• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İran-Çin yakınlaşmasını değerlendiren uzmanlar: Çin, Rusya ve Türkiye yakınlaşması Beyaz Saray’ı tedirgin ediyor

ABD’nin, 112 milyar dolarlık Çin ürününe 1 Eylül'den itibaren ek gümrük vergisi uygulamaya başlamasıyla iki ülke arasında ticaret savaşında büyük bir kızışma yaşanırken öte yandan İran-Çin yakınlaşması dikkat çekiyor. İran ve Çin arasındaki siyasi ve ekonomik yakınlaşmayı değerlendiren uzmanlar, “Tahran-Pekin yakınlığı diplomatik arenalarda pekişti. İran’ın ABD’ye karşı Çin’e ihtiyacı var. Çin’in İran’dan isteyip de alamayacağı bir şey yok. Çin, Rusya ve Türkiye yakınlaşması Beyaz Saray’ı tedirgin ediyor” yorumunda bulundu.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

TcVatanseverTc

Yalaaaan! Yalancı Abd'ye halâ niye inanıyorsunuz...korkusu buysa çözüm ortada pkk,ypg vb t0m terör örgütlerini türk ordusu ile vur ...Yerlerini,mühimmatını ,kadrolarını a'dan z'ye biliyorlar.Ama halâ silah sevkiyatı yapıyorlar...pkk'yı silahlandırma,akdeniz meselesi, yunanistan,ermenistan ve iran sorunları bir tezgâh , işgal Türkiye'yi için zemin hazırlama...Bulgaristan kaldı tek yakında o da patlar... BEA tamam suudlar az kaldı salman kral olunca tamam, yemen devam ediyor,mısır tamam,ırak tamam,libya tamam,sudan az kaldı,lübnan başlamadı ama eli kulağında vs bu kuşatmanın ana hedefi islâm ve bu kadar ülkeyi bir hedefte birleştirenler yahudiler,masonlar,siyonistler ve onların para ve istihbarat organizasyonları ile Çıbanbaşı iti İngiltere.Ataistler, Hristiyan,yahudi,komünistler ve budistler birtek şeyde birleşmişler İSLÂM YOK EDİLECEK...Bu kadar bir birine zıt kutupları birleştiren YAHUDİ yandaşı ve yalakaları olan siyaset,din,ekonomi,istihbarat vb adamları....İSLÂM tarihte hiç bu kadar farklı millet ve din tarafından aynı zamanda bu kadar çok saldırıya uğramadı.
  • 7 Yıl Önce

hjö

iran sadece 40 yıldır her alanda ürretim yapmaya çalışıyor onun dışında devrimden önce hep işgal baskı sömürü altındaydı emperyalist işgalciler tarafından eke geçirilmişti ira devrimden önce bağımsız değildi sadece 40 yıldır iran her alanda üretim yapmaya çalışıyor
  • 7 Yıl Önce

Selçuklu

Ne tedirgin edecek hepsi bir olup ananınızı ağlatacaklar bırakın bu salak sulak haberleri. Laikliği terk edin ıslama dönün ve kafirlerle top yekûn savaşalım.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23