• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Hakan, Davutoğlu'nu fena rezil etti! "Nasıl tenezzül edersin?"

Ahmet Hakan, Ahmet Davutoğlu’nun Şehir Üniversitesi üzerinden yaptığı açıklamalara, "Yeni bir siyasi parti kurmak için harekete geçmiş lider, bunlara nasıl tenezzül eder anlamıyorum" diyerek tepki gösterdi.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

rıza

Davutoğlu yanlış bir şey demiyor ki? Millet hakemlik yapacak merak etmeyin... Davutoğlu Üniversiteyi sırtına sarıp alıp götürmedi orda duruyor. Atarsın kayyum bakarsın hesapları suçlu varsa hakkında gerekli işlemi yaparsın.
  • 7 Yıl Önce

hizipsavar

EĞER BUNLARDA ZERRE KADAR ADAMLIK VARSA O PARTİLERİ KUARRALAR. KURMAZSANIZ HAKKIIMIZ OLSUN HER SONUÇTA BU MİLLET SİİZ LANET İLE ANACAK AMA SİİZNDEN GERÇEK YÜZÜNÜÜZÜ BU MİLLET GÖRECEK. BAŞKAN OMAZSA SİİZN SİYASİ KARİYERİNİZ SIFIR ÇARPIDIR. YANİ SIFIRDIR BRE. 
  • 7 Yıl Önce

Abdulvahit

Ahmet çekil köşene kitap yazmana devam et, kendini daha fazla rezil etme.
  • 7 Yıl Önce

abdrhman

DAVİTOĞLU KENDİNE GEL
  • 7 Yıl Önce

Yav he he

Hiç milleti aptal yerine koyma 
  • 7 Yıl Önce

serdar

gül,davutoğlu,babacan hepsi bir araya gelir.nedenmi,Tayyip Erdoğan hepsini suçlamakla bunların bir araya gelmesini sağladı.daha güçlü oldular.
  • 7 Yıl Önce

17-25 

BU ÜLKEDE TUĞCE KAZAZ REZİL OLMADIKTAN SİZDE HERGÜN MANŞETE ÇEKTİĞİNİZE GÖRE KİMSE REZİL OLMAZ 
  • 7 Yıl Önce

ERSİN

AK PARTİ İŞİN KURDU DİĞERLERİ HAVANDA SU DÖVÜYOR
  • 7 Yıl Önce

Rasi DUMAN

Ahmet DAVUTOĞLU konuştukça batıyor. "Şecâat arzedeyim derken merd-i Kıptî, sirkatin söyler"miş ; onun durumu da aynen böyle. Efendi, sen sâdece şu iki soruya cevâp ver : Devletin mülkünü, Başbakanlık makamını ihrâz ettiğin bir dönemde, kendi üniversitene peşkeş çektin mi, çekmedin mi ?! "Hayır, çekmedim" diyorsan, benim feysbuk hesâbımdan da paylaştığım ve senin de imzân olan "belge" hakkında bir itirâzda bulunmalısın ! 2. Bu "mülk devri"nden sonra, aynı mülkü ipotek göstererek, HALKBANK'tan çektiğin ve bugün itibârı ile 417 Milyon liraya ulaşmış ve "ödememekte ısrar ettiğin" borç hakkında ne diyorsun..?! Yok öyle süslü "belâgat cümleleri" ile temize çıkmaya ve başkalarına çamur atmaya kalkmak !!! Kusura bakma, artık bunları kimse "yemiyor" !!!
  • 7 Yıl Önce

Ramazan

Ahmet Hakan mi ( Hergele ) ( Garson) demesiniz
  • 7 Yıl Önce

Kocasolak

Davutoğlu sürekli kendi ayağına sıkıyor, partisini kuramadan kötürüm olacak.
  • 7 Yıl Önce

adem

bunların parti kurup ülkeyi yönetmek dertleri çözmek ğibi niyetleri yok tek hesapları cumhur başkanı erdoğanı nasıl yıpratırız amaçları sadece bu.Bu kişi biraz daha başbakanlık yapsaydı ülke savaşa girmişti.

adem

bunların parti kurup ülkeyi yönetmek dertleri çözmek ğibi niyetleri yok tek hesapları cumhur başkanı erdoğanı nasıl yıpratırız amaçları sadece bu.Bu kişi biraz daha başbakanlık yapsaydı ülke savaşa girmişti.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23