• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tahir Büyükakın'dan tarihi konuşma! İkiyüzlü Batı'ya ayar üstüne ayar verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Fransa'nın Strazburg kentinde yapılan Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresinde, terör örgütü PKK ile ilişiği olan HDP'li belediyelere kayyım atanmasını eleştiren Batı'ya iyi bir ders verdi.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gel pisi pisi

Imamoglunun konusmasini dinleyin, Birde büyükakinin konuşmasını dinleyin. Kim yerli ve milli, Kim batının iti köpeği görün. Yunani fransizi ingilizi almanı yahudisi rumu ermenisi sevinecek elbette. Kendine bu imamoglu Demirtaş kafalilardan iyi yoldaş yandaş Uşak işbirlikçi mi bulacak kendine. Allah belanı versin imamoglu. Senin gibi kansizlar seçimle gelebilir ama seçimle gitmemesi lazım , tıpkı hdpli teröristler gibi. Sen sırtımızi pyd ye pkk ya dayadik diyen bir partinin bu sözlerini görmeyecek duymayacaksin , Sanki durup dururken görevden alışmışlar gibi gidip gavurun önünde olayları carpitacaksin. Sende haklısın seni oraya oturtmak için az ugrasmadilar. Onlara hizmet edeceksin tabiki.
  • 7 Yıl Önce

Gel pisi pisi

Ne batisi lan İstanbul'un imamoglu da orada aynı o gavurlar gibi kayyumlari eleştirdi. Seçimle gelen seçimle gider dedi. Demokrasi yok demeye getirdi lafı. Niye sevindi Batı imamoglunun baskanligina , ıste bu yüzden. Herif ab nin sözcüsü gibi konuşuyor, bunlarda yerli milli damar ne arar. Gavurun içimizdeki uzantıları sozculeri isbirlikcileri. Yerli gavur işte. Bu kafadan ancak papazoglu olur.
  • 7 Yıl Önce

ahmet

BATININ ufuklarini sarmıssa celik zirhli duvar, BIZIM IMAN DOLU GOGSUMUZ GIBI SINIRLARIMIZ VAR!
  • 7 Yıl Önce

Mesut Sarp

Batı medyası bu dersle sarsılmış Biz söyledik biz dinledik, maalesef.
  • 7 Yıl Önce

M ucar

Ağ zin dert grmsin
  • 7 Yıl Önce

hizipsavar

aynı toplantıda konuşan sütcü ekoyu gördünüzmü. karı gibi ağlayıp yandaşı pkk yı savunup kayyıma karşıymış ağa. t.c. savunabildi mi savunamadaı. neden çünkü sahipleri orda onara yaranacak ya. ya istanbul siz bu hatayı nasıl yaptınıza. hiç mi ananızın babanızın ağbinizi hatrı yoktu da dinlemediniz. bu hain hırsızlara oy verdiniz.
  • 7 Yıl Önce

Payitaht

Ona tokat, buna ayar, öbürüne haddini bildiriyoruz. Dünya bizden korkuyor. Heyecanlandım.
  • 7 Yıl Önce

hizipsavar

helal olsun her yerde anlatın onca türkü karın doyurmaya yollamdık çalışın biraz. bu da siizn savaşınız olsun.
  • 7 Yıl Önce

Gani

Mahkemeler ne güne duruyor ?
  • 7 Yıl Önce

dumanlı

Ayarı takan yok. Bildiklerini okuyorlar. Yinede yurt dışında her platformda bu sözleri ufak rötuşlarla söylemekte yarar var.
  • 7 Yıl Önce

Cühela

Helal olsun. Güzel net ve akıcı bir konuşma.
  • 7 Yıl Önce

Ömer

Sağol başkan.. vurun yüzlerine... vahşetin fotoğraflarını ve zülme uğrayanların videolarını izlettirin
  • 7 Yıl Önce

Mehmet

Kaliteli insan yetişmiyor bizde.Devletin lobi faaliyeti güçlü olmalı.Bu ayarlar sadece bizde karşılık bulur
  • 7 Yıl Önce

mikiforov

Bu saatten sonra ab nin çamurunda debelenmenin bir anlamı yoktur 
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23