı günden beri tv tv gezip 5.kol faaliyetlerini sürdürmektedir. Sözde stalinist özde fetöcü İran askeri Eren Erdem gibi buda sözde kökten kemalist takiyesi yapan bir embeded ajan dır. ACİLEN BU AJANIN GEÇMİŞİNDE Kİ AÇIKLARI AJANLIK DELİLLERİ ORTAYA ÇIKARILMALI..!.!.!
  • 5 Yıl Önce

Süleyman

ABD DELEGASYONU İLE YAPILAN ANLAŞMA ASLINDA NEDİR Bizim mehmetciğimiz günlerce hatta aylarca hazırlık yapmış fratın doğusunda pyd pkk denen çakal sürüsünü köşeye sıkıştırıp alnı çatından vurabilmek için Ve yapılan büyük hazırlık sonucu fratın doğusuna girmiş ypg pkk denen çakal sürüsünü köşeye sıkıştırmış alnına silahı dayamış tam tetiği çekecek Yukardan bir emir geliyor bırakın gitsin Hadi sen gelde buna sinir olma yetmiyormuş gibi bunu birde büyük bir başarıymış gibi sunmaya çalışıyorlar Neymiş efendim ateşkes değilde 120 saat mühlet vermişler bu süre zarfında amerika verdiği silahları geri alacakmış bu çakal sürüsüde geri çekilecekmiş. Eğer bunlar sözünde durmazlarsa yeniden mehmetcik bu çakal sürüsüne namluyu doğrultacakmış Velevki sözlerinde durdular ( hiç zannetmiyorum ya ) silahlar toplandı ve bunlar geri çekildi İyide kardeşim mehmetcik oraya girmeden olsaydı. Evet bu yerinde bir karar ve başarılı bir anlaşma olurdu Ama bu saatten sonra ben bu çakal sürüsünün geri çekilmesini değil mehmetciğin namlusunun ucunda can vermesini istiyorum Ama olmuyor tam mehmetcik bu çakal sürüsüne namluyu doğrultmuş tetiği çekecek Yukardan bir emir geliyor bırakın gitsin Ve mehmetciğin gözü önünde mehmetcikle alay eder gibi el sallayarak ıslık çala çala gidecekler Bumu başarı. Bumu öve öve bitiremediğiniz anlaşma De get yaaa
  • 5 Yıl Önce

Okur

İşte siz öyle kimselersiniz ki, onları seversiniz; onlar ise, bütün kitaplara iman ettiğiniz hâlde, sizi sevmezler. Onlar sizinle karşılaştıkları zaman “inandık” derler. Ama kendi başlarına kaldıklarında, size karşı kinlerinden dolayı parmaklarını ısırırlar. De ki: “Öfkenizden ölün!” Şüphesiz Allah, göğüslerin özünü (kalplerde olanı) bilir.
  • 5 Yıl Önce

Çok Yakında

Şam'da cuma ile namaza başlayacak milyonlar var bu ülkede.
  • 5 Yıl Önce

Jon

Abi sen iciyon ole ,,amerika yalvarmis falan sulandiriyon isi bi zafer kazandik ak partibolatak sen gaz vetecem ayaga sulandirdin be abi amerika yalvarmis falan ne gulduk abi abi sahi sana ne iciriyolar akutte ole amerika yalvaruyo gunun son komedisi bu abi trend oldun abi amerikayi maveddik abi bitirdik sayende bittiler abi bi daaa toparlanamazlarhuhuhuhuhaaaa ,,bitmis amerika nalburabi ole diyo gibi uuaaahuhhhhaaa
  • 5 Yıl Önce

Cezmi

Sayın yazar aynı durumun tersi senin içinde gecerli. Harekat başlayınca iste beka sorunu var terör var haklı mücadele var herkes desteklemeli diyorsunuz Barış oluncada 180 derece dönüş sizdede var. Ne oldu terör bittide mi durdu operasyon. Birbirimiz kandırmayalım artık amerika ne derse o oluyor son zamanlarda ve bu gücü kırmak zor. Sizde yazılarınızi hep tersten bakacağınıza bir analiz yapında bi düşüncenizi bilelim.... Bu arada refah partisinden beri ak partiye verdim ama eyt yi çikarmiyor Zenginin cocugu askere gitmez Ozel okulda okur Ozel hastaneye gider Ohh ne guzel dunya Zengin degince kadiköy bakirkoy besiktas tan bahsettim anlayan anladı......
  • 5 Yıl Önce

Ali

İsrailli istihbaratçıların Türkiye "senaryosu" gerçek mi oldu?. İsrail istihbarat örgütü MOSSAD’a yakınlığıyla bilinen DebkaFile sitesindeki bir haritaya yer verdi. Barış Pınarı Harekatı ve ABD ile anlaşmaya dikkat çeken sitede operasyonun başladığı gün, bugün gelinen noktanın yazılıyor “DEBKAfile’ın askeri kaynaklarına göre, Türk ordusunun kısa vadeli hedefi, Suriye sınırında 100 km uzunluğunda ve 30 km derinliğinde bir güvenlik alanı kurmak. Şu sırada Türk hava saldırıları YPG militanlarının üsleriyle cephaneliklerine yapılıyor. Türk hava kuvvetleri Fırat’ın doğusundaki Haseke bölgesinde bulunan Re’s El-Ayn’ı bombalıyor. Türk kara kuvvetleri ile tankları Suriye’ye Çarşamba akşamı girdiler. Kürtlerin, Türklerin havadan attığı bombaları, Amerikalılar yardımlarına gelsin diye, abarttıkları anlaşılıyor. Askeri kaynaklarımız, Tayyip Erdoğan’ın, 7 Ekim Cumartesi günü Donald Trump’la yaptıkları telefon konuşmasında oluşmasını kararlaştırdıkları güvenlik bölgesi sınırlarını aşacağını sanmıyorlar.” “Bu haber, yukarıda da belirttiğim üzere, ilk Türk askerinin sınırı geçtiği gün (9 Ekim’de) yayına girdi” Ali Beyyy israilliler nerede ne zaman ne kadar yapacağımızı “Nereden biliyorlar”
  • 5 Yıl Önce

Zaza

Bu Şekilde Çekilmek, Beni Çok Rencide Etti VALLAHİ..Anlamışsınız Ne Demek İstediğimizi..!!
  • 5 Yıl Önce

O. U.

Kaleminize yüreğinize sağlık Ali bey onlara gelince ben aslında onları bir it yerine koyup hiç muhatap olmamayı tercih ediyorum çünkü bunlar hem inkarcı hem ezik hem satılmış ki bunlar en değerli varlıklarını dahi satacak karekterde mahluklar yani bunlar inkarcı ve iftiracı birer korkak bunlardan fiziksel olarak hiç korkmak bunların şerlerinden korkarım biz müslümanız elhamdülillah reisimizde inançlı samimi bir müslüman tanıdığım kadarıyla e bu inkarcı tayfası ne imânsız imansız ne olur inkarcı olur örnek inkarcı Sezgin Tanrıkulu ne dedi bu hükümet yani Erdoğan ağzıyla kuş tutsa memleket için en güzel şeyleri yapsa biz yine muzuluğumuza hainliğimize devam edip hep kötüleyeceğiz demedimi dedi o halde böyle bir mahlukları akıllı ve inançlı bir fert olarak it yerine koyup hiç muhatap almamalıyız diyorum ki alırsak bu inkarcılar kendilerini bir b....k sayıyorlar bunlar it gibi ürsün bizim kervanımız Allah'ın izniyle yürüyecek yani itler ürür kervan yürür reis dik dur eğilme bu millet seninle.nokta
  • 5 Yıl Önce

vatandas sabrri

SOLYANDANCARKLITAKIM MAZOISTTIR. BIZIM SOLYANDANCARKLITAKIM MANKURTTUR DUNYAYI AT GOZLUGUNDEN BAKARLAR. BIZIM SOLYANDANCARKLITAKIM SASIDIR TERS GORURLER. BIZIM SOLYANDANCARKLITAKIM OZGURSELDIR CAMII YAKININDAN GECMEZ..EZAN DUYDUMU KIRMIZI GORMUS BOGA GIBI DELLENIR. BIZIM SOLYANDANCARKLITAKIM AYDINLIKCIDIR ANCAK KOPRUYE.METROYA.HAVAALANI ISTEMEZ.AVRASYA TUNELI ISTEMEZ.... BIZIM SOLYANDANCARKLITAKIM BARISSALDIR ATATURKUN"""" HATTI MUDAFA YOKTUR .SATHI MUDAAFA VARDIR O SATIH BUTUN VATANDIR """"BILMEZLER TERORU TERORISTISEVCIDIRLER..... BIZIM SOLYANDANCARKLITAKIM HUMANISTTIR ANCAK 1.000.0000 INSANINA SOYKIRIM UYGULAYAN 10.000.000 KENDI INSANINI SURGUN EDEN GOCE ZORLAYAN KKATIL ESAD.A SEVERLER ONA ASIKTIRLAR...SIZOFRENIST BIR KAFA YAPILARI VARDIR....
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23