• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP'den CHP'ye 'ittifakı bozarız' tehdidi!

PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin Sözcüsü Günay Kubilay, Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yönelik olası harekatına ilişkin CHP'ye çağrıda bulunarak "Eğer içeride demokratik açılımdan söz ediliyorsa, eğer demokratik ittifak söz konusu olacaksa bu şekilde gerçekleştirilemez" dedi.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hizipsavar

bu millet sizide chp yide pkk yı da sandığpada gömer toprağada kaşınmaya devam edin.
  • 7 Yıl Önce

Akil

Hadi lan erkekseniz boz lan CHP iş yapmaz hainlik yapar CHP nin başı bozuk sicili bozuk akrabaya iş cenneti
  • 7 Yıl Önce

DEMİR

Çözüm sürecini sabote ettiler kuyrukları tutuştu şimdide CHP . İPİ arkasına alarak suriyeye girmemizi engelleyecek ler güya geçti borun pazarı sür eşeğini CHP.İPE MERAL Hanım daha çok HDP nin.........yatar da cücük çıkaramaz artık
  • 7 Yıl Önce

hasan

hdp ile bağlarını tamamen koparıp,halkla bağlarını sağlamlaştırarak akıllı siyaset izlerse chp oylarını artırır.Ama şu kemaldende kurtulun bizahmet.Kendileri baş yapmayan arı,yumurtlamayan tavuk gibi.
  • 7 Yıl Önce

Dayı

Göreceğiz bakalim chpliler i hainmi vatansever mi olacaklar.
  • 7 Yıl Önce

uyan tc

bunlar hep içimizdeki hıristiyan vatan hainleri. zaten orta doğudaki olayların baş çıbanı ısrael vede yahudistan abd yi yöneten yahudilerdir. gerek daeş -pkk -pyd-dhkpc - fatöş vesaire terör örgütleri bunların besleyip tc nin vede orta doğunun başına bela ettikleri piçleridir. kahrolsun pislik yahudiler ısrael vede sömürge piçi abd. tc içindeki hıristiyan bilhassa yahudileri çok sıkı denetleyin. chpkk parti değil tc nin içine yahudiler tarafından yerleştirilmiş yahudilerin truva atıdır. chpkk hıristiyanların kurduğu bilhassa yönetiminde yahudilerin türk isimleri altında yönettikleri partidir. atatürkçülük maskeleridir. (gerçi atatürk'de sebetay selanik yahudisidir) . chpkk bilhassa bu yahudilerin vede hıristiyanlar destekledikleri partidir. Bu gün yada 50 sene önce iş bankası atatürk hisseleri chpkk da olmasaydı bu gün yada 50 sene önce chpkk diye bir parti olmayacaktı. iş bankası ve bankanın ortaklıkları 450 küsur büyük fabrikalar chpkk nın en büyük arpalığıdır. Atatürk'e dışarıdan yahudilerden gelen emir üzerine , hazineye ait olması gerekirken atatürk hisselerini yönetmesi için chpkk ya devredilmiştir.Atatürk' yahudi olmasaydı zaten yahudiler tc nin kurulmasınıda engellerlerdi. (osmanlıyı yıkan içimizdeki ve dışımızdaki vatan haini yahudilerdir.)
  • 7 Yıl Önce

Şahin

Aha bir it daha havlamaya başladı.Hoşşşt hoşşt.
  • 7 Yıl Önce

BOYCOTT ISRAEL

Sen hic merak etme Günay Kubilay,chp'yi havlatanmi yok sanki..yakinda Kilicdaroglu sizlerin hosunuza gidecek bir aciklama yapar yani..
  • 7 Yıl Önce

Hasene

Allah belanızı versin inşallah müslüman türk ve kürtlerin düşmanları şerefsiz pkk ile şerefsiz chp
  • 7 Yıl Önce

Libeto

Batanhainlerine,işbirlikçilerine ve hamilerine karşı mücadelemiz her zaman artarak devam edecek. Destek her zaman destek. Sonuna kadar devam. Güvenlik güçlerimize ALLAH kuvvet versin,korusun inşallah.
  • 7 Yıl Önce

YENİ TÜRKİYE*Lİ

Buraya fazla bir şey yazmaya gerek yok. Sadece şunu yazalım. KANDİLİN BÜYÜK DOMUZU diğer küçük ve yalama olmuş DOMUZLARINI tehdit ederek TÜRKİYE düşmanlarını aynı yerde olduklarını ispat ettiler. ALLAH*IN LANETİ TÜRKİYE DÜŞMANLARININ ÜSTÜNE OLSUN. AMİN.
  • 7 Yıl Önce

Bilal

Bunlar bir birine girmek icin az bir zaman kaldi.
  • 7 Yıl Önce

2000LER

Şair burada “Çıkarız kameraların karşısına, KeyMal, TeyMal, MalAr bileşenlerimizle ne tür fırıldaklar çevirdiğimizi millete anlatırız” demek istiyor.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23