• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Simit atma töreni' adı altındaki skandal görüntülere inceleme başlatıldı!

Kültürümüzde nimet yerde görüldüğünde basılmasın diye öpülüp yüksekçe bir yere konulur, hürmet gösterilirken Kadıköy Anadolu Lisesi'ndeki ilk günleri için büyük bir heyecanla okula giden öğrencilere eski öğrenciler tarafından simit atıldı. Skandal görüntülere sosyal medyadan tepki yağdı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kadıköy Anadolu Lisesindeki 'etkinliğe' ilişkin inceleme başlattı.

48 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

kenan

yazıklar olsun. Nimete saygısızlık yapanlar inşAllah yiyecek ekmek bulamazlar.sizin alacağınız eğitim öğretim batsın..
  • 5 Yıl Önce

saddi

LAİK EĞİTİMİM NETİCESİ AHMAK TALEBELER.
  • 5 Yıl Önce

Ahmet

Adına kurban olasıca ...Tam bir p.....
  • 5 Yıl Önce

MEMLEKETİM

böyle şeyleri yapanlar dinsiz imansız oralardaki ermeni ve yandaşları müslüman mahallesinde salyangoz satmak buna denir.ulan nimete basan atan kişilerden bu memlekete ne hatyır gelir.atanlara ceza verilsin
  • 5 Yıl Önce

İlkokul beşte terk

Zina cocuklarından farklı şeyler bekleyenler yanılgı içindedir. O okuldaki tüm mahlukatları toplayın and olsun içlerinde tekbir ve kelimeyi Şahadet getirecek bulamazsınız çünkü onları üreten makinalarda onlar gibi allahın gazabı onların özerinde olsun. Amin
  • 5 Yıl Önce

Yılmaz

Besmelesiz ilişkinin ürünleri.O simit'e muhtaç olanlar davacı olacak sizden.
  • 5 Yıl Önce

Abdullah Murat

İslam dışında ahlak yoktur Şeytanla birlikte pislik içindesindir. Hiçbir din yapmaz demek kuranı anlamamaktır Çünkü illaki şeytanın etkisindedirler Pis işleri vardır kalpleri karanlıktadır Allahın korumasında değildirler Lanet içindedirler. Bu Allahın hükmüdür. Onları bastıran ancak şiddetli cezalardır fakat bu başarılı olamaz. Güzel ahlak kurandır Lakin Allahın iman yardımı ve diğer ihsanlarıyla mümkündür Başka bir din inkarıyla üst düzey çirkinliğe zaten ulaşmıştır. Kendileri şirk koşanlar olarak domuzdan daha pislik olmuşlardır. Ateistler (müşrikler) hristiyanlar (müşrikler) yahudiler (müşrikler) kendileri pisliktir. Dinsizlik laiklik yüzçevirmedir. Bu ateizm boyutunda açık şirktir Şirk 2 türlüdür gizli ve açık. Kafir yapan Allahın hükümleridir. Kafirler şeytanın dostları ve onun fısıltılarıyla hak ile müminler ile mücadele edenlerdir. .Şeytan ise ahlaksızlığı isyanı ve büyük olan küfrü emreder. Ancak imanlı Allaha kul olan islamın şartı olan namazı kılan yaradış gayesi üzerine yaşayan dost nesil yetiştirilerek bundan kurtulunabilir.
  • 5 Yıl Önce

ffg

55 yillik gelenegin 18 yili akp deydi simdi mi akli basina geldi
  • 5 Yıl Önce

ihsan

bu okulun idarecilerin işine sonn verin bu saçamlık ne yahu pes
  • 5 Yıl Önce

MUHAMMET YILDIZ

nimet oldugunu kim uydurdu. ekmek nimette. karpuz erik elma niye nimet degil.gidin hallere bakın. yerlerde bir suru meyve var. un bu arkadaş un.una ne kadar kutsallık biçiyorsunuz. halla halla. simit kutsal filan da degil.anlayın artık.
  • 5 Yıl Önce

Hayrettin Hatunoğlu

Biz Gelenek, görenek ve törelerine bağlı bir toplumuz. İşte böyle şuurlu bir şekilde geleneklerimizi sürdürürüz. Bütün manyaklıkları baş tacı ederiz.
  • 5 Yıl Önce

Yusuf

Bu alcaklari hucrelere katatip acliktan oldurucen'ki nimetin kiymatini bilsin azmis kudurmuslar.
  • 5 Yıl Önce

Serhat

Çokmu zenginsiniz, insansınız fakirlere simit dağıtın.
  • 5 Yıl Önce

slymn gnnc

Eğitim sisteminin çivilerini sökerseniz bu olacaktır.Eğitim sisteminin ikinci askerlik olması gerektiğini savunanlardanım.kıyafetini serbest edersen,saçını başını,tlf unu serbest edersen,hayatında matematik çözmemiş birini matematik öğretmenliğine gönderirsen,öğretmen şikayet edildiğinde veliye değilde öğretmene dava açarsan..Sonra birilerinin bir tarafını kaldırırsın ve ortaya da bu manzara çıkar..Sonrada nesil nesil diye kıçını yırtmayacaksın.Savaş çıktığında askere adam da beklemeyeceksin.Maalesef ona doğru gidiyor durumumuz.Okulda öğretmenine trip atıpta,suçluyken öğretmenin bir sözünden rencide olup anne babana dilekçe yazdırırsan,o sorumsuz anne baba da bunu yaparsa,öğretmen de anfiye ders anlatır gibi gelir dersini anlatır ve zil çalıncada çıkar gider..Bizim eğitim sistemimiz öğrenciyi eğitmiyor da öğretmeni eğitiyor maalesef.Cümle alemin ve hatta anne babaların bile bilip sesini çıkarmadıkları,birde övündükleri öğrenci çocuklarının kız-erkek arkadaşıyla yaşadığı sorunları sorunları çözsün diye öğretmene ders veriliyor seminerlerde.Özel okullar teşvik ediliyor.Devlet okullarında disiplinsizlik facia boyutlara ulaşmış.Anneler-babalar,bu durum öğretmenden önce sizin hatanız..Öğrencinin saçının nasıl olması gerektiğini sizler söylemiyorsanız, okulda çete kurup gezmesine ses çıkarmadığınız gibi,birde buna engel olmaya kalkanlara (polisler-askerler dahil) şikayet yoluyla gözdağı vermeye çalışıyorsanız,kusura bakmayın o çocuğun ilerde ilk boğazlayacağı sizler olursunuz.
  • 5 Yıl Önce

kaleli

müdür efendi önceden önlem alsaydın ya...bu ülkede simit alacak parası gücü olmayan gariban çocukları asgari ücretli çocukları fakirler çok.nimete saygıyı ne bilsin bu kaymak tabaka çocukları.bunlar büyüyünce de son model pahalı arabalarda drift yapacaklar bu böyle devam edip gidecek.ne alaka bunların ekmeğe saygılı olması ne alaka fakirlerin garibanların asgari ücretli çocuklarının dramı.
  • 5 Yıl Önce

Muttalip

gelenekmişş...Tüküreyim sizin geleneğinize... düpedüz saygısızlık... hadsizlik... azgınlık.. densizlik... ve de hayvanın bile yapmayacağı bi şey... insansızlık...
  • 5 Yıl Önce

abdulbaki

Tabi öncelikle bunların aileleri sonra kendileri sonra okul yöneticileri yerin dibine girmeli bu utanç verici olayda.Biz her türlü günaha şahid oluyoruz ama bu kadarına da pes gerçekten,korkumuz Allaha bu saygısızlığın cezası genel olmasından Allahım onlar adına kendimiz dına binlerce tövbeler olsun sen bu aşağılılıktan ders almayı bi daha yapmaktan muhafaza eyle amin.Aile aile aile, çocuklarımıza sahip çıkalım yoksa sonları çok vahim çok ürkütücü oluyor bozuldumu bu çocuklar gavurdan bin beter oluyor,inşallah iş işten geçmeden düzeliriz, düzeltiriz!
  • 5 Yıl Önce

ADM

Bu arada ogretmenlerin, mudurun fazla birsey soyleyebilme hakki yok. Demin ki mesajimda dedigim gibi meslek sahibi olmus yasini basini almis eski mezunlar, CHPKK zihniyetindeki azili veli profili ve aile birlikleri buna sebep. Cunku gelen mudurun bu konuda bir disiplin uygulamasinin onunu kesmek icin muduru tehdit ediyorlar. Oncekini gonderdik, seni de buradan gondermeyi biliriz diye bagiriyorlar, mudur agzini acsa yuhaliyorlar. Ogrencilerine siyasi konusmalar yaptirtiyorlar. Sozde kemalist zihniyetin mekani, hukumet karsitliginin simgesi olarak goruyorlar bu okulu. Cehape zihniyetinden gorulebilecek her turlu asirilik bu okulda egrenciler ve veliler arasinda gorulebilir.
  • 5 Yıl Önce

Ersin

Açlığın ne olduğunu rabbim nasip eder orada bulunanların hepsine inşallah, en başta müdür olacak o .. den başlayarak nasip olur inşallah. Sonra bu işe sebep olanlarda ibret olsun ve akılları başlarına gelir inşallah.
  • 5 Yıl Önce

ADM

Kadikoy Anadolu Lisesi ogrencileri gunler onceden simitleri alip posetlerde biriktiriyorlar. Ogrencilere marti dedikleri icin yeni ogrencilere simit atiyorlar. Okulun cok eski mezunlari bile oraya geliyor, ogrencileri her turlu asirilikta destekliyorlar. Bir kisim azili veli profili var. Cocuklarina asla dini terbiye vermeyen, nimet nedir bilmeyen. Bunlar gelen mudurleri hukumetin adami olarak gorup tepki gosteriyorlar. Seni oradan gondermesini de biliriz diye bagiriyorlar. Aile birligi, eski mezunlar ve bir kisim azili veliler hepsi CeHaPe zihniyetinde. Okulu kendilerine ait bir yer olarak goruyorlar. ODTU ne yerleskesi ise burasi da lise olarak oyle malesef. Ogrenciler basarili ama toplum ve kultur benliginden kopmus inancsiz bilincsiz cocuklar olarak yetistiriliyor. Gecen sene munazara kulubundeki ogrencilere devam etmeyeceksiniz diye baski yaptilar. Proje hukumet yanlisiymis cunku. Egitim istemiyorlar bunlar. İsteyen katilsin istemeyen katilmasin da demiyorlar. Bizden olacaksiniz, bizim gibi davranacaksiniz diye baski kuruyorlar.
  • 5 Yıl Önce

Osmanli Kürdü

Hey masallah iste bu devlet iste bu hizmet ates gibi harekete gecildi bir sahmet bu ahlaksizligi yok edin evlatlarimizi özüne dönsün Okulda tek Adam Allah korkusu olan müdürmü ögretmenler derhal cezalandirilsin diyarbekirde ders versinler ordaki hocalarda oraya gelsin bak nasil akilaniyorlar
  • 5 Yıl Önce

ceddim!izindeyiz...

İşte aklı(?) hür, vicdanı(!!!!!!????) hür nesil...
  • 5 Yıl Önce

keles1453

Nimet yere atılmaz Arşü Ala titrer yapmayın yazıktır Rabbim nimet veriyor yiyiyoruz buda neyin nesi ahlak dersi ve kuranı kerim dersleri zayıf da ondan yapıyorlar.
  • 5 Yıl Önce

engineer

nimete hiçbir din mensubu saygısızlık etmez, ne budist ne şintoist, ne konfüçyanist, nede barahmanist, nede şamanist, nede putperest dahi bu terbiyesizliği ,bu Allah'a ve nimetlerine isyandır, bu isyanı yapacak tek bir inanış var satanizm.yapmaz, satanizm çağın vebası, keşke, hiç olmazsa ,hıristiyanlar mümin hıristiyan olsa, müslümanlar mümin müslüman olsa, keşke her dinin mensubu hiç olmazsa kendi inanışının mümini olsa
  • 5 Yıl Önce

engineer

akmar pasajından kaçmış satanistler bunlar.
  • 5 Yıl Önce

Abbas Gündemir

Ben öğretmenleri düşünüyorum. öğretmen vasfını kaldırsak mı ne
  • 5 Yıl Önce

ORHAN İNAN

MÜSLÜMAN ÇOCUĞU BUNU YAPMAZ.TABİİ DİNİNİ ÖĞRENMİŞ VE İSLAM OLDUĞUNUN ŞUURUNA VARMIŞ İSE..İŞTE YENİ NESİL VE HOBİLERİ..ALLAH(CC) BU NESLİN TERBİYE EDİLMESİNİ NASİP ETSİN..GEÇEN YAŞLI BİR TEYZENİN YERDEN BİR PARÇA EKMEĞİ ALIP ONU İNSANLARIN BASAMAYACAĞI BİR YERE KOYDUĞUNU GÖRDÜM..SADECE NİMETE SAYGININ TEZAHÜRÜ OLARAK BUNU YAPTI..VERİLEN NİMETE ŞÜKRÜN EDASI O NA DUYULAN SAYGIDIR..SAYGISIZLARDAN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ..ÇOCUKLARINIZA SAHİP ÇIKIN..
  • 5 Yıl Önce

ibrahim

OKULUN MÜDÜRÜNÜN,,ÖĞRETMENLERİNİN,ÖĞRENCİLERİN VE ,AİLELER HEPSİNİN ALLAH BELASINI VERSİN,ÇÜNKİ GÖRÜNTÜLERDE Bİ ALLAHIN KULU MÜDEHALE EDEYİM DEMEDİ.HİZMETLİLER DE KAĞIT VE DİĞER ÇÖPMÜŞ GİBİ TOPLAMAYA BAŞLADILAR.BUNLARI TOPLUCA AFRİKA DA VE YEMENDE Kİ AÇLIK ÇEKİLEN YERE GÖNDERECEKSİN,AKILLANACAKLAR.
  • 5 Yıl Önce

Kemal Kelle

Bunlar kimin çocukarı?Arpaları bol gelmiş.Bu ülkenin okumuş zırzoplara değil,okumuş adamlara ihtiyacı var.Disiplin yönetmeliği katılaştırılıp titizlikle uygulanmalıdır.Böyle gençlik olmaz olsun.Önce dini dinamiklere saldırı,sonra nimete saygısızlık,daha neler,kara eller gene düğmeye bastı,hadi hayırlısı.
  • 5 Yıl Önce

Abdullah Murat

“Oğlan çocuğuna gelince: Onun ebeveyni mümin insanlar idi. Bu çocuğun onları ileride azgınlığa ve küfre sürüklemesinden korktuk.” (Kehf, 18/80)
  • 5 Yıl Önce

kazım çobandereli

nimete bu saygısızlığı yapanlar beni rahatsız ettikleri için günahlarımı alsınlar!
  • 5 Yıl Önce

ayşe gül

bunlar birileri tarafın dan x , y, z gibi saçma lakaplarla övülerek göklere çıkarılan gençlerdi değil mi? ha inceleme gereksiz. bunlar aile de terbiye edilir.
  • 5 Yıl Önce

Nur

Hangi kendini bilmez cahil avamın başının altından çıkmış bu nerede görülmüş böyle salaklık denize simit atar gibi öğrenciler martımı, balıkmı o simitleri oraya atanlar mal mı? Bir şeymi kullanıyorlar yuuh ya !!!
  • 5 Yıl Önce

Çetin

Ne uyarısı direk bütün öğretmenleri atacaksın bunlara bide devlet kapısında iş veriyosunuz.
  • 5 Yıl Önce

Galip

Vay bize vaylar bize
  • 5 Yıl Önce

Vasi

Suslu yalan yanlış sözlerle birbirimizi kandirmayalim. Acilen tedbir alalim. eğitimde gelinen son durum eğitimi acilen masaya yatırıp tedbir al. Bu senide memleketi de bitirir.
  • 5 Yıl Önce

İdo1

Bu ne biçim mantık yahu insanlar bir lokma için saatlerce ter döküyor. Bu öğretmenden nehayır gelir yetiştireceği talebeden ne olur . Her gün 80milyon insan sadece bu ülkede oyerlere saçtığınız lokmalar için çalışıyor sahi siz ne için çalışıyorsunuz öğretmen kılıklılar ama nimetin kıymetini öğrenememiş ler.
  • 5 Yıl Önce

Mümin

O müdürü hala orada tutanda kabahat. Nimeti çiğniyor üstüne basıyorlar sonra neden ekonomik kriz var. Sen nimeti çiğnersen Yaradan nimet bahşedermi?
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Ekmek nimet köpeğe atılır onu kap- sın yesin diye hayvanın eli olmadığı için zararı versin diye. o da genelde havada kapar. yere. düşürmrz. hey nasipsizler yeni Gelenlere köpek muamelesi yapıyorsunuz. Böyle adet gözünüze dizinize dursun Batıl vede gavur anlayışıdır. Güzel şeyler yapın, iyi örnek olun uyumayın veliler,öğretmenler Domates atanları haber diye sey- rettirilirse sonucu buraya varır.o
  • 5 Yıl Önce

mutmaine

Müslüman ülkede ! Nimet çiğneyen çocuklar ! Yanlış mı okuyoruz ?
  • 5 Yıl Önce

Emrkl

Erik atsak elma atsak buğday serpsek nohut atsak kafalarına bunlar nimet değilde simit ekmekmi nimet ekmek simit buğday un yapılır su katılır mayalanır pişer buğday tarla sürülür tohum ekilir ürün alınır değirmende un olur demekki bütün yediklerimiz ürettiklerimiz besleyip kestiklerimiz denizden aldığımız balık hepsi/ buğday yoksa un yok un yoksa simit ekmek yok kutsal tohum
  • 5 Yıl Önce

enes

bu sadece nimete saygısızlık değil, mobbing kültürünü ülkemizde yaygınlaştırılma girişimidir. lise bir öğrencilerini aşağılıyorsunuz. onlara o zorlu ilk yılında destek olma yerine, her türlü aşağılanmaya hazır olan demektir. bu bizim kültürümüzde yok. amerikan kültüründe var. bu lisenin hangi semtte olduğunu görünce, bizden olmadığınıda zaten anlıyorsunuz.
  • 5 Yıl Önce

Ozkan

Böyle bir topluma Allahın vereceği bela yakındır. Allah tüm inananları korusun, kurunun yanında yaş da yanmaz inşallah.
  • 5 Yıl Önce

hasan

okumakla adam olunmuyor...bunlar şe..siz zengin züppe takımı.... açlık kıtlık nedir bilmeyen materyalist anlayış içinde yetişmiş soytarılar
  • 5 Yıl Önce

Munir

Sapkin Azgin Azinligin cocuklari Kolay yoldan devleti soyarak kazananlarin cocuklari tabi onlarda bilmez simitin nimet oldigunu
  • 5 Yıl Önce

Kürşat

ALLAH(cc) kahretsin böyle davrananları ve çanak tutan yetkilileri. Güya çağdaş laik eğitim. İşte gençliğin sürüklendiği alçak ve şerefsiz ortam. Nimet nedir bilmeyen yoz, yobaz şeref ve haysiyyet yoksunu bir gençlik. Çağdışı ve zifiri karanlık eseri, mel'un laik eğitiminizle gençliği getirdiğiniz hale bakın. Serseri,şerefsiz, namussuz,laikçi yoz ve yobaz, nimet'i nıkmet'e çeviren, gusül abdesti bilmeyen ve cenabet yaşayan, ALLAH'ını, Peygamberini, Din ve diyanetini, tarihini,kültürünü, örf ve ananelerini, geçmişini ve ceddini bilmeyen tanımayan ve hatta söven, pespaye, silik ve şerefsiz bir nesil. Böyle bir zihniyyet 'te yetişen gençliğin ne kendisine, ne ailesine, ne vatanına ve ne de milletine bir hayrı olmaz olamaz. Lanet olsun, yere batsın, kahrolsun sizin çağdışı yobaz laikçi zihniyetiniz .
  • 5 Yıl Önce

Tüysüz Yetim

Padişahım Çok Yaşa Padişahım çok yaşa
  • 5 Yıl Önce

sadık

inşaALLAH o yere attıkları simite muhyaç olurlar 1 gün....
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23