• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sinsi sinsi işgal ediyorlar! İstihbarat raporları yayımlandı

Türkiye, farklı isimler altındaki mason kuruluşları ve masonik örgüt FETÖ’nün “devlete sızma” girişimleriyle mücadele ederken, 1960 yılında kaleme alınan 2 ayrı istihbarat raporu ortaya çıktı. Milli Birlik Komitesi’ne de sunulan raporlarda bugün olduğu gibi “bakanlıklar ve kamu kurumlarının” sinsi sinsi işgal edilmek istendiği bilgisi yer alıyor.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

mert mertüstün

İki ayrı mason locası bulunmaktadır Bunlardan biri inandığı dini kitabı üzerine yemin ederken diğer loca dinsiz dahi olsa kabul eder. Hem iş sanki Cumhuriyet zamanında çıkmış diye lanse edeceğinize osmanlı imparatorluğunda da bulunan erkanı yazmanız daha iyi olurdu. 1861'de Türkiye'de, 33'ler konseyi kurmuş ve 33 derece hemen hemen ortak bir derece sistemi olmuştur. Buna rağmen günümüzde, yalnız dört dereceyi uygulayan bazı Alman Ritleri vardır.
  • 5 Yıl Önce

başakherif

masonlar da cemaatler de bu milletin başının belasıdır! araya birilerini koymaya gerek var mı ? "La ilahe illallah, Muhammedün Resulullah" o kadar!
  • 5 Yıl Önce

ihsan

60 darbesini yaptıran abd idi gülen onun ajanı kim dokunabilriki
  • 5 Yıl Önce

şenay doğan

ey iman edenler allaha karşı gelmekten sakınırsanız o size iyiyi kötüden ayıracak bir anlayış verir ve sizin kötülüklerinizi örter sizi bağışlar allah büyük lutuf sahibidir ENFAL 29 allaha emanet olun
  • 5 Yıl Önce

Ataman

Öyle ise, Sayın Erdoğan'ın bir numaralı vazifesi bunları derhal, tereddütsüz, bilaistisna topyekün yok etmelidir. Bunu ikinci bir vazife görmek dahi tam bir felakettir. Daha fazla zaman kaybına tahammülümüz yoktur. Bu parazit vatan hainlerinden, devlet, millet ve islam düşmanlarından gına geldi. Atatürk bunlarla yarım yamalak bir mücadele verdi: Çünkü, Atatürk Masonları 1937'de kapattı. 1939'da bunlar İstanbul'da Fakirlere Yardım Derneği adı altında bu defa daha fecisi olan B'nai B'rith kendisi olarak faaliyetlerini devam ettirdi. Ey Reis! Vatan senden yol-köprü, aş, iş hizmetinden de önce bu hizmeti bekliyor! Terörle ve casuslarla mücadele burada başlar ve işin % 99'u da budur. Bunların adları ifşa edilsin. Rezil olsunlar.
  • 5 Yıl Önce

Abdullah Murat

Masonluk zaten yahudi kafir olanlar hariç dinle ilgili gerçek bir hainliktir. Dinini dünyaya değiştirmek ve düşman ile dost olmaktır. Bu yönetim aşamasında Allahın ayetlerini satma boyutuna gelirki Dünyada gerçekte bundan büyük hainlik yoktur Allahın ayetleri hükümleri anandan anasından karısından karından vatandan büyüktür Tümünü kapsar. Gerçek bayrak sancak ise Allahın hükümlerinin hakim kılınmışlığıdır. Masonluk ise Allahın sancağını indirir orayı mandaya boyunduruk altına alınmış kullanılan bir alet yapar Kişiye ise dünyevi menfaat sunar islamım diyeni münafık yapar. ama Ahireti mahfeder hristiyan ve yahudileri dost edinen onlardandır Münafıklar cehennemin en altındadır. Allahın hükümlerini istemeyen o hükümlere teslim olmuş anlamındaki müslüman bile değildir Allahın hükümlerini getirmedene engelleyici her unsur gerçek ve büyük bir düşmandır.
  • 5 Yıl Önce

Aki

En sonunda akit olayı ismet İnönü ye bağlamış İnönü mason sa sizin reis ne hayatında birkez türküm diyememiş eldeki çöpü görür kendilerinde ki merteği görmez çok adaletsizsiniz siyasal İslamcıların çok
  • 5 Yıl Önce

haber olsun

Haberin basligina bak, resme bak habere bak....Ne alaka...Kel alaka...Yahu biraz bari müslümanca davranin. vaktimizi calmayin...Bana ne 1960 da ne olmus...Yani Inönünün zamaninin belgesi ne ya...Birakin Allahaskina yaa..
  • 5 Yıl Önce

Abdullah

Bu sahte evrakları photoshopla yapmak çok kolay. İstediğin her türlü belgeyi hazırlayabilirsin.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23