• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte Davutoğlu'nun partisinin ismi ve amblemi!

Abdulkadir Selvi, Ahmet Davutoğlu’nun yeni partisinin isminin ve ambleminin bu hafta sonu netleşmesinin beklendiğini açıklayarak 3 isim açıkladı.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bahri Polat

Bizim Parti olsun.Böylece,Bizim Partililer "Bizim Partimiz İyi Parti" dediklerinde İyi Parti'de nasiplenmiş olur.
  • 7 Yıl Önce

millet

Britısh parti ve kanada bayrağı pek güzel olur. 
  • 7 Yıl Önce

Ahmet

Bir Vatandaş olarak inanın üzülmemek elde değil bu kadar siyaset'i hedef gibi kabul edip peşinden koşmak bütün siyasiler şunu başaramadılar.Bu milleti nasıl huzura ve insanlığa örnek bir toplum olma yönünde ilerletiriz.Buda birlik ve beraberlik içinde olduğunu bildikleri halde.ne olacak sizden evvelki ler bu konuyu denemedi sizin gibi ben yaparım dediler. şu an sinede yerleri bile yok. yazık bu milleti birlikden sevgiden saygıdan dürüstlükden yeteri derecede habersiz ettiler. neye yaradı.Parti kurulacakmış 100 civarında tahminim kurulu var,kime hayrı var.Avam olarak olarak derim birlik birlik birlik.Kardeşlik,kardeşlik,kardeşlik. Dünya kimseye yar olmamış bari zamanı boşa harcamayalım. kime dersin?
  • 7 Yıl Önce

Mustafa

bu partilere yakışan en güzel isim HAP olur yani HAİNLER partisi
  • 7 Yıl Önce

Birlikte gucluyiz,israf yok.

Davutoglu hoca partisi, butun sag sol bosa giden musliman oyunlar; Saadet, IYI, MHP, Buyuk Birlik yada sandiga hic gitmeden toplanacak. Bence bu cok guzel bir gelisme olacak, ayni zamanda yeni parti, AK Parti yanlislarini duzelmeye yardinci olacak sonra itifak yapsinlar, onemli olan muslimanin oyunu bos bosa gitmemesin.
  • 7 Yıl Önce

Fatih

İsimler çok kötü kısaltmaları BİP oluyor sansürlenmiş argo gibi. Ayrıca Bizim ismi de anlamsız ve zayıf bir isim, mahalle esnafı ismi gibi, bizim manav, bizim tuhafiye gibi bir şey sanki.
  • 7 Yıl Önce

serdar

A.K.P.kurulurken bu işlerin maliyetini giderlerini nerden karşıladıysa,herhalde onlarda ondan karşılıyordur.
  • 7 Yıl Önce

Numan

Bir öneri de benden : Toplama Parti. (Toplama bilgisayar gibiler. Reise hainlik yapanlar, mhp den kovulanlar, vekil gösterilmeyince chp ye küsenlerin oluşturduğu bir güruh. Bu isim sizin partiye cuk oturur. Hadi yine iyisiniz telif hakkı da istemiycem söz :))
  • 7 Yıl Önce

hasan

Pis kokular olmuşki kenara alınmışsınız! ateş olmayan yerden duman çıkmaz .destek verenlerde bunları hesap edecektir .sizde biliyorsunuzki dişe dokunur bir oy alamıyacaksınız! niyet ne kadar azaltsak öbür tarafa yarar düşünceniz işe yaramayacaktır sizde hoş karşılanmayacaksınız buna inanın .
  • 7 Yıl Önce

H u

Çınar yaprağının üzerine 51 tane yıldız koysalar daha net anlaşılır, Çınar’ı Osmanlı’ya benzetenler olabilir ,bir yanlış anlama olmasın.
  • 7 Yıl Önce

mahinur

ölü doğmuş bir parti olacak davutoğlu değerli bir insan ama kendini harcatacak
  • 7 Yıl Önce

Adem

Bu islerin maliyetini, giderlerini nerden karsiliyorlar .....
  • 7 Yıl Önce

ERSİN

BİZİM MARGARİN DE VAR
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23