• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kadına şiddetin sebebi, o ahlaksız dizilerdir!

65 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Merve Gül

O kadar geç kalındı ki ,dur demedi kimse:( Sadece kendi nesillerimiz kaymadı elimizden sizin dizilerinizi izliyoruz diyen yabancılardan da utanıyorum,Çoğu ülkenin vatandaşını da zehirledik bu hastalıklı programlarla.Neden kaliteli adam gibi yapımlar Sessiz sedasız mahsun kalır??İhraç edilecek programlar T.C. yi temsil etmeli hoş bir seda bırakmalı gönüllerde.Bizim kültürümüzü yansıtmalı ama doğru ya çürüyoruz milletçe,bizim yansımada bu dü mi?Ahh ne acı..Güçlü ülke portresi böyle mi çizilir??Vebalini bu ülkeyi yönetenler nasıl verecek ?Biz çocuklarımıza nasıl hesap vereceğiz??Kontrol edemez duruma geldik bir çıkış yolugöster Ya Rabb
  • 5 Yıl Önce

Gurbetçi

Ali Beye Büyük ölçüde katılmakla beraber, Bir şeyi unutuyoruz galiba, Dizi faktörü tabiki en önemli nedenlerinden biri.Ama Bütün kanallarda onlarca kez bütür haberleri tekrar be tekrar yayınlayan medyanın hiçmi suçu yok. Millet baka baka bağışıklık kazandı, sanki anormal bir durum değilde, diziden bir kesit sunuyorlar. Deveye demişler Boynun neden eğri diye, Nerem doğruki demiş. Neresini alalım. Millet olarak dünyada özel cinsiz vesselam.
  • 5 Yıl Önce

Bülent Parlak ın kızı koruma altına alınmalı

1930 da bira için sıhhat bulun yalanı gibi çocuklarımızı korumamız gerek bu jön salaklar ın torunlarından bu ittihat gafiller cemiyeti nin 9 yılda koca devleti bozuk para gibi harcayan kafası Akdeniz de yokuz diyor.... Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar olmuş eşşek mühürdar... ZİYA PAŞA
  • 5 Yıl Önce

Derman

Burdaki,konu dizi uzerine yorumlar,fakat bu diziler,sebebler,den bir tanesi.bu su demek deyil.istanbul sozlesmesi kalsin ,sorun diziler anlasilmasin .birkere bu yuva yikan kanun kalkmali dunku akit gundemde satin erdogan bu sozlesmenin zararli oldugna fakat karsisinda ab baski yapiyormus birde bu kanunu kalkmasini isteyen feotoculermi,bu sayin baskana inandirici gelmemis hayirlisi bekliyoruz.
  • 5 Yıl Önce

Derman

Yakutdan,zumrutdan medet bosuna, hepsi doner birgun cakil tasina.gec kalma bakipda o genc yasina.sanma onunde secenekler cok,ya iman ya isyan,ucuncusu yok. Dunyanin serveti, sehveti sahte bir kefen kadar vefasi ahte.bogma vijdanini meyde kadehde.sanma onunde secenekler cok ,ya iman ya isyan ucuncusu yok.
  • 5 Yıl Önce

Nurdoğan Türkyılmaz

Alibey Çok Haklısınız amma iktidar ak partisi varmı yok mu belli değil bu ülke ikdidarın kontrolünde değil sanki ikdidar hep seyirci adalet bakanı uyuyor Aile sosyal politikalar bakanlığı mı zaten saymıyorum REİSİ Cumhurun Danışmanları ne iş yapar bir Türlü Çözemedim Doğrusu ikincisi bu Ülkede Alibey bir şey daha durum çok vahim mesela çok basit bir tuzakla bir genç kız Ali Karaosmanoğlu bana Cinsel istismarda bulundu desin yandınız yapmadınız bir şeye 5 on sene yirmi sene ceza alıp ömrünüzün Kalan kısmını ceza evinde tamamlarsıňız Ali bey Mazallah Çünkü çıkan kanunda kadının sözü doğru deyip hiç işlemediğiniz bir suçu üzerinize yüklerler kepazeliğin haddi hesabına olmaz ve içeride hiç işlemediği suç yüzünden on binlerce insanlar boşu boşuna yatıyor maalesef Kadın Erkek Arkadaşından ayrılıyor neymiş efendim bana zorla cinsel istismarda bulunda hayda ispat yok şahit yok ortada ne fol var nede yumurta misali hakim kadının beyanını kabul Edip onlarca sene yatman işten bile değil Alibey daha fazla yazacağım ama şimdilik nokta koyuyorum Kalın Sağlıcakla.
  • 5 Yıl Önce

Hasan

Maalesef bu ve benzeri uygulamalari isteyen akp tabani sadece %5 civarinda, yani eski milli selamete gonul verenler. bu tarz uygulamalari hayata gecirmeye kalkarsaniz, ne parti kalir, ne oy!!!
  • 5 Yıl Önce

HAD

Ali Bey, Bu dizileri yazan kişilerin : Kodları farklı. kod u bozuk. Yunan mitolojisi, Tanrıçalar, Şahmaran, Mistisizm, Fetişizm, Dadaizm, Nihilizm, Narkisos etkisinde yetişiyorlar. NERDE YETİŞİYORLAR, mimar sinan üniversitesi. sosyete kuytu kulüpleri. roma güzel sanatlar liseleri. paris kantonlarında özel kurslar. sonsuz özgürlük, tadını çıkar. TEMEL SORUN İSE, İYİ DİZİ NEDİR? İYİ FİLM NEDİR, İYİ TİŞÖRT NEDİR, GÜZEL GİYİM NEDİR ?? YAPIN ÜRETİN ÇOĞALTIN GÖSTERİN GİYDİRİN , YAYGINLAŞTIRIN. iyi örnek ortada yok. kötüsü cooşuyor. DÜNYAYA KAPALI TARİKAT CİMAAT LAR : Ford dan kokakoladan algida dan milyonda1 pay almak için HER ŞARTTA ANLAŞABİLİYORLAR. konu $$$$$ olunca, müslimanlık sözde kalıyor. BirleşikArabEmirliği gibi $$$$$ müslimanlığı. ÖZGÜN ÖZGÜN ÜRETİM. HER ALANDA ÖZGÜN ÜRETİM. özgün dizi. özgün kumaş, özgün etek özgün Tişört. ŞAŞAA ile özgünlük karışıyor. ( tabi burda çay içerken Yazmak kolay )
  • 5 Yıl Önce

Eren

Çok doğru. O dizlerde mağdur olan hep kadınlar ve fakir halk. Adam silahı çıkarıp takır takır sıkıyor. Karşısındakı de aynı şekilde. İnsanı hedef alıyor. Sanki taşa sıkıyor. Her kanalda aynı tip diziler. İnsana mükemmel ahlakı anlatan tek söz tek davranış göremiyorsun. Hep ben asarım. En iyi ben keserim mantığı ile film ve dizi yaparsan işte sonuç karısını kesen mi dersin, trafikte satırla baltayla dolaşan mı dersin!!!!! Velhasıl sayda say!!!!!!
  • 5 Yıl Önce

mahmut

helal olsun nihayet anlayabildin ama bana göre hala körsün bu dizileri tv de oynamasına müsaade eden herhalde ben değil ve saadet değil akp dir bunu sen görecek kadar kendini geliştiremedin
  • 5 Yıl Önce

Bereketler

Tv ve internet vasıtadır onu hangi zihniyetin ne şekilde kullandığına bağlıdır, hayır veya şerde. Tv ve interneti medeniyet olarak görmemek lazım. Bir asırdır bozuk zihniyet olduğu için daha fazla şerde kullanılıyor onu belirtmek için tv internet deniliyor. Daha önceki kavimlerdeki günahlar belli yerlerde işleniyordu. Şimdi ise tv internetle daha fazla yayılma oldu. Tv ve internet olmasaydı zihniyet bozuk olduğu için günahlar işlenebilirdi ama bu kadar yaygın olmazdı. Zihniyet değişmesi islama yönelme olması lazım. İslam rejimi olması lazım.
  • 5 Yıl Önce

Derman

Bir sohbetde iki Allah dostu konusuyor bir kediyi dergaha hizmetci yapti ihya oldu sadece buranin kurallarin riyayet ediyor ,kerametini gosterdigini belirtiyor diger Allah dostu pek inandirici gelmiyor ,bir test yapiyor bu senin kedi bir serviste ,fareyi fark edince dergahi birakip farenin pesine takiliyor burdaki egitimi istediginiz kadar uygulayin bu suna benziyir ben okuyamadim oglum okusun ben ahlakli deyil bari oglum olsun kardes sende olacaksin burde cocugu teknoloji egitiyor.
  • 5 Yıl Önce

Tebrikler

Bazılarımızın yazarı değil, yazdıklarını sarkastik biçimde yorumlamamız, olayı ve yazarı hafife aldığımızdan değil bakış açısının sığlığını eleştirmek içindir. TV veya İnternetin EĞİTİMLİ insan üzerinde bizdeki kadar etkisinin olmayacağını vurgulamaktır amaç. Örnek; Sodom ve Gomore, ahlaksızlıkları sebebiyle helak edilen kavim zamanında TV mi vardı?
  • 5 Yıl Önce

akif

hocam,evet diziler,televizyon programlari , ıstanbul sözlesmesi ,sözde kadın dernekleri ,kadın arkasina sığınmış küresel şer odaklar vb
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Karaman

BU İŞİN REÇETESİNİ BURAYA YAZIYORUM . Ayrı bir magazin gazetesi olması lazım eskiden Haftasonu diye bir gazete vardı evleneni boşananı sevgilisi olanı ve buna benzer haberleri o gazete yazardı günlük gazeteleri eline alıyorsun her gazetede magazin haberleri var evlenmiş boşanmış yok yatağını ayırmış bu haberleri okuyan Anadolu çocuklarıda hayatın böyle olduğunu zannediyorlar.
  • 5 Yıl Önce

max_max

Ekonomik sartlar cok iyi oldugu ve bunun payi hic yok diyor sayin yazar,
  • 5 Yıl Önce

Bir asır önceki halka bak birde şimdikine

Rejim eğitim sistemi üstüne tvler internet devlet politikaları bu hale getirdi. Bir asır öncekinden daha bozuk. Demekki teknolojinin olması medeniyet değilmiş önce ahlakmış.
  • 5 Yıl Önce

Ali rıza

Doğru diyorsun yerinde tespit lakin çözüm önerisi ne ? Millet seyretmesin o dizi yayından kalkar demekki müşteri var , peki çözüm ne ? eğitim sisteminin değiştirilmesi lazım bu toplum bu eğitim sistemiyle dünya milletlerinin çok gerisinde kaldı , yetmişli yılların eğitim müfredatına dönülmeli , akılla gidilmiyen yolun sonu felakettir , başkasının izinden giden iz bırakmaz , akıllı olmak lazım bu işler şeyhin fetvasıyla olmaz,
  • 5 Yıl Önce

SÜLEYMAN ŞAH

yahu bu neyin şikayeti arkadaş. bu şiddet ve ahlaksızlık içeren diziler kimin iktidarında oluyor derler adama.ben şahsen böyle düşünürüm. bu iktidarın toplum mühendisliği diye bir şey duymuş olması gerekir. toplumu iyiye güzele nezakete hakkaniyete emeğe vefaya yöneltmek için bir gayret olması gerekmez mi? bir sürü çok bilmiş profesör etiketli zatlar var. varda ümera ya dönük bir tavsiye bir öneri getirmişler mi? bütün saldırılar aile kurumu yapılıyor .bunu görmezler mi? hani bir söz var ...bakan değil gören lazım ...o kadar...
  • 5 Yıl Önce

Tavşan kaç, tazı tut..!

Tavşan kaç, tazı tut..! Muhâfazakâr "iktidâr" hâlâ ne bekliyor.?!
  • 5 Yıl Önce

Kayaman

Dizillerde bir kayinvalide var, gelinine veya damadina herturlu kotulugu yapmak icin planlar yapar, Bizim kayinvalideler de baslar ayni oyunu evde oynamaya, adamin biri durumu iyidir, gozune kestirdigi bayani dolayli yollarin sonunda koynuna alir sonra sokaga, bizim adamlar baslar ayni yolu denemeye. Kadinin bir durumu iyidir ne yapip eder gozune kestirdigi erkegi kandirir bazende tuzaga dusurur koynuna alir, e bizim adam bos dururmu oda ayni yoldan bir bayan aramaya baslar bazen basarir bazen basaramaz. bir aile var koca icki icier kumar oynar eve bakmaz, tabi kadin ile kavgalar alir yurur sonunda bazen adam bazende kadin plan yaparak biri mezara biri hapse duser. iste dizilerdeki boyle ornekler bazen negatif etki yaparak bir nevi kisinin egitimine bakmadan esiri altina alir ve duydugumuz olaylar yasanir. Iste RUTUK bunu goremiyor. Orda anlatilanlar roller bir sanat eseri niteliginde gercekmis gibi anlatilir iste o zaman etkisinde kalmayan kac kisi kalir siz hesaplayin. Allah okudugundan gordugunden yararli ders alan kullarindan eylesin.
  • 5 Yıl Önce

Başkan'ı, âcilen göreve çağırıyoruz..!

Başkan'ı, âcilen göreve çağırıyoruz..! Eskiden RTÜK mü vardı.?!
  • 5 Yıl Önce

Barış

Labahat diziler vb. diye kimse kendini kurtaramaz burada ibrahim suresi 21-22 ayet okuyun. Somut olaya gelirseniz Devlet gücü mahkeme vb. kadınların kırbacina dönüşmüş, dönüştürülmüş gerisi boş laf.
  • 5 Yıl Önce

Hasan

Eğitim evde başlar okul da devam eder her yer imam hatip eğitim çağdaş değil, olay din öğretmek olmaz olay ahlak öğretmekle olur, dizilere bakıp ne anladığımız önemli ama etkisi elbetteki var özellikle sabah programları saçma sapan cinayet haberleri millet cinnet geçiriyor geçinemedikçe,
  • 5 Yıl Önce

Kemalettin

'Sen anlat Karadeniz' hangi kanalda, 'Gezi ' ci senarist nasıl girmiş bu kanala?
  • 5 Yıl Önce

BİLİNÇALTI

İster filimler vasıtasıyla ister haberler vasıtasıyla blinçaltına yerleşen her olayın aynısının veya benzerinin tezahür etmesi mümkündür. Amerika holiwood sayesinde bilinçaltı operasyonlarını başarıyla yürüttü. Buna askeri terminolojide psikolojik harp denir. Medya bunun en büyük silahıdır.
  • 5 Yıl Önce

serdar

“Diziler, gerçek hayatın bir aynası olması gerekirken, gerçek hayat, dizilerin aynası yapılmak isteniyor.. Bu gidişe hep birlikte dur dememiz gerekir” cümlesi bir çok şeyi özetlemiş. Maalesef toplumda ciddi bir Algı-Bilinç azalması söz konusu.Silah-uyuşturucu-kavga-aşağılaması bol dizilerin hayata kattığı aynı olaylar oluyor.İnsanlar kendini o dizinin ana karakteri yerine koyuyor ve gerçek hayatta aynı şekilde yaşamanın doğru olduğuna inanıyor.Akıl alır bir tarafı yok çünkü akıl kullanılmıyor. Sağı-Solu-dinlisi- dinsizi demeden ortak payda da buluşmak zorundayız.Bunu yaptık ülke olarak bir çok sefer. Basit bir örnek vermek gerekirse Milli Eğitim Bakanlığı kantinlerde sağlıklı yiyecek uygulamasına geçti.Hem şu anki nesli kurtarırken hemde gelecek nesillere çok ciddi önlem almış oldu.Bu konu da sağ-sol-dinli-dinsiz hiç farketmez bütün ülke insanlarına fayda sağlandı.Muazzam bir çözüm üretti.Aynı başarı toplumu bu kadar yakından ilgilendiren konularda da neden yapılamasın.Bunu sağlayabilecek yetkinlikte yönetici kadrosu olduğuna inancım var.Sadece birileri taşın altına elini koyması ve diğerlerininde yardım etmesi gerekiyor.Umarım bir an evvel çözüm bulunur.
  • 5 Yıl Önce

Veysel Karani

HZ.ÖMER (r.a) halifemiz dağdaki kuzudan kendisini sorumlu tutarken,RTÜK'ün emir sahibi olan sayin Cumhurbaşkanimiz R.T.Erdoğan ve TBMM'de ki ceylan derili koltuklarda oturan yüzlerce AKP'li Milletvekili ne yapiyorlardir?
  • 5 Yıl Önce

Atabeg

O diziyi izleyipte etkilenenlerden önce odizilerde oynayanların hayatlarına bakarsan gerçekleri daha iyi görebilrsin aslanbeymiş
  • 5 Yıl Önce

ibrahim

Şiddetin sebebi eğitim siteminde yatıyor, başka yerlerde aramaya, konuyu saptırmaya gerek yok. Doğru tahlil yapmak gerekir. O dizileri oturup saatlerce seyreden kişilerde de bir şeyler eksik. Önce bunun tahlili yapılmalı. İnsanların vicdan gözü körelmiş, bunun sebebi eğitim de aranmalı. Eğitimin başlangıcı olan ailede ve ilk basamak eğitim de aranmalı.
  • 5 Yıl Önce

Göksen Merey

belgesel kanalları izleyelim hepimiz bilim adamı yemek kanalları izleyelim aşçı olalım. Diriliş Ertuğrul da kafa kesmeler gırlaydı Ertuğrul gazinin anası bile torununun gözü önünde töre için bir başka kadını bıçakladı, osman gazi çocuk yaşta düşman mezarı kazdı bununla övündü. dizide kadının erkeğin ayağını yıkaması gibi çağdışı sahneler vardı. tutarsızlıklarınız bıktırıcı seviyede. Akit sohbet programları pekde sevgi dolu(!) muhalifleri infaz etmek gerekir söylemleri sıradan şeyler.
  • 5 Yıl Önce

ahmet sal

Yorumculara bayıldım.. Dizileri kaldırınca, şiddet de sıfırlanır, diye yazarla akılları sıra alay ediyorlar.. Ben de onların yaptıkları gibi yapayım.. Yok yok, dizileri kaldırmayın. Bir olan diziyi, ona çıkarın, yüze çıkarın, haberleri de kaldırın, kadın nasıl öldürülürün filmlerini yapın.. 2 saatlik dizide, 45 dakika değil, 1,5 saat, işkence görüntüleri yayınlayın.. Toplumdaki şiddete hiç etki etmez.. kadının üzerinde sigara söndüren vicdansızları verin. Onların cezaevine bile girmeden sürdürdükleri güzel hayatları verin. Bilinçaltına "kadının üzerinde sigara da söndürsen, ceza almazsın. Güzel hayatına devam edebilirsin" fikrini yerleştirin..
  • 5 Yıl Önce

kibarcik

nuran sen nıkahsız tv lelrdekı paparazı lerı seyretmeyı sevıyorsun anlasılan onlar vesıkasız ...... heee ahlak her şeyın baslangıcıdır haya edeopdendır veselam
  • 5 Yıl Önce

Derman

Buaski mennumu daha niceleri tarik hakan halesoygazi bir avuc cennetmi cinnetmi bunlardanda beteri 1970 bu serefiz filim yapimcilari gidin kerhane isletin bu topkumun ahlakini bozmaya ahtinizmi var kendi karisi olsa o filimde oynayanlari mujde ari, yatak sahnesine zorlayan rerji,sormus,temel gursu hepisi ahlaksiz surusu sokak supruntusu millete dizi adinda,ahlaksizligi ,enjekde ediyor.
  • 5 Yıl Önce

Yusuf

Kırk yılın başı doğru bir yazı yazdınız onuda geziye bağladınız ya helal olsun, bu diziler havuz medyasının sahibi olduğu kanalda yayınlanıyor buna dikkat çekin önce
  • 5 Yıl Önce

NURAN DEVRES

Bir yorumcu demiș ki Túrm dizileri dünyada 38 úlkeye satılıyor. Hayır, tam 140 ülkeye satılıyor. En çok da Müslüman ülkelere. Rekor ise Așk-ı Memnu'da. Kuveyt ve BAE ülkelerinde tekrar bölümleri Ramazan geceleri sahur vaktine kadar peșpeșe yayınlandı. Bugüne kadar dizi seyredip de șiddete tevessül eden ya da bu yüzden ahlakı bozulan kimseyi duymadım. Bir tek Túrklerin mi ahlakı bozuluyor?
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

.. Devleti ve kurumlarını yönetmesi için verilen oylarımız çöpe gitmiş. Bu şekilde yönetilecekse vay halimize. Hiç bir kurum kendi asli görevini yapmıyor. Devlette denetleme ve teftiş bakanlığı yok, ker kurum başına buyruk. Kimse yaptığı hatanın bedelini ödemiyor. Bütün cezalar devlete/milletin cebine, lakaytlık kurum ve personellere ,izlemek seyretmek ve yeni 6284 ler keşfetmekte (güncel şapka kanunu) devleti aliye kaldı. Sonrada adalet, adalet deniyorya.. Seviyoruz hata yapılmasını göz göre göre yapılmasını rantçıları kabul edemiyoruz.
  • 5 Yıl Önce

diyar21

Çözümün basit olduğunu herkes biliyor ama çözümden yana mıyız? Bakın yıllarca Brezilya pembe dizileriyle bu milletin ahlakını bozmaya çalıştılar, halk bunlara pek prim vermedi ama yerli dizilerle millette ne ahlak kaldı ne ar kaldı ne de aile kaldı. Müslüman bir memlekette sözde sanatçı diyen soytarılar zina yapıyor MEDYAMIZ AŞK YAŞIYORLAR diye ahlaksızlarını örtbas ediyor sonradan ahlaktan bahsediyor
  • 5 Yıl Önce

ORHAN İNAN

CAMİİ DEN UZAK ERKEK ,HEVA VE HEVESİNİN PEŞİNDE KOŞAN,ONU DİZGİNLEYEBİLECEK HİÇ BİR DUYGU TAŞIMAYAN KADIN VE ERKEK MUHAKKAK VUKUAT İŞLEYECEK..BU VUKUATLARIN İÇERİSİNDE İŞKENCE,IZDIRAP VE ÖLÜM OLACAK VE BU GÜNLERDE BOLCA ŞAHİT OLDUĞUMUZ GİBİ,ARALIKSIZ DA OLUYOR..AİLE KURMALAR AZALIYOR,BOŞANANLAR ÇOĞALIYOR..ORTADA KALAN ÇOCUK SAYISI HIZLA ARTIYOR..TOPLUM AHLAKİ DEJENERASYONUN EN ÜST BASAMAKLARINA DOĞRU HIZLA ÇIKIYOR..SONUÇ,HUZURSUZLUK,UYUŞTURUCU ,KAVGA VE CİNAYET..BU GİDİŞAT ANCAK BU SONUÇLARI GETİRİR. BİZ BÖYLE DEĞİLDİK AMA KISA SÜREDE BU HALE GELDİK..SAYDIĞIM BÜTÜN KÖTÜLÜKLER MUHAKKAK ESKİDEN BERİ VAR OLDU..ANCAK BU KADAR ŞİDDETLE HİSSEDİLMEZ İDİ.BİR YERDE OLAN CİNAYET,DESTAN HALİNE GETİRİLİR VE ACIKLI HİKAYE SOKAK SOKAK DİLLENDİRİLİR,İNSANLAR PARA VEREREK BU HİKAYELERİ SATIN ALIP HÜZÜNLE,GÖZ YAŞI İLE OKURLARDI..YANİ,HİÇ BİLMEDİĞİ TANIMADIĞI İNSANLARIN ÖLÜMÜ ONLARI ÇOK ETKİLERDİ..BİLDİĞİ YAKIN ÇEVRESİNDE YA DA MEMLEKETİNDE BİRİ ÖLÜR YA DA ÖLDÜRÜR İSE O NU HİÇ UNUTMAZ VE HÜZÜNLE ANAR İDİ..BU İNSANLARIN ÇOCUKLARI VE TORUNLARI DURUP DURUR İKEN BU KÜLTÜRDEN KOPMADI..BİRİLERİ ONLARI KOPARTTI VE BU GÜNKÜ HALE GETİRDİ MALESEF..YAZINIZDA BAHSETTİĞİNİZ YOLLARLA BUNU YAPTI VE YAPMAYA DA DEVAM EDİYOR.ELİNİZE SAĞLIK..ŞERLERİ EN İYİ TARİF EDENLERDEN OLDUĞUNUZ İÇİN YAZMAYA DEVAM..
  • 5 Yıl Önce

Tebrikler

Maşallah, harika bir tespit, ne mutlu bize(!) çözüm bulundu. Kaldırırsın dizileri koyarsın belgeseli oldu, bitti. Haa bir de 6284'ü kaldırdın mı ne kadına şiddet kalır, ne de kadın cinayeti. Bu kadar basit ama nerdeee bunu akıl edecek adam? Herkes Ali İhsan Karahasanoğlu değil ki. Suç işleyenlerin eğitim düzeyi, altyapısı, yetiştiği aile ortamı, tüm bu insanların genel profili ve bir insanın canını alma yetkisini kendinde gören bu zavallıların ortak noktasının araştırılması filan uzun işler. Eğitim, eğitmek unutulan bu nostaljik kelimeler çözüm olur muydu acaba? Yok yok en iyisi dizileri kaldırmak.
  • 5 Yıl Önce

Okur

Şu anda zaten önceki dizilerin etkileri toplumu dönüştürüyor. Milletin gözünün önünde yapılan ahlaksız teklifli diziler unutulmadı. Döndürüp döndürüp tekrar veriliyor. Şu anda oynatilan yeni dizilerin etkisini bir on yıl sonra göreceğiz. Bunlar kısa dönemlik yatırımlar değil.
  • 5 Yıl Önce

Okur

Dün gece okuduğum tüm yazılar Bu konu üzerinde idi. Malesef rutuk ve tv lerin ipleri başkalarının elinde. Yoksa bizim insanımız insanlık ve kadınlık onurunu ayaklar altına alan bu rezillikleri film diye sunmaz.
  • 5 Yıl Önce

cem06

Ahlaksız dizilere filimlere bende karşıyım. Sadece ahkasız olanlara değil vurdulu kırdılı savaşlı dizi ve filimlerde karşı durmak zorundayız. bunlar kötü örnek olan kadın istismarının ve kaba gücün öldürümenin kanıksatıldığı filimler. Ancak kadına şiddetin temelinde toplumun kadına bakışındaki çarpıklıkta aramak lazım. '21. yüzyılda yız hala kadın bir insan olarak değilde bir sex objesi çocuk makinası namus karinası olarak görünüyor. Özellikle muhafazakarlara dinciler kadını eve hapis edilecek istediği gibi kullanılacak sus deyince susacak erkeğe kul köle olacak nesne olarak görüyorlar. Bunlara göre kadın bir kere evlendi mi yapıalan her eziyete katlanmak zorundadır. Ayrılamaz bunu aklından bile geçiremez. Oysa evlilik bir bebaber yaşama arzusının sözleşmesidir. Tek taraflı olamaz çift taraflıdır. Kadın boş dediğine boşayacağın gel dediğinde koynuna gireceğin bir nesne değil. Anlaşamıyorsan ayrılırsın. Olur biter . Ancak Erkekeler ayrılmış olsalar da eski eşlerinin çocuklarının annesinin başka erkeklere ilişkilerine ve evlenmelerine dayanamıyor. Bunu bir onur namus meslesi olarak görüyor. Cinayet işleyince sadece makdulün hayatı değil kendi hayatı da bitiyor. Ancak nasıl olsa af falan çıkara ceza indirimi olur 5-6 yılda çıkarım beklentisi onları cesaretlendiriyor. Adam öldürmenin ve tecavüzün cezası ölüm olmalı ki caydırıcı olsun. Belki bitmez ama mimumuma İner. Bu olaylarda akdınların katkısıda gözden kaçmaması. Bazı kadınlar erkeği cinaeyte teşvik edecek davranış ve söylemeler de bulunuyor. Hakaret ediyor erkekliğine namusuna dil uzatıyor intikam almak için. Buda cinayetleri teşvik ediyor maalesef.
  • 5 Yıl Önce

Ömer

Sadece diziler değil internet ve haberlerin köpürtülerek verilmesi etken. Asıl sebep cezaların yetersizliği mutlaka indirimsiz ağır cezalar getirilmeli başta idam olmak üzere adam üç kişiyi öldürüyor beş on senede çıkıyor cezaevleri otel gibiymiş suçluya hak tanınamaz adamı Almanya’da şikayet etmiş bir kaç ay kaldım hapiste anamı ağlattılar diyor ya bizde böyle olmaz
  • 5 Yıl Önce

Ccc

Çözüm ıslam da şeriat i uygulamaya koyacak parti arıyoruz
  • 5 Yıl Önce

AHMET

helallllllllllllll
  • 5 Yıl Önce

İlker

Hep suçu dizilere yükleyip işin içinden çıkmak ne kolay değil mi? Peki idarecilerin hiç mi suçu yok? Kanun yapmayı bile beceremeyen idareciler... Adam arabasıyla birini çarpıyor, sonra adli kontrol şartıyla bırakılıyor. Adalet bu mu? Yıllardır bu böyle devam ediyor. Tacizci mi ararsın, hırsız mı ararsın, dolandırıcı mı ararsın, eşi boşanmak istediği istediği için katleden pislikleri mi ararsın hepsi bu ülkede bulunur. Şu cümleyi bir yere yazın! ''Bu gidişle bu ülkede göz yaşı dinmez''
  • 5 Yıl Önce

Derman

Ali hocam kusura kalma googilde birgun birde spikmi gazete hep gerici diye lanse ediyor ama resmini yakusikli ciddi frofil koymuslar acaba ise gece uc demi baslasak bu gerici yazmalarindan kurtulsak.
  • 5 Yıl Önce

NİLHAN

çocukluğumdan bu yana gerek süperman gerek tom jerry gerekse büyüdükçe freddy nin kabusu vb korku filmi izledim ne uçmayı denedik ne fare yemeyi nede elimize pençe takıp evdekileri kesmeyi!!!!!!!!!!!!!!! Onca dini kanallarımızda var neden onlardan hiç izleyerek etkilenen ALLAH tan korkan yok????? ..
  • 5 Yıl Önce

Derman

Nasilki reklamlar dizinin arasina niye yerlestiriyorlar neyi cok gorursen ona alisirsin insan kendi ailesini her gun dordugunde bir ailede herkesin karekteri birbirine benzer reklam alis verisi tesfik ediyorsa dizilerdesevismeyi dovusmeyi aldatmayi adam satmayi ogretiyor yok diyen kafasi almiyor birinin ona anlatmasi lazim.
  • 5 Yıl Önce

Derman

Aslanbeymis once insan olmak gerek senin sordugun soruyu once kendine sor bir aile tanirdim bir birine bagirarak konusurdu buyuklerden ve insan gorduklerinden etkilenir tibki sizi gormeyipde ofkelendigim gibi.
  • 5 Yıl Önce

enes

Bu ahlaksız dizileri yurtdışına ihraç ederek Ülkemizi küçük düşürüyorlar bizim kendi toplumumuzu bozdukları gibi başka milletlere de ahlak yozlaşması yaşatıyorlar.
  • 5 Yıl Önce

arslanbey

aranızda dizi film izledikten sonra etkilenip karısını döven var mı?
  • 5 Yıl Önce

enes

Bu ahlaksız dizileri yurtdışına ihraç eder
  • 5 Yıl Önce

şenay doğan

insanoğlu dünyaya kulluk etmek ve istikbalini oluşturmak için gönderilmedi mi habibullahın benim bildiklerimi bilseydiniz karı koca hayatı bile yaşayamazdınız mealinde bir hadisi var bulamadığım için yazamıyorum eğer habibullahın bildiğini bilmek insanı helaline el uzatmaktan bile men edecek kadar korkunç ise dizi seyretmeye nasıl imkan veriyor oysaki karı koca ilişkisi ibadettir bir ibadetten bile insanı soğutacak kadar vahim ve korkunç akıbet insanı aptal dizilere vakit harcamaktan men etmiyor demek ki insanlar iman etmiyor iman etmeyen bir müslümanı ifsad edecek o kadar çok sebep var ki diziyi yok edersin başka birşey çıkar piyasaya yeter ki insan varlığını ifsada açık tutmaaya görsün allaha emanet olun
  • 5 Yıl Önce

Kızıl Elma

Değerli hocam ,Bir Aile bir müessesedir veya bir Şirkete benzer bu müesseseyi veya Şirketi iyi idare ederse ,disiplin ve kural koyarsa İşler tıkır tıkır iyi gider ve kazanır ,Bu Aile içinde geçerli.. Şimdi ,Devlet ve Hükümet ,Türkiye İslam bir Ülke olduğuna göre ,Bizlerin de Ona göre Ana yasamız ve kanunlarımız olması gerek ,Türkiyenin % 99,5 Müslüman olduğumuzu Söylüyoruz ,Ama gel gelelim Anayasamız Hristiyan Anayasası ,Medeni kanunlarımız Hristiyan Kanunları ,Aile Kavramlarını yıkamak İçin en Muhafazakar Hükümet döneminde yani AK parti döneminde .......,İSTANBUL. SÖZLEŞMESİ ...,Neden İmzalandı,,,Sayın ,,Hocam AKiT Medyası Bizim Dünyaya açılan penceremiz diyoruz her zaman ,Türkiyeni Çıkarı için çok gayret gösteriyor Allah razı olsun...Ama ben bir Vatandaş Olarak Cumhur İttifakını desteklediğim zamanda eleştirme hakkımda var değil ,mi ,,,Şimdi AK partı döneminde mecliste çoğunlu olduğu halde en azından Üste yazdığım,,,KANUNLAR VE SÖZLEŞMELERİ..Meden gözden geçirmedi...,TV dizileri diyorsunuz hangi kanalda FOX bu bir yahudi kanalı ve diğerleri bu kanala izin verilirken en azından Şartlar gözden geçirildi ,mi ,,,Biz Müslüman bir Ülkeyiz bunlar olmaz bunlar olur denildi ,mi..hayır,,,ve diğer Beyaz Türklerin kanalları bütün bu kanallar ,Ailemizin yıkım Kanallarıdır,,,20 Senedir AK parti Hükümete neden gözden geçirilmedi bunları ....,,Ama tam tersi oluyor gittikçe dahada kötüye gidiyor... BİZLER. AK PARTİYE OYUMUZU. VERDİK. BUNLARI. DÜZELTSİN. DİYE. YOK. PAYANDA. KOYSUN. DİYE. ...İŞTE. AK. PARTİNİN. ÖNÜNE . HAİN. NANKÖR. SIRTLANLAR. ÇIKAR. KARŞISINA,,,,,TÜRKİYEYİ. ÇOK. ZOR. GÜNLER. BEKLİYOR..ANLATIYORUZ. HAVADA KALIYOR....İNŞALLAH. KALMAZ. DÜZELİR. BU. DEVLET.......
  • 5 Yıl Önce

Turan

Yazı yazdım Hasan'a. Ha Hasan'a, ha Sana. Aşağıdaki Hasan bey de bir kulağından girmiş, öbüründen çıkmış gitmiş. Be adam, Allah akıl fikir versin, Ali bey bu dizilerin toplumu dönüştürdüğünden bahsediyor, bu bilimsel bir gerçektir. Zaten bu bilumum ....'lerin de istedikleri budur, toplumu cinnet haline sokmak. Devletin buna engel olması gerekmez mi Allah aşkına? Devlet kendi toplumunun kuyusunu kazmakta.. Böyle gitmez bu, duvara veya çukurun dibine toslar yakında....
  • 5 Yıl Önce

Ali satir

Ayni diziler 48 ulkede yayinlaniyor. Onlar niye kesmiyor. Ustelik camiyede gitmeyen ulke bircogu
  • 5 Yıl Önce

Derman

Filimler gercek deyilmis ,kurgu gercekden yok farki ne hinzirlik varsa icinde sakli nice ocaklari,yakti bakanlar suclu uygulayanlar hakli edep saygi sevgi kalkti yerini aldi kaygi her filim toplumun degerlerine olsun saygili bu dizilere bakan kendini onun icinde saldi.
  • 5 Yıl Önce

Şener

Film ve dizilerde kötü karakterler daha çok ilgi çekiyor. Konuşma şekli tuhaf bir ince-argo nesil yetişti. Sadece dizi değil, bu sosyal medyada insanları ayrıştırdı. Yüz yüze iken söylenemeyecek şeyler, ulu orta paylaşılır oldu. Bu şekilde saygı, sevgi kalır mı? Dizi izlemiyorum, sosyal medya kullanmıyorum, tavsiye ederim.
  • 5 Yıl Önce

Sadi ipek

Sayın yazar Kadina şiddetin yegane sebebi işte bu ahlaksızlığı bunkadar basite indirgeyen kafadir,dizi izlemem tv başında oturacak çok zamanım yok.ama şundan eminimnki dizilerde eğer kadına şiddet varsa bu övücü bir sürü değil aksine kötü insanların yaptığı kötülükleri göstermektir .dizide serefsiz adam kadına zulüm yapıyorsa bundan hiçbir genç bunun iyi oldugu dersini çıkarmaz..hee diziler konusunda çok haklı olduguuz birşey var o da mafyavari adamların kahraman gosrerilmesi, polise karşı çıkan adamların esaneleatirilmesi onyuzden genç genç adamların kabadayiliga özendigi gerçeği var ,belki dizilerde bu kontrol altına alınmalı.. teskler saygilar
  • 5 Yıl Önce

Derman

Kadina siddet ,de projedir, kadinlarinda bu iste parmagi var.kadin surekli ev isi cocuk doguran kocaya hizmet eden surekli muhtac halde,ne askerlik yapar ne ise giderdi erkek karisini rahat ettirdigini saniyordu halbuki kadin kocasini hep imkansizliklara zorlayan evdeki yaptigi is kadinida asagiliyordu bu surdan anlasiliyor evlendiginden olene kadar hep mutfak isi sabah kalmis ise baslamis kocasi eve gelnis istirahat ediyor kadin hala calistigini hic bir ucureti olmadigini sirf dunyasi ev oldugunu idda edenler bu tv sohbetler dedikodular tam kadinlara gore tahsil yapmasina gerek yok cahil gorunumlude olsa sanki unuversiteyi bitirmis koca ile bilgelik taslayan sen bizleri zayif gorme pozisiyon havalirina girmeler gizli,bilinmeyen kismi uc dizi biliyom bakmak istemem mardin yoresinde asiret hercai yine antep yoresin de yesilcay sanatci birde sen anlat karadeniz,biz rutuk,e goregini bizmi bildirecegiz gun gecmiyorki bir aci haber duymayalim trafikde iki geceli yol serbest sahipsiz atlar yola daliyor vatandas habersiz arabasi hurdaya donuyor suclaniyor bende okuldan hayata dair birsey ogrenmedim kim ne ogrenmis,se okul bana sunu ogretdi biz kayatda oldugumuz makamin hakkindan cok kendi rahatimizi koruyok bir senersen filimi vardi namuslu,namussuz calistigi yerin uyanik calisani muduru kapida kucuk haliyla karsiliyordu onune sermek icin sekretiyle kiristiriyordu,biri ansizin kapiyi vurmadan girdi mudur dedi cik disari birdaha adam gibi gir dedi ,adam mudurden ozur diledi her kurum kendi ekseninde bir devlet.
  • 5 Yıl Önce

Vahdet M.G

Hasan RUMUZLU EFENDİ KURGUDUR..İNSAN KURGUYU ÖRNEK ALIR ONU KURGULAYAN- YAZAN VE YÖNETMEN DENİLEN KARKAMER.....ACINDIRMA...EKRANA ÇEKME...DUYGUYU İŞLEME...SAÇMALIKDANDA ÖTE..GÖZ YAŞI--AZARLAMA-SAFSATASI İNSAN DUYARLI VARLIKTIR....HELE BU ÇAĞDA DAHADA DUYARLI SİTRES HASTALIĞINDAN...İYİ NİYETLİ DOKTORLARI TENZİH EDERİZ...BU YÖNETMEN -REJİSÖR VE YAZAN KESİNLİKLE PSİKOLOĞLA FİLMİN YARARINDAN -ZARARINDAN KONUŞMAMIŞTIR. ..YAA İSTANBULUN EN GÖZDE MEKANINDA DENİZE KARŞI VEYA DENİZDE BİR TEKNEDE (BOĞAZDA)(KURTLAR VADİSİ G.ANTEPTE ÇEKİLİRKEN...ŞEHRİN EN İYİ OTELİNDE 2500 TL KAHVALTI YAPIYORLARDI)BİR FİLİM YAPACAĞIM ..HALKI NASIL..EKRANA TOPLARIM..ODA..ÖNCE DUYGUSAL..MEKSİKA DİZİLERİNİ -TAKLİT---HOOLYVOODU (((( İSTANBUL--KARAÇAM ))) KURULDUĞU GÜNDEN BERİ TAKLİT EDİYOR...SNEARİST..REJİSÖRLER..ROMANLARI---HİKAYELERİ---OKUYUP BİR SAYFASINI--- FİLME---- YAPIŞTIRIYORLAR......O ROMANLARIN TEMEL KAYNAĞI GERÇEK HAYATTAN YAZILMA.........ÜLKEMİZİN AHLAKINI HER TÜRLÜ BOZMAK İÇİN BU REJİSÖR--SENARYOCU..YAZAN.(BAZILARI HARİÇ)İRAN YILANINI OYNUYOR...İRAN..ÇÖL YILANI ...DERİ KABUKLARININ ARASINDAN ÜRKÜTÜCÜ SESLER ÇIKARTIYOR..DÜNYANIN EN ZEHİRLİLERİ ARASINDA HALKIMIZN AHLAKINI BOZAN..YALNIZ VAKİT GEÇİRME FİLİMLERİ YAPAN YAPIMCILARI BU YILANLARA BENZETİYORUM..BU REJİSÖRLER..BANKALARDAN FAİZLİ KREDİ ÇEKEREK Mİ????YOKSA---İÇTEKİ-DIŞTAKİ HAİNLERLE ANLAŞIP..İSVİÇRE..BANKALARINDA MI YOKSA.....PKK UYUŞTURUCU SATARAK SİLAH ALDIĞINI MEDYADAN HEP DUYDUK..OKUDUK.....BU FİLİM YAPIMCILARI NERDEN ALIYORLAR?????HER KANALDA.....KOKMUŞ FİLİMLER YAPYROLAR ..SAYGILARIMIZLA...
  • 5 Yıl Önce

pusat

Bizler ülkemiz gelişiyor çağ atlıyor diye seviniyoruz ama gençliğin çoğu her şey den bi haber hap uyuşturucu alkol telofon manyakları akşama kadar tlf bilgisayar oyun oynayan gençlik. akşam 10 dan sonra alkolyasak diye iktidara reis e söven gençlik Allah sonumuzu hayr etsin..
  • 5 Yıl Önce

hasan

Ali Bey, farkinda degilsiniz sanirim, hatirlatalim: FILMLER, DIZILER KURGUDUR, GERCEK DEGILDIR.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23