• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Putin'den Kasım Süleymani'nin öldürülmesine ilk tepki!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İranlı generalin öldürülmesinin Ortadoğu'daki durumun daha da kötüye gitmesi riskini artırdığını söyledi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Okuyucu

Allah, zalim cezasını br başka zalimle verir. Evet, Trump doğru söylüyor, Süleymani ve arkasındaki rejim ve destekçileri binlerce masum insani acımasızca katlettiler. Fakat Amerikan'ın niyeti o masumların intikamını almak değil, kendi menfaatleridir.
  • 6 Yıl Önce

Yavuz yiğit

iran rejimi 60 senedir kudüs'ü fethediyor daha yamamlayamadı !!! insanoğlunun 2 baş belası madein pissr sansani.
  • 6 Yıl Önce

Leyla

Abd binlerce km öteden gelip orta doğuyu tehdit varı, fiziki manevra lar atmakta canlar yakmaktadır ne kadar muşlüman ülke varsa iç karışıklığı tetiklemekte. lanet ülke çek git artık müslümanların üzerinden elini ayağını.barış , demokrasi adı altında tek hedefleri ülkeleri soyup soğana çevirip ülkelerin madenlerini petrollerini soymak ve iç karışışıklık icat etmek demokrasi numaraları.serefsizlerin bu işi malesef iyi başardığı gözler önünde .
  • 6 Yıl Önce

Vatandaş

Ulan moskof rus iran ve sen değil misin suriyede ki masum insanlar i öldüren hepiniz hain siniz
  • 6 Yıl Önce

Hadra

Ah İslam BirliğiAh! Size Şeyh Ahmed Yasin'in deyimi ile diyeyim: ''Sizi Allah(CC) ve Resulüne (SAV) şikayet ediyorum ve Havale ediyorum ! Ah D-8 ah bugün işe yarmayacaktın da ne zaman yarayacaktın? İstinadı ehl'i küfürde arayan Zavallı Müslümanlara bak! hele! Şu Üç Durum ve Hale Bakın hele 1) Zillet, 2)İllet, 3)Killet, Bu Üç MerhaleyiŞimdiki Müslümanların Başlarına niçin geldiğini adam gibi İşin Erbabı ,Ehli bir Alim çıkıp açıklasın Müslümanlara!
  • 6 Yıl Önce

TURGUT

AMERIKA, RUSYAYI BILGILENDIRMEDEN BIR SUIKAST YAPMAZ. SU ANDA AMERIKA VE RUSYA ORTADOGUDA KANKA.. CUNKU IYI SILAH PAZARLIYORLAR.. TAVSAN KAC, TAZI TUT OYNATTIRIYORLAR MUSLUMANLARA..
  • 6 Yıl Önce

Mustafa kaya

Trump in azil soruşturması öncesi iyi bir taktik.şimdi iran abd savaşi konuşuluyor.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23