• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Barış Pınarı Harekatı hazımsızlığı sürüyor! Skandallar kervanına Kanada da katıldı

Kanada skandal karar alarak, Fırat’ın doğusuna yapılan 'Barış Pınarı Harekatı' nedeniyle Türkiye'ye silah satışını askıya aldığını açıkladı.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

halil.ibo

Millet ne kadar terörist sevici olmuş.. Etme bulma dünyasıdır. Birgün bu yılan sizi sokacak ve o zaman iş işten geçmiş olacak...!
  • 7 Yıl Önce

maden

Kaz dağındaki Kanada şirketinin niye izni iptal edilmiyor.Hem Türkiye karşıtı davranacak hem de topraklarımızı sömürecek.tabi ki bu konu hakkında bir yorum yok.Öyle boşa sallamakla olmuyor bu işler.
  • 7 Yıl Önce

Münir

Bir sen eksiktin bugün yaşadığınız toprakların gerçek sahiplerinin kökünü kurutun..o ayıbınızla bize ahkam kesin..bu nasıl yüzsüzlük?
  • 7 Yıl Önce

Harun

Ulan bunlardandamı silah alıyoruz? Almadığımız yer kalmamış.
  • 7 Yıl Önce

Ferit

Vermeyin NATO Vermek veya verdirmek zorunda . Hepsi sadece iclerindeki kisisel kini kusuyor. Baskanimizin dedigi kibi devlet yonetmek dondurma dukkanina benzemez.
  • 7 Yıl Önce

fetösavar

nasıl. 80 yıllık tarihimizde yani yakın tarihimizde ilk defa adam gibi bir hareket yapıyoruz. ispatı tepkiler... sağol reis. bize bu duyguyu sonunda yaşattın.
  • 7 Yıl Önce

özkan

suriyelileri ucaga bindirin karşı gelen o ülkedlere gönderin ! okadar basit
  • 7 Yıl Önce

abdrhmn

bunların hepsi aynı b..kun yahudi sülalesi
  • 7 Yıl Önce

Kerem

Kendi milli silahlarımız yerli üreticilerimiz varken neden hala Kanada'dan tabanca tüfek alıyoruz?
  • 7 Yıl Önce

Asabi

Tüm dünyanın Türk düşmanlığı tavan yapmış, aslında var olan düşmanlıkları ayyuka çıktı. Esat yüz binleri öldürürken, İsrail öldürürken abd milyonlarca Müslümanı öldürürken, myamnarda onbinlerce Müslüman parçalara ayrılırken mısır firavunu Müslüman katlederken, Suud lar, bae liler Yemen'de katliam yaparken gıkları çıkmayan bu sözde medmi batılı canavar yaratıklar, türkiyeye karşı nasılda birleştiler. Allah küfür tek millettir buyurur kuranda. Çok şükür biz o millet içinde değiliz, içimizdeki hain mezhepçi ler hariç çok sağlamız.
  • 7 Yıl Önce

WERMANN

TERÖRISTLERE BINLERCE KAMYON SILAH VERENLER NATO MÜTEFIKI OLAN TÜRKIYEYE YASAK KOYUYORLAR SILAHLARINI ......NA KOYSUNLAR BIZ KENDI SILAHIMIZI KENDIMIZ YAPARIZ EN DOGRU YOL BUDUR NEDEN AMERIKA ISRAIL ATOM BOMBASI YAPIYORDA BIZ YAPMIYORUZ ONLARA SERBES BASKALARINA NEDEN YASAK OLUYOR.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23