• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İncirlik Hava Üssü'nde 150 kişi işten atılıyor! İşte gerekçe...

Adana'daki İncirlik Hava Üssünde konuşlu ABD Hava Kuvvetlerinin bakım işlerinde çalışan 150 işçinin işine son veriliyor. Türk Harb-İş Sendikası yaşanan olayla ilgili ABD'ye çağrıda bulundu.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hizipsavar

hadi bakalım sendika
  • 7 Yıl Önce

hsyn2802

İncirliği ABD'ye kapatın kapatın derken ABD ye çalışan güya bu vatanı sevenler niye cırliy. Esas ABD zulüm yaparken bunu seyreden vede ona yardım eden başta devletimiz olmak üzere ülkemizde onlar için çalışanlar da, incirlikte çalışanlar misali, onlarda zulüm eden katillerdir. Kimse kusura bakmasın haram helal arası çok ince çizgidir. Yeri geldi microskopla bakacan o çizginin yanlış tarafına geçmeyecen. İncirlikte ABD için kim çalışıyorsa çizginin yanlış tarafındadır. Bunu devlet yapıyor demek haklı olduğunu göstermez. Aynı devlet diyanetle Faizi lanetlerken diğer taraftan faizi domuz gibi yiy.
  • 7 Yıl Önce

Tuğral

Kesin bir hainlik var Ben asla bunlara guvrnmitorum Ne olyrsa olsun pire bile olsa hep temkilli olmamiz lazim. Işler duşmuş lafa bak siz dunyanin haracini yiyiyorsunu yalan søylemeyin Bir kerede drust olun. Savas var hazir olun DUnya.
  • 7 Yıl Önce

Vatansever

İncirlik üstünde yine ne plan içinde !! YPG' lere işmi verecek !! Türkiyeye giremeyen PKK YPG ' mi sızdırılacak !! Amerika = Duşmandır, diyerleride gözümde bir LEŞDİR !!
  • 7 Yıl Önce

turk

ABD ASKERI AALDI ISE INCIRLIKTEN BASKA YEE GECIYOR ABD O ZAMAN ABD TURKIYEY VURACAKO S400 ALMYIN DEMESI BU YANI
  • 7 Yıl Önce

çşd

bizde nefis olsa bu ülkeyi ve kommşu ülkelerimizi işgal eden abd nato üslerinden bu ülkeyi kurtarır ve pakistan hindistan nükleer güçlerle her türlü kurtulurduk ama akıl bizde yok illaha abd tam islam ülkeleri işgal edecekki biz o zaman gerçek düşmanı görelim yalanmi abi ne zaman abd nato üslerinden abddeki iç karagaşalardan seçimlerden faydalanıp aniden abd nato üslerinden ne zaman kurtulacağız incirliği bizi kullanarak kardeşimiz ırakı işgal ettiler abd ve ingilizler ne zaman gerçekleri geniş perspektiften görüp kesin net karar alacağız
  • 7 Yıl Önce

Akil

Bu işçileri doğru uçak montaja gitsin Ler Asel sana
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23