• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan’dan başka belediyelere de kayyım mesajı! 'Dosyaların hepsi masaya yatacak'

HDP'li 3 belediyeye kayyım atanmasına ilişkin konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Meclis açıldığı andan itibaren bu noktada önümüzde birçok dosyalar var. Bu dosyaların hepsi masaya yatacak” ifadelerini dile getirdi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mehmet kara

Hanedanımıza itibarları iade edilmeli ve saltanata geri dönelim bıktım bu seçimlerden ve sonrası tartışmalardan yetti artık
  • 7 Yıl Önce

mehmet soylu

reyiz, şu idamı parlementoya aldırt ya, moon walker yapma
  • 7 Yıl Önce

tan

Uydurma dosya konusunda Fetönin payidari AKP secimle kayip ettigi belediyeleri ayni Istanbul secimleri gibi yalan dosyalarla geri alacakmis Ama AKP bitti daha bircogu Adelet önüne cikacaklar Türkiye babalarinin ciftligi degil
  • 7 Yıl Önce

Aziz Metin

Sayın ERDOĞAN, şu sorulara cevap verin ki Millet ikna olsun; NEDEN ÖNCE YARGILANIP SONRA CEZALANDIRILMIYIRLAR? NEDEN KAYYIM YERİNE BELEDİYE MECLİSLERİNDEN HAK EDEN KİŞİ ATANMIYOR? NİYET ÜZÜM YEMEK Mİ, BAĞCIYI DÖVMEK Mİ? DAHA DOĞRUSU RANT MI? YOKSA KÜRT MİLLETİNİ HİÇ SAYMAK MI???
  • 7 Yıl Önce

hakan

ekremin ağır cezada hazine arazisini işgal etmek bina yapmak başkasına satmak sucundan yargılanması devam ediyor. ayrıca TCK madde 125 kamu görevlisine hakaretten suç duyurunda bulunuldu. kamu görevlisine hakaret 1 yıldan başlıyor. eğer bunu alanen yapıyorsa 1 kat artırımlı oluyor. bu ekrem bilmiyor mu ceza alacağını biliyor. şimdiden başladılar kayyum atanacak falan diye. endişelenme kayyum sadece teröre bulaşanlara atanıyor. sen görevden alınırsın belediye meclisi seçer. mansur da öyle ağır cezada asliye cezada davaları var. cek senet işlerinden tehtit şantajdan ankara mafyası ile ilişkisinden evrakta sahtecilikten vergi kaçakçılığından. ekim kasım gibi duruşması var. hepsi delilli suçlar kamu önünde cereyan eden delilli suçlar. şimdiden mağdur edebiyatına başladılar. yargı kararları ortaya çıkınca ne diyecekler akpli hakimler yanlı karar verdi. ne yanlısı sahtekar. her şey ortada... . adana da da olacak bu işler. işçi çıkaran tüm belediyelerde de soruşturma açılacak. ne demek iş kanunu madde 29 ahlaksız davranışlar nedeniyle tazminatsız işten çıkarmalar. 1-2 kişi olur da 100lerce kişi mi ahlaksızlık yapmış başkasının ırzına geçmiş... demiyorlar ki pkk ya borcumuz var onu ödemek için işçi çıkarıp onlardan alacağız. bütçe yetersiz diye çıkartıyorsan işçi de alamazsın.
  • 7 Yıl Önce

altan

bence ilkbaşta istanbul a kayyum atanmali. çünkü para musluklari kesildi. vakiflara cemaatlere yandaş medya ve muteahitlere cok para lazim. acil olarak istanbul a kayyum atanip para musluklari tekrar calisir duruma gelmeli bence.
  • 7 Yıl Önce

Bence Acele Edin

Yoksa mazallah Ak partili ensesi kalın göbekli başkanların yıllarca kırdığı yada kirdirildigi cevizler bir bir ortaya çıkıp millete rezil olacaksınız.Elinizi çabuk tut reis.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23