• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

6284’ten 5 yılda 2 milyon uzaklaştırma

Türkiye Aile Meclisi Platformu’nun Adli Sicil İstatistik Genel Müdürlüğü verilerinden derleyerek açıkladığı rakamlara göre 6284 sayılı kanun kapsamında 2015, 2016, 2017, 2018 ve 2019 yıllarında toplam ‭1 milyon 957 bin 523 babanın evinden uzaklaştırıldığı belirtildi

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

şükrü

Adli makamları ‘şiddet’ iddiasıyla yanıltmaya teşebbüs edenler hakkında iftiradan ceza soruşturması açılmalıdır. Hakem /uzlaştırmacı müessesesi getirilip, boşanma öncesi taraflar önce buraya başvurmak zorunda olmalıdır. Küresel şer güçlerin şiddeti önleme bahaneli stratejik oyununa gelinmemelidir.” bu tespitinize katılıyorum, çünkü diğer arabuluculuktaki çözüm başarıları çok yüksek seviyelerde olduğu apaçıktır. rabbim sizden ve sizin gibi duyarlı kişilerden razı olsun.
  • 5 Yıl Önce

şükrü

Kavvvam olan yani aileyi tüm güçlüklere karşı koruyan aile reisini bazı zalim kişilerin sorgulanarak suçlu olduğunun anlaşılması hariç, suçu belirlenmeden evden uzaklaştırmakla; Allah tealanın erkeğe yüklemiş olduğu misyonu yargı ve yasalar "iki milyon" sefer ihlal etmiş ve erkeği hiçe sayarak sorgulanmadan uzaklaştırılma kararları vererek Rabbime tuğyan edilmiş ve böylece ailelerin yuvalarının yıkılmasına hız verilmiştir.
  • 5 Yıl Önce

Murat

Evet aile kanunları, kira kanunları, ve başörtülülere yapılan saldırılar bu kanunlar düzeltilmeli, kirakanunlarında mülk sahipleri kötü kiracılar tarafından mahv ediliyor anlaşamayan ev sahibi ve kiracı iki ay içinde boşaltılmasıgerekir, ki yabancı ülkelerde bu süre 15 gün ayrıca ilk uzaklaştırma kararı erkeğin yani ev reisinin aileden kopmasına sebep oluyor uzaklaştırma süresi çok uzun onun yerine para cüzzi bir miktar 500tl gibi cezası uygulansın ayrıca ikinci şikayette uzaklaştırma bir hafta 3. Kez bayan şikayette bulursa 1ay 4.şikayette artarak gitsin ayrıca başörtüden dolayı saldıranlara insan inançlarına saldırı. sayılarak yüksek miktarlarda para cezası verilmeli saygılar.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa33

Neden sadece Akit ilgileniyor Akit koruyor bu milleti...Diğer gazeteler de ahlaki olarak kendini sorgulamalı
  • 5 Yıl Önce

Ayşe

Uzaklaştırılmasın da öldürülmellerini mi bekleyelim kaçın ve çocuklarının ...islam ahlakımı kalmış insanlarda.içip içip öldürüyorlar eşlerini. Uzaklaştırma şart
  • 5 Yıl Önce

Avini

Allah devletin bu kanununu islah etsin bizde sürünüyoruz
  • 5 Yıl Önce

Mikiforov

Pkk lı Feminist Kadın dernekleri işin sonunda ne olacağını görebilmekte, Aile yıkıldığında ülke karpuz gibi ortadan bölünebilecek Allah Muhafaza; Asker olarak ta cepheye göndereceğimiz adam kalmayacak herifler dağda diş geçiremedikleri mehmetçiğin neslini kurutarak gelecekte burnumuzun dibine kadar mevzi kazanacaklar bizde cepheye ''Al sana hain düşman bomba atıyorum dikkat et '' diyen narin nonoşlar mı toplar mı yollayacağız Etcep i 6284 ü cedaw ı süresiz nafakayı erken evlilikleri İstanbul sözleşmesini gözümüzün içine baka baka HDP istiyor devlet aklı denen şeyin IQ seviyesi mi düşük anlamadım ki arkadaş ?!
  • 5 Yıl Önce

ali

avrupa dan bize ne hayır geldi ki, bu kanundan Ülkemize hayır gelsin, aileler bir bir dağılıyor, ömür boyu para cezası diye bir kanun olurmu? bitirin artık bu kanunu. yeter....
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

Ben de bu zulmün mağduruyum. Bu kanunu çıkaranlardan, buna sebep olanlardan ve bana bu zulmü yaşatanlardan ilahi mahkemede davacıyım. Aile düzenim bir daha asla düzelmemek üzere bozuldu. yaşasın İlahi adalet. Böylesi milyonlarca var. Bunların hakkını kim nasıl ödeyecek? Ya öldürülen kadınlar, intihar eden kocalar, yetim, öksüz kalan çocuklar ne olacak?
  • 5 Yıl Önce

Kara

İnşaAllah bu kanunu çılaranlarda rıza gösterenlerde aynı yasayla evinden atılır. Buna c.başkanı da dahil..
  • 5 Yıl Önce

tatar ramazan

AMİNNN ONU YAPANALARIN ZATEN BÖYLE EVLİLİK DERDİ YOKKİ BAKMA BAŞLARINA BAŞÖRTÜ TAKTIKLARINA ALAYI GAYRİ MEŞRU YAŞIYORLAR REİS BUNLARI GÖRMÜYORMU HERŞEYE BİR EL ATTIĞI GİBİ BU İŞE YARAMAZ AİLE BAKALNLIĞINI GÖREVDEN ALSIN İŞ YAPACAK ADAMI KOYSUN

misafir

Rabbim yardımcımız olsun bu yasa yüzünden bırakın yeni evlilik yapmayı 25-30 yıllık yuvalar bile yıkılıyor. Bunun vebalini bu yasanın çıkmasına sebeb olan güya dindarız diye geçinenler nasıl verecekler çok merak ediyorum.iktidar dindar nesil yetiştireceğiz diyorlar diğer yandan islamiyet aleyhine yasalar çıkarıyorlar. son yıllarda kulaklarını gözlerini topluma kapatmış dava partisi değil kitlelerin oyunu almak uğruna yasalar çıkaran bir iktidar var.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23