• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

300 bin Euro’ya referans oldu! Başpiskopos’un rüşvet çarkı

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Malezya’da kalkına fonunu soyan Low Taek Jho isimli şahsa 5 milyon Euro karşılığında vatandaşlık verdi. Yaklaşık 4 yıldır aranan hırsıza ise Başpiskopos II. Hrisostomos’un referans olduğu ortaya çıktı. Başpiskopos bu referans karşılığında 300 bin Euro almış.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Nihal

Parayla günah çıkartırlar ancak ver parayı tamam bağışladım seni iyi ticaret:)))
  • 7 Yıl Önce

misafir

Tata Tonga! Türkiye 70 yıl imf ye borçlarının faizini bile ödeyemeyecek kadar faizli borcu bile alabilmek için günlerce imf kapısında bekler duruma geldiği zaman harf devrimi olmuş bir ülke olduğuna dikkatsiz Tata Tonga gibileri sebebiyle değil,Tata Tonga gibilerin çokluk olduğu zamandaki Türkiyenin bisiklet bile yapamamasına karşın,dünya markası proton gibi motorlu araç imali yönünden örnek gösterilen Malezya dır bu Malezya!
  • 7 Yıl Önce

dürüst

Tüm dünya da geçerli olan, hırsız-namusuzların dayanışması.Müslüman bir ülkede olsa her iki tarafı da afaroz ederlerdi.Misyonerlik yapan iki rahibe hamile(gebe) çıkmış.Efendiler iyice araştırılsa sizlerin gebe olduğu ne pislikler çıkar Allah bilir.Zengine HAYIRLI OLSUN,fakire NERDEN BULDUN sorusu gibi.
  • 7 Yıl Önce

ali

ruhlari kirli bu korsan devlet statukosu ve siyonistler gibi siyasetle ugrasan statukonun devami Makariosun devami boyle sozde din adamkari dahil SUC VE KARA PARA HALINE GETIRDI KIBRISIN RUM BOLUMUNU... TAM BIR AB UYESI HACLI
  • 7 Yıl Önce

Tata Tonga

Bu Malezya bir zamanlar Türkiye'ye örnek gösterilmek istenen Malezya mı?
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23