• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devriyeden dönen Rus askerlerine YPG/PKK'lı teröristler araçlarla eşlik etti

Türk askeriyle birlikte Kamışlı-Derik arasında 12. kara devriyesini atan Rus askerlerini taşıyan konvoy teröristlere ait araçlar eşliğinde Kamışlı'ya geri döndü.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hasan ceyhun çam

bu fistanlıların da amma çok kocası varmış arkadaş...
  • 7 Yıl Önce

Ali

Yaw siz direkt ypg ile devriye gezin, bari dolaylı olmasın. Aracı rusa ne gerek var
  • 7 Yıl Önce

Türk

Vay hain Ruslar vayyyyy. Neyse Putin iyi çevresi kötü diyelim.
  • 7 Yıl Önce

Üzeyir

Yeni savaş konseptinin ilk labaratuvarı suriyede sona yaklaşırken. Israilin güvenliğini sağlamış petrol kuyularına çökmüş suriyeyi bölüp zayıflatmış kürtleri koltuğuna almış abd oldukça kazançlı. Rusya Suriyede ve akdenizdeki varlığını koruduğu gibi daha fazla üs edinmiş esadi ayakta tutarak can simidi olmuş türkiye ve iran desteğini kazanmış kürtlerin yeni hamisi olmuş bunları başarırken abd veya israille çatışmaya girmemiş avrupadaki etkisini güçlendirerek en çok kazanan olmuştur. Esad sarayına dayanan düşmanlarını iran ve rus desteğiyle bertaraf etmiş rejimini devletini koltuğunu koruduğu gibi neredeyse eski sınırlarına ulaşmıştır kazananlar arasındadır. Israil lübnan üzerinden üzerine gelen suriye ve iran baskısını kırmış türkiye dışında tüm arapların desteğini kazanmıştır kazançlıdır. Kürtler iran suriye rusya abd arasında denge ve ittifaklar yaparak gelişmiş silahlara yeni siyasî kazanımlara ulaşmış isidle yaptığı savaşla avrupanın sempatisiyle kazananlar arasına girmiştir.
  • 7 Yıl Önce

Vatandaş

Mos kof bizi abd ye karşı kullanmak istiyor
  • 7 Yıl Önce

Vatandaş

Kahpe rusya ya inanacak değiliz herhalde kâfir den hiç bir zaman dost olmaz
  • 7 Yıl Önce

AYH8N ERG8N8Z EWET

ABD ve Rusya bölgede birbirlerini bloke etmek uğruna terör hamiliğine soyunup, kilit rol görevi üstlenmişlerdir. Türkiye ye karşı ikili oynuyorlar. 
  • 7 Yıl Önce

Cüneyt beyaz

Olay belli, operasyonu mecburen durdurduk.
  • 7 Yıl Önce

AYH8N ERG8N8Z EWET

ABD ve Rusya bölgede birbirlerini bloke etmek için; terör hamiliğine soyunup, kilit rol görevi üstlenmişler. Türkiye ye karşı ikili oynuyorlar.
  • 7 Yıl Önce

abdrhman

rusya nasıl açıklayacak bu durumu. teröristler hala orada faaliyette. boşuna devriye atıyorlar
  • 7 Yıl Önce

Ovalı

Sakın Ruslara güvenmeyin...... bunların dostluğu menfaat üzerine kurulmuş. Bunların tarihini iyi biliriz. Hani bir ata sözü, Dost kötü ( kara) günde belli olur.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23