• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Skandal açıklamayı yaptı! 'Türkiye savaş suçundan sorumlu tutulabilir'

ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Türkiye ile Rusya arasında yapılan anlaşmanın ardından skandal bir açıklamada bulundu.

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mevzu Bahis Vatansa

Kolay kolay sevrden vazgeçmeyecekler önlemlerimizi sağlam almamız şart ve Vatansever olan diplomatından, tüccarına, askerinden siyasetçisine kadar herkesin fikri ve desteği çok önemli Türkiye en kötü senaryolara dahi Dünya'ya birlik olduğunu ve her şeye hazır olduğunu göstermeli.
  • 7 Yıl Önce

pkk ezilecek

Sionist-Evanjelik haydutlarin Pkk ACISI
  • 7 Yıl Önce

meşe

zeytin dalı , fırat kalkanı , barış pınarında bir tane sifil ölmedi yaralanmadı , bir tane ev zarar görmedi , bunu dünya biliyor , ey amarika elinde bilgi varsa acıkla resimlerini göster, siz ve yandaşların ırakta taş üstünde taş bırakmadınız binlerce insanı şehit ettiniz hala huzur gelmedi kan ve göz yaşı dinmedi , ırakta sadamın elinde kimyasal silah var dediniz kimyasal silah varmıydı , tüm dünyayı kandırdınız yalan söylediniz yalada yalan söylüyorsunuz , siz suriyenin bazı bölgelerine ypg ,pyd, pkk ile beraber girdiniz girmiş oldugunuz yerlerde katliam yaptınız binlerce insanı şehit ettiniz binlerce insan evini terk etti , esat yıllardır kendi halkına yasak olan bombalrı attı , kimyasal silah kullandı binlerce insanı şehit etti hiç sesiniz çıkmadı , biz mazlumları pkk , ypg, pyd nin zulmumden kurtarınca ne tür iftira atacagınızı , bilemiyorsunuz ,, sizin binlece kilometreden gelerek suriyede ne işiniz var , deaşı kim kurdu , deaşlılar şu an nerede ler , deaşlılara bu silahları, mermileri , son model arabaları kim verdi hepsini siz verdiniz hepside abd menşeli , ,, sizin gayeniz petrol , silahsatmak , siz savaş sucu işlemiyorsunuzda bizmi işliyoruz , biz nokta atışı yapıyoruz , nerde pkk, ypg pyd varsa tam tepesine , anlının orta yerden vuruyoruz , sizin yapmış oldugunuz tünellerde vuruyoruz.
  • 7 Yıl Önce

Akil

.......... gidinlan ordan İsrail öldürürken kimse nin sesi çıkmıyor Türkiye olunca savaş suçu oluyor
  • 7 Yıl Önce

Rabia Zafer

Hadi Oradan Yalancı. Onu Ancak Siz Yaparsınız.
  • 7 Yıl Önce

Klm

Artık o eski Türkiye yok. Tüm yapılanlar devletimizin resmi kaydı altına alınıyor. Yalan ve iftiralarınıza cevap verecek askeri, hukuki ve siyasi deliller hazır durumda. 
  • 7 Yıl Önce

Alperen

Amerika gittikçe yalnızlaşıyor ve saldırganlaşıyor. Acaba neden??? Dünya hakimiyseniz tehlikeye mi girdi??!!!!! :)
  • 7 Yıl Önce

tuğrul

Vay ........ Amerikalı yıllardır savaş suçu siz işliyorsunuz. Gayya kuyusunun taşları, zalimler, haydutlar, dünyayı ateşe veren bozguncu fitneciler. Cehennem hararetiyle sizleri yutmayı bekliyor. İnsanlık sizden utanıyor.
  • 7 Yıl Önce

Nur

Hadi oradan pislikler nereden vuracağınızı şaşırdınız esede israile suidilere sisiye maynmara katliam yapanlara sus kendinizede öyle ırakta yaptığınız katliam tecavüzler unutulmadı pislikler sizi kan emici yarasalar sizi !! Elkaideniz daeşiniz pkknız pydniz le fötönüzle müslümalara kan kusturdunuz rezilce kahpece şerefsizce. lanetli kavim israille ve diğerleriyle kanını döktünüz ümmet yok etmeye çalışıyorsunuz ne yazıkki suidiler ve birleşik arap devletleriyle birlikte şiiler vahabiler de bedel ödeyecek sizinle. tc nin ayağına çelme takıyorlar teröre destek verip para döküyorlar bu sözde müslümanlar Allah ayaklarınıza dolandırsın kazdığınız kuyulara düşün.Allah bizimle Allah var gam yok katiller
  • 7 Yıl Önce

MEMLEKETİM

ULAN ŞEREFSİZ ABD Lİ YÖNETİCİLER . HEPİNİZ SAVAŞ SUÇLUSUSUNUZ İSRAİL DE. KAFANIZA GÖRE BİR DÜNYA YOK
  • 7 Yıl Önce

Mehmet diyarbakır

Alçaklar savaş suçunu ancak sizişlersiniz rakkada halıbombardımanı misket bombaları fosfor atan yaratıklarsınız
  • 7 Yıl Önce

Hikmet

Asıl savaş suçu işleyen sizlersiniz Türkiye hiç vakit kaybetmeden BM ye başvurup daes,pyd,pkk, olmak üzere dünyadaki bütün terör örgütleriyle işbirliği yapıp kaos çıkaran bu ülke hakkında savaş sucu işlediğini oylatmasi gerekir ve bedelinde tüm dünya olarak bunlara odetmesi sarttir
  • 7 Yıl Önce

ZAFERİM

YENİLDİKLERİNİ BİR TÜRLÜ KABULLENEMİYORLAR !
  • 7 Yıl Önce

Çakırcalı

Terör örgütü suçsuz,kendini savunan TÜRKİYE suçlu öyle mi ? Akbabalar,leş kargaları,sırtlanlar BU HALK SİZİ ÇOKTAN MAHKUM ETTİ haberiniz ola,
  • 7 Yıl Önce

kalamino

BM VE AF ÖRGÜTÜ DENILEN TERÖRISTLER AMERIKA VE ISRAIL SIVILLERI BOMBALARKEN ÜLKELERI ISTILA EDERKEN SAVAS SUCU ISLEMIYOR TÜRKIYE KENDINI VE MILLETINI SAVUNURKEN SAVAS SUCU OLUYOR BM VE AF ÖRGÜTÜ BUNLARIN HEPSI AYNI TERÖRISTLERIN YALTAKCISIDIRLAR ASIL TERÖRISTLER BUNLARDIR DÜNYAYI ISTEDIKLERI GIBI PARCALAYIP BÖLÜYORLAR.
  • 7 Yıl Önce

MEHMET

KANI BOZUK ŞEREFSİZLER. Dünyanın heryerinde tecavüz,sivil ölüm,kimyasal silah kullananlar, en şefkatli orduya savaş suçundan bahsediyor. İnşallah birgün bunları iddia edenlere karşı savaş suçu işlemek nasip olur..
  • 7 Yıl Önce

Kamil

O..........ğun vermek onda biridir. Diğer dokuzu kimde bulunuyor Türk vatandaşı iyi biliyor.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23