• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yusuf İslam dünyaya seslendi: Barış oturmakla sağlanmaz

Müslüman İngiliz sanatçı, “Barış, sadece sessizce oturup hiçbir şey yapmadan sağlanamaz. Barış bundan çok daha fazlasıdır. Ekonomiyi işin içinden çıkaramayız. İnsanlar fakirse, evleri ve yiyecekleri yoksa barıştan söz edemeyiz. Barış, dengeyi sağlamanın esaslarından biridir.” dedi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Menfatül Müsliminlere

Yusuf İslam dünyaya neden sesleniyorki? Dünyada müslüman ülkelere seslensin.
  • 7 Yıl Önce

adil

sen ne barışından bahsediyorsun. bir süre önce akit gazetesinin de manşetine taşıdığı ilkeye inanıyoruz biz. mümine şefkatli, kafire şiddetli olmamız gerekiyor.
  • 7 Yıl Önce

T. H

Fakir, işsiz ve hasta bir kimseye din anlatmak abesle iştigal etmektir.
  • 7 Yıl Önce

Mehmet bozkurt

Güzel diyorsun hoş diyorsun da bizdeki bu hayırsever lik Hz Muhammed aleyhisalatu vesselam efendimiz e ittiba dan geliyor. Biz onunla tanıdık Hz İbrahim as efendimiz ve tüm enbiyayi. Ve efendimiz de tüm nebileri kuşatan maneviyat var. İbrahimî kültür diye isimlendirme noksan kalır. Biz kalbimizdeki noktai istinaf sünnet i rasulullah tır.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23