• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte FETÖ elebaşı Gülen'in yerine geçecek isim: Şerif Ali Tekalan

Fetullahçı Terör Örgütü'nün Türkiye'den ilk firar eden tepe yöneticilerinden eski Fatih Üniversitesi Rektörü Şerif Ali Tekalan, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'den sonra örgütün başına geçebilecek kişilerden biri olarak görülüyor.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

kibarcik

evet bu vatan haınlerını gerektıren sekılde uşsulune göre yerıne getırılır veselam nankör ve besmlesız zıhnıyetın tezahürüdür veselam
  • 7 Yıl Önce

Millet

BU SOYSUZ KÖPEĞİN ÖN ÖNEMLİ İTİ HALEN DEVLET İÇİNDE GÖREV YAPAN BİR AKADEMİSYENDİR VE ADİL ÖKSÜZ KÖPEĞİNDEN DAHA ÖNEMLİDİR VE AYNEN ADİL ÖKSÜZ GİBİ DEVLETİN ELİNDEN ÇEKİP ALMIŞLARDIR.
  • 7 Yıl Önce

kiowa

Devlete,Millete,Din'e tehdit oluşturanlar kılıfına uygun şekilde yok edilmeli..Mit tarafından kalp krizi,beyin kanaması,kaza,vb. şekilde hepsi öldürülmeli..mesela fetenyahu,ekrem dumanlı,emre uslu,bu,duran kalkan,kanter,gibi isimler
  • 7 Yıl Önce

Doğrusu...

Bunu, Fâtih Üniversitesi'ne kim rektör tâyîn etmişti.?!
  • 7 Yıl Önce

Ali

Demek ki bunların içinde nur ve sıfat sahibi bir tek kişi yok. Bu anlaşılıyor.
  • 7 Yıl Önce

Leyla

Yazıklar olsun böyle şeref yoksunlarına Allah bunların belâlarını bu dünyada verecek ve obur dünyada da cehennemin sönmeyen kütüğü olacak şerefsizler.su durumda bunların beyinleri uyuşuk burnunun önünü bildiremez durumdalar.devamli sekilde fesat üretmek devleti soymak,daha ne gibi hayinlik üretilir onun peşindeler. Bunlar kendi aralarındaki namus felan gözetmeyip al tekke ver külah ta mübahtır. Kendilerinden başkalarının sözleri onlar için geçersizdir. Velhasıl beyinleri uyuşturulmuş hayin sürü leridir.
  • 7 Yıl Önce

bekir

Ama bu fetönün peşindeki öküz sürüsü deccali mehdi zannediyorlardı güya gavat görevini tam olarak ifa edecekti sonra ahirete irtihal edecekti beklinti buydu.
  • 7 Yıl Önce

TÜRKOĞLU

KÖPEK ÇOK ONLARDA
  • 7 Yıl Önce

kml

büyük devlet olmanın gereği haini yaşatmamaktır...
  • 7 Yıl Önce

OĞUZHAN

KOCA KAFALI ... ÇUVALI
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23