• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Arka planı ortaya çıktı! "İran bir füze atsa biteriz"

Ortadoğu’da terörizmi finanse eden BAE emiri Muhammed Bin Zayed’in, Suudi Arabistan ile ittifakı bozup İran’a yakınlaşmasının arkasındaki asıl neden ortaya çıktı. Hazirandaki emirler toplantısında Dubai Emiri Maktum’un dış politikayı eleştirerek, "BAE’ye bir roket bile düşse tüm yabancı yatırımcılar ülkeden kaçar" dediği öğrenildi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mehmet Ertürk

Bae, Amerika, İran,İsrail, Arabistan, mısır, ynanistan vs. Sanki bize karşı bir oyun bir tezgâh bir bahane içerisine sokmaya çabası, Akdeniz'de koalisyon arayışı Fransa, İtalya petrol bahanesi, Kıbrıs korumaciligi ab, birlikteliği ve dâhi somutulu bakışlarıyla biyikalti sıritma halı ile Putin, golan tepelerin ilhakina sessiz kalması ile Esed'in, 30 bin tır silah ile PYD bölgesine yerleşme, pkk yi terör örgütü listesinden çıkarmak bunların HEPSİde Bize saldırma ve doğu bölgelerde haritamizla sınır çizgilerinin değişim programı yapmaktadırlar. Cenaballahin izniyle avuclarini yalasinlar. İnşaallah geldikleri gibi gidercekler. KORKMA YEİSE KAPILMA CENABALLAH BİZİMLE BERABER. DAVAMİZDA HAKLİYİZ. Hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal.!!!!!!!!
  • 7 Yıl Önce

Zaza ismail

Ne işiniz var amerika israilin itliğini yapmaya kendi komşularınızla iyi geçinseniz daha iyi olmazmı sen kendi hanımına edemiyorsun hanımın ingilizlere kaçtı onu hal edemiyorsun tutmuşsun irana,türkiyeye düşmanlık yapıyorsun para içinde yüzüyorsunuz ama filistinli, afganlı miamarlı ve yer yüzünde ezilen müslümanlara beş kuruş yardım yapmıyorsunuz çünkü müslüman değilsiniz suudi ibini amerika mısırlı sisi ibini amerikaya petro dolarları aktarıyorsunuz batı ülkeleri hangi itini seviyorsa onlara destek veriyorsunuz birgün mutlaka bunun hesabını vereceksiniz.
  • 7 Yıl Önce

Murat

Iran 'ın raketlerinden değil de, Allah 'dan korksaydınız.
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23