• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

NATO'dan kritik 'savunma' açıklaması

"Savunmaya yatırım yapmaya devam etmeliyiz" diyen NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ulusal savunma harcamalarına gelecek yılın sonuna kadar ilave 100 milyar dolar ekleyeceklerini söyledi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

abdrhmn

tc natodan çıkmalıdır. nato ve bm yahudilere hizmet etmektedir. zaten orta doğudaki olayların baş çıbanı abd ve (abd eşittir yahudi) ısrael yahudilerdir. 
  • 7 Yıl Önce

Fatih

nato ülkelerine envanyeterlerine yeni amerikan silahlari ve sistemleri satilacak anlamina gelir.... gecenlerde danimarkanin kendi insanina zor küt parasi var harcayacak, özellikle saglik sektörü ve yaslilara bakim sektörü, DÜN haberlerde cikti, ve arasida cikmaya devam ediyor, yaslilar bagzen acliktan susuzluktan, veya tuvalette düsüp ölenlerle dolu,,,saglik sektörüde iyicene zivanadan cikti, burasi danimarkanin en büyük 3 üncü sehri, acilde filan doktor bulmak zor, siraya giriyorsun 6-9 saat bekletiyorlar.. en fazla iki cogu zaman sadece bir doktor bakiyor yüzlerce acil hastaya...saka maka degil.... eskiden buranin sistemi cok iyiydi eskiden, acilde 10 dakka bekletmezlerdi, odanda yatarken hasta basina 3 hemsire düserdi, otelden filan cok iyiydi. Türkiyenin hastahanelerini eskiden gördügümüzde Allah düsürmesin derdik, simdi tam tersi oldu, Türkiyedeki hastahaneler buraya on basar artik. diger önceki konuya varinca bilmem ne düsman sualti gemilirini izlemekte danimarkanin ihtiyaci varmista 4-5 milyar sistem alacaklar amerikadan, danimarkanin düsmani bile yok, kimsede isgal etmek istemez buralari, topraginda maden sifir....sadece bol bol kirec ve ince kum var, kim ne yapsinda saldirsin danimarkayi askeriyesi bile kücük, ikinci dünya savasinda almanlarin burayi isgal etmesi 2 saat sürmüs yarim saatde gizlice kopenhag limanindan girip esir almislar adamlar halen yatakta uyurken.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23