• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dünya Bankası'ndan Türkiye için çok önemli açıklama

ABD'nin tüm saldırılarına göğüs geren Türk ekonomisi ile ilgili Dünya Bankası'ndan çok önemli bir açıklama geldi. Banka Türkiye için 2019 yılı büyüme tahminini yukarı yönlü revize etti.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

dumanlı

Büyüme hızı %0 büyümemektir. Nüfus arttışıyla fert başı milli gelir düşer.Şu anda fert başı milli gelir 2008 in altında. Yani 11 yıldır insanımız zenginleşmiyor aynı yerde kalıyor. Bunlar devletin rakamlarına göre.
  • 7 Yıl Önce

AYH8N ERG8N8Z EWET

AMERİKAN DERİN DEVLETİ PENTAGON'A HÜKMETTİĞİ SÜRECE TURUMP VARDIR. TWİTLERİN DE TÜRKİYE SINIRI GEÇTİĞİNDE EKONOMİK DEĞERLERİNİN ÇÖKÜŞÜ BEYANATINI;DAHA ÖNCEDE YAPTIM ŞEKLİNDE VEREN TURUMP,AMERİKAN DERİN DEVLETTİ KARŞISINDA KARAKOLDA DOĞRU SÖYLER MAHKEMEDE ŞAŞAR POZİSYONUNDA.OLMASINA ŞAŞMAMAK GEREKİR.BİZİM EKONOMİK KURMAYLARIMIZIN BU GİBİ ÇARESİZ KABZIMAL MANTIĞI İLE DEVLET YÖNETENLERİN İCRAATLARI KARŞISINDA MUHAKKAK Kİ BİR ÇOK PLANI KİMSENİN ETKİSİ ALTINDA KALMADAN HAYATA GEÇİRME DİRAYETLERİ VARDIR ÇÜNKÜ:.BİZDE YETKİNİN DİRAYETİ DERİN DEVLET DEĞİLDİR. MANİPÜLASYONLARLA EKONOMİLERİNE YÖN VEREN BU MENTALİTE, AMERİKAN MERKEZ BANKASINDA EMTİA OLARAK KARŞILIĞI BULUNMAYAN DOLARLARININ EDERİNİ BİR GÜN ABARTTIKLARI ORANINDA YÜKSEK BÜTÇE AÇIKLARIYLA ÖDEMEYE MAHKUM OLACAKLARDIR.TİCARET SAVAŞLARINI BAŞLATAN BU MANTIK;EKONOMİDE DOLARI HER NE KADAR SİLAH OLARAK KULLANIYORSA DA TURUMPUN SİYASİ AÇILIMINDA KENDİSİNİ KOLTUĞUNDAN EDECEK KADAR BİR GÜN HEDEF ALARAK ALACAĞI, ŞÜPHE GÖTÜRMEYECEK ŞEKİLDE GERÇEKTİR. BÖLGESİNDE KENDİ EKONOMİK MODELİNİ UYGULAYAN TÜRKİYE HER NE KADAR İÇERİDE FAKİRLİK EDEBİYATI YAPILSA DA GÜCÜNÜ DÜNYA BANKASI BÜYÜYOR VE BÜYÜYECEK BEYANATIYLA TASDİK ETMESİ ÖVÜNÇ VERİCİ.CHP Lİ EKONOMİ KURMAYLARI VE ONLARIN ŞAKŞAKCIAR, EKONOMİ YAZARLARININ BU DURUMU NASIL SİNDİRECEKLERİNİ DOĞRUSU ÇOK MERAK EDİYORUM.
  • 7 Yıl Önce

Can

Brunson olayi nasil ekonomiye tepetaklak ettigi unutmamali ve ona göre artik albayrak kesin tedbirler almali. Trump in tweetleri ile alak bulak olmak ne demek olacak is degil. Böyle bos bos basliklar bizi kurtarmaya yetmiyor.
  • 7 Yıl Önce

tanyeri17

bu durumları gördükçe cehepe nin iktidarda olmayışına bin şükür ediyorum.yoksa ülkeyi 3 kuruşa satardı.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23