• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan resti çekti: Bedel ödemeye hazırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’de yapacağı kritik görüşmeler öncesi Batı'ya rest çekti. Türkiye’nin çıkarlarını korumaktan asla vazgeçmeyeceğini söyleyen Erdoğan, "gizli-açık tehditler" savuranlara "Ölümden öte köy mü var" diyerek meydan okudu.

20 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

bedel

Abdullah. Saygı ile katılıyorum.
  • 7 Yıl Önce

hizipsavara

Hizipsavar. Sen şehit olmaya gitmediğine göre, ş......sizmisin?
  • 7 Yıl Önce

erdo

nasıl olsa ölecek kendi oğlu değıl .deyenin ,oğluda ya avrupada yada amerikada değilse kuru tuzlarının üzerinde .keyif sürenlerdendir .keşke her evde reis gibi bir kahraman çıksa .
  • 7 Yıl Önce

Zeyno

Yav he he..seçmeninizi aptal saymaktan da vazgeçtiniz..baktınız seçmeniniz daha menfaatçi.. şimdi de ona göre şerbet..verin gazı
  • 7 Yıl Önce

Ziya

Dık dur eğil seninleyim reis allah yolunu açık etsin allah yar ve yardımcın olsun inşallah
  • 7 Yıl Önce

nankörlerden yapma yarab

zincirleri kırma adına, yapmış olduğun nice eseri, atılımı, yatırımı, projeyi ve özellikle dünya milletlerine açtığın geniş ufku, bir çırpıda toprağa gömmek isteyen, azgın kibirli kinli ve vesayetçi bir muhalefet içinde kalarak seyretmeniz ne kadar da acı...( hak için olanın, görünmez mi ki hiç, dünya da iken tacı..) bsm..Femen ya'mel miskale zerretin hayren yerah; Kim bir zerre ağırlığınca bir hayır yaparsa, onu görür... Ve men ya'mel miskale zerretin şerren yerah; Ve kim de bir zerre ağırlığınca bir şerr yaparsa, onu görür..(saddek allahhül azim - küllün amene billah - semi’nâ ve ata’nâ - amin... )
  • 7 Yıl Önce

ferdi

kendini dünya lideri zannediyor,reis millet aç buda seni iktidardan düşürür 23 hazirandan ders almadınmı millet aç geçinemiyor
  • 7 Yıl Önce

Şehit

Hadi Reis şehit olmak sana yakışır.
  • 7 Yıl Önce

Milletin iradesi

Çakallara ,sırtlanlara karşı,Reis seninle ölümüne varız..
  • 7 Yıl Önce

İskender

Birileri birileriyle maytap geçmesine rağmen halen birilerinin bu durumu anlamak istememesi garip.Ancak,mesele rant olunca her şeyin olabileceği akla gelir.1-Eğer ABD düşman ise,Türkiye ile arasındaki yaklaşık 15 Milyar dolarlık Ciro neden 100 Milyar dolara çıkacağı ABD'lilere taahhüt edildi? -2- Eğer ABD düşman ise,neden dünkü Newyork gezisinin amaçlarından bir tanesinin de,ABD'den PATRİOT alma isteği olduğu ifade edildi?-3- Eğer ABD düşman ise neden "Dostum Trump" ifadesi kullanılmaktadır? Eğer bu sorulara vatandaşı ikna edebilecek cevaplar verilebilecekse mesele yok.Ancak,bu sorulara verecek cevabı olmayanların, vatandaşla "Yeşil Deniz" filminde çok kullanılan bir cümle olan "Bizimle Maytap geçmeyin"cümlesinde olduğu gibi öne sürdükleri açıklamalar doğrultusunda vatandaşla Maytap geçmesi doğru bir davranış değildir.
  • 7 Yıl Önce

Söz

hepsi bos laflar lafa bakma neticesine Bak ne ben oldugum müdettecet amerikali Papaz hapisden cikmaz dendi Netice papaz cikt Lafla peynir gemisi yüremez
  • 7 Yıl Önce

hizipsavara

Hizipsavar. Ulan alıp sattıgınız haçlı malı. Altında haçlı arabası, cebinde haçlı parası olmayan  varmı.
  • 7 Yıl Önce

Menfatül Müslimin

 Ne bedel ödemesi? Bedeli hakikati haykıranlar ödüyorlar. Sen  ne bedel ödediniz?
  • 7 Yıl Önce

Süleyman

İnşallah Karakolda doğru söyler mahkemede şaşar misali. Basın önünde söylediği bu sözleri masa başında unutmaz
  • 7 Yıl Önce

Salih

Korktunuzmu korktunuz dimiiiii : ) Hakkınızla kazanmadığınız servetlerin mevkilerin elinizden gitmenizden korktunuz .size verilen dünyalık vaatlerin çürümesinden korktunuz Tatlı canınızın yanmasından korktunuz rahat yatağınızdan kalkmaktan korktunuz erdoğan açıklama yaparken nerdeyse erdoğanı bir kaşık suda boğmak istercesine kinlendiniz.sizi anlıyorum. Ama ölümden öte yol yoook. Size ben kinlenmiyorum rabbimden sizlere hidayet etmeskni talep ediyorum
  • 7 Yıl Önce

Kaleyi içerden teslîm etmeyelim.!?

Bizim zâten meydân okumadığımız yok..! Züccâciye dükkânına "fîl" ile girmenin bir manâsı var mıdır.?! Bir de şu kadın düşmanı "femistler"e meydân okuyup İstanbul Sözleşmesi'nden derhâl çekilebilsek ve dahî "zinâ"yı âcilen tekrâr yasaklayabilsek...Kaleyi içerden yıktırmayalım..!
  • 7 Yıl Önce

hizipsavar

ruhunu paraya satan her şeyi mideye doldurmak sanan şerefsizlere duyrulur.
  • 7 Yıl Önce

Ali Karakeseli

Duyan da kendi savaşacak sanacak.
  • 7 Yıl Önce

Abdullah

Nasıl olsa ölecek olan kendi oğlu değil.
  • 7 Yıl Önce

Hayrettin Hatunoğlu

Boş lafımız da olmazsa gözümüzü kargalar oyacak. Blöf yapa yapa aşındık. Kimse bizi dikkate almıyor.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23