• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ ve PKK ile ilişkileri deşifre eden kapı önüne konuluyor! İşte CHP bu (2)

Kamyon kamyon yolsuzluk yapan, kamu mallarını çalan, rüşvetlerin havada uçuştuğu CHP’nin tek adam düzeninde, aykırı seslerin tamamı kapı dışarı edildi. Koltuğa oturduğu ilk günden bu yana parti içerisinde mutlak hakim olmak isteyen Kemal Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’de terör örgütlerine tepki gösteren, partiyi eleştiren veya iktidar partisinin icraatlarıyla ilgili olumlu açıklama yapan tüm isimler tasfiye edildi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Serhat

Kapı önüne konulanlar dediklerinizin fetö ve pkkdan aşağı kalır yani yok
  • 7 Yıl Önce

Rabia Zafer

CHP de, Doğru Söyleyeni Böyle Atarlar. CHP, CEHALET HAİNLİK PARTİSİ. Hiç Şüphesiz ki. FETÖ nūn, Ve DIŞ GŪÇLERİN MAŞASI. ASLA BAŞARAMAYACAKLAR. KAYBEDECEKSINİZ. Hiç Şüphesiz ki Şerefsizler.
  • 7 Yıl Önce

Halim Selim

Fetö, tek adam, kapı disina konulmak ve CHP. Sen akepe ile karistirdin galiba. Daha dune kadar Fetö ile ayni yatakta olan sizler degilmiydiniz?
  • 7 Yıl Önce

Ercan

Meral Akşener, Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın başına gelenlere bakarsak diğer partilerin de aynı olduğunu görüyoruz.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23