• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terör örgütü PKK'dan IKBY'ye tehdit!

Terör örgütü PKK'nın eli kanlı elebaşlarından Duran Kalkan, Erbil'in "PKK'lılar yerleşim alanlarına girmesin" açıklaması ile ilgili, "Kimse 'burada rahat yaşayalım' demesin, öyle bir yaşam yok" tehdidinde bulundu.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yalçın

Pkk nın yaşadığı bölgeleri işgal edip askeri üs kurmalıyız böylelikle onlara terör saldırısı yapma fırsatı vermeyiz.ordumuz bu bölgeden çıkmamalı. Hakimiyetin bizde olduğunu dosta düşmana göstermeliyiz.
  • 5 Yıl Önce

Serhat demiray

Başın göğe erdimi.o ankaradaki senin gibilerin arkasında olan açık açık ,tererüs doşarda gezerken masumları reyting uğruna yaktıran kiliseler köpeği şerefsiz bi saray varya,masumlar yıllardır tererüs dışarda gezerken kendi hayatını dahi yaşıyanıyor başkaları reyting karı kazanacak tererüs dışarda gezecek hiçbirinin yılları ve ailesi yanmıyacak ve o şerefsizler saraydan devletcilik ve medeniyetcilik yada şeriatcılık oynuyacak.neyiz lan biz amınagodumun çocukları kendi halimizde şu devlette hukuğunu ve ahlakını bir kere bile bozmadan hiçkimseye sararı dokunmamış insanlarız.tererüs dışarda geziyo aç gazeteyi küfür ye aç tv yi küfür ye.dünyanın neredinde bu adalet ve bu özgürlük var.35mizde yıllarımız yandıktan sonra bu küfürler yüzünden hayatımıza tutunamuyoz.ne için tererüs dışarda gezerken masumların hayatını reyting için yaktıran kendi medeniyetinde tererüs dışarda gezerken masuma adalet getiremeyen allahsız şerefsizler içinmi.bak bana cimere dahi yazamıyom.onay kodu verilmiyor.sizin gibilere tererüs dışarda gezerken reyting mazemesi yapılmak için .yıllarını suçsuzken yaktığı ibsanların artık menfaatim kafasına sıktırtmak kaldı onuda elde etmek için herkese verdiği emirler için belkide.ne ulan atatürkün suretini kullanan,diğerinde islamın bayrağını kılıcını kullanan,her gün gazeteleri tv,şerine bak hergün hiç ar etmeden tererüs dışardayken masumların hayatını şerefsizce yakıyolar.şu asırlık devlet hiçmi şerefi haysiyeti yok tererüs dışarda masumlarınsa kendi hayatını yaşıyabilmek için hak aramadığı makam kalmadı,masumun hakkını hukukunu yakan üstüne yatan,anasınıda karısanıda vatanınıda satar bunuda cihan bilir.demekki alayınız buna müsaitsinizki tererüs dışarda gezerken ısrarla ve inatla hiç allahtanda kuldanda ar etmeden hukugunu ve edebini bozmayan masumların üzerine çöküp duruyosunuz .sadece yeter edep edep .benimde sike sike vermek zorunda olduğunuz tererüs dışarda gezerken masum ve suçsuz bi vatandaş olarak yaşam hakkım var.bunun üstünden ağalık paşalık oynuyanlara bu satırları yazdıracak kadar küçülsede insanlar bu topraklarda benimde bu hakkım var.
  • 5 Yıl Önce

Nur

Rahat yaşayamayan siz dağ ayısı dağ sapığı çangıldaklı gezen yaratıklarsınız geberincede bdel ödeyeceksiniz size ne burada ne kabirde rahat yok danglaklar embesiller tc ele geçirmeye çalışan beyin engellilere bak çoook aptalsınız cehennem odunları maşalar
  • 5 Yıl Önce

Nazım Zengin

Böyle cami duvarına bevletmekte ısrarcı itlerin sonu demir yutturularak biter! İt elbette itliğini yapacak!
  • 5 Yıl Önce

konyalı

Senide bir gün hallederler hiç anlamassın şerefsiz soyu anca magaralardan ötersin ortaya çıkmaya popo lazım degilmi korkak şerefsizler onun bunun çocukları.
  • 5 Yıl Önce

misafir

Ebedi cehennemlik bir adamın suratı. Bu dünyada da, en başta kendisine bu kafirlere rahat yok bunu iyi biliyor.
  • 5 Yıl Önce

m.turk

Bizim İHAlar bu ib...'yi bulamıyor mu?
  • 5 Yıl Önce

Rabia Zafer

Halk Silahlansın Gelen PKK lıları Gebertsin. En Kesin Çare. Hiç Şüphesiz ki. Yada Bunun İçin Özel Silahlı Tim Kursunlar.
  • 5 Yıl Önce

Bagiye

Senin allah belanı versin inşallah .. çocuğu
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23