• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

1'inci S-400 Filosu'nun arması belli oldu! Bakın kimi koydular

S-400 Füze Savunma Alay Komutanlığı'nın detayları netleşmeye başladı. Türk Hava Kuvvetleri'nde birçok uçak filosunun özel armasını tasarlayan Ömer Erkmen S-400'lerin özel armasını hazırladı. 'At üstünde ok atan Oğuz savaşçısı' figüründen esinlenen armada, atın şaha kalkması yer aldı.

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ayhan yaprak

Elalemin şeyiyle gerdeğe girmek budur işte en azından armayı yapabiliyoruz.
  • 7 Yıl Önce

Hasan

Elalemin şeyiyle gerdeğe girmek budur işte en azından armayı yapa biliyoruz.
  • 7 Yıl Önce

Mert olamayana cevap

haçlı görevini mert adı altında ifa etmekte,,,, haklısın mert....
  • 7 Yıl Önce

akit

Haçlı ...u yiyen yerli ve milli Hainler.
  • 7 Yıl Önce

VATAN

Arkadaşlar, biz S400 aldık. Iyi güzel. Onlar hava savunma için. Ama velakin içimizdeki hainleri nasıl temizleyeceğiz. Suriye sınırımız kevgire dönmüş giren çıkanın haddi hesabı yok. Arma da Kurucumuz Mustafa Kemal ATATÜRK' ün imzası 10 numara olurdu.
  • 7 Yıl Önce

Mert

Bu haçlılar bizi nasıl kıskanıyorlar hala anlamış değilim. Neyimizi kıskanıyorlarmış anlatan yokki. Alo milli ve yerliler! Köprü, yol, tünel, havalimani...betonumu kıskanıyorlar? 1.Haçlıdan alınan borç para ile yapıldı. 2.Haçlı ortaklar ile yapıldı. 3.Haçlının teknolojisi ile yapıldı. 4.İsrail'dede var, ABD'dede var, İngiltere'dede var. Almanya'dada var... bütün haçlılarda daha iyisi var. Örnek S400, F35. ABD F35 vermiyor diye ağlayan akit ve milliler! "Bizim yerli uçağımız nerde, HİSAR nerede" diye neden ağıt yakmıyorlar akit ve diğer yorumcular? Kötü Haçlının arabasına bin, uçağına bin, eğitimi al, tıbbının istifade et, her teknolojisini kullan...ama...haçlı kötü. Bence haçlı görevini yapıyor. Görevini yapmayan hacı.
  • 7 Yıl Önce

Adın

@turk'ün aklı ... etmeye yetiyor.
  • 7 Yıl Önce

alonecanary

yakışır...
  • 7 Yıl Önce

Yiğido

Oğuz Savaşçısına roma miğferi giydirilmiş
  • 7 Yıl Önce

turk

SURADA BILE HAINLER IKI KELIM EYAZAMAMIS.. HAINLIK DIZ BOYU SEREFSIZLER.. YERLI VE MILLI OLMASI ICIN CHP NIN YOK OLMASI GEREK... UTANMAZLARRRR. AK PARTIYE KADAR NE YAPTINIZ LAN FUGUZU ZINAYI SERBEST YAPTINIZ... DEVLET DAIRELERINDE GOT BUYUTTUNUZ MAAS ALDINIZ.. UTANMAZLAR O S400 ALINDA TURKIEYDEKI HANLERE GIRDI BUNDAN SORNADA GIRECEK .. MILLI YERLI OLMAI ICIN ONCE KENDINI SAVUNACAKSIN SONRA MILLI YERLI YAPACAKSIN AT KAKALI INSANLAR..
  • 7 Yıl Önce

Mert

Türk bayrağı olunca herşey milli ve yerli oluyor.
  • 7 Yıl Önce

emekli

görmediğin oğlu olmuş misali
  • 7 Yıl Önce

aydın elmas

siz devam edin atla okla uğraşmaya
  • 7 Yıl Önce

Baybars

S 400 şahane. Hayrlı olsun vatana millete. Ancak Logo tasarım saçma. Koca Türkiyede başka tasarımcı kalmamış.
  • 7 Yıl Önce

Yozgatlı

Devamını bekleriz. Ellerine sağlık.
  • 7 Yıl Önce

Alaiyeli [email protected]

Ceddim osmanlı siz rahat uyuyun..Cennetmekan AbdulhamitHan HZ. Ruhun şad olsun.gözün arkada kalmadı İnşaallah. Bıraktığınız yerden şan ve şerefle devam ediyoruz..yedi düvele çanakkale mahşerindeki gibi aynen kafa dutup pençelerimizle ülkemizde gözü olan küffarın gözlerini oyuyoruz.
  • 7 Yıl Önce

Tata Tonga

Oğuz Kağan kendi oklarını başka ülkeden ithal etmiyordu. Oklarını kendisi yapıyordu.
  • 7 Yıl Önce

halil menderes

iyi güzel olmus bu arma, o füzeleri degil, onlari kullanacak olan sanli mehmetcigi temsil edecek, az bile.
  • 7 Yıl Önce

mısa

güzelmiş
  • 7 Yıl Önce

izmirli cenk

secmen, sen git cin yapimi dildonla oyna . parasini verdikten sonra ister cin mali olsun senindir. Türkiyenin benzeri üstün bir füze sistemi olmadigi icin mecburen aldi.
  • 7 Yıl Önce

Eren

Harika bir tasarım. Keşke s400 şerde milli olsaydı. Ama sorun değil. İnşallah gelecekte T 600 biz yaparız.
  • 7 Yıl Önce

Leyla

TEK KELİMEYLE CUMHUR BAŞKANINI MIZDAN ALLAH RAZI OLSUN .ALLAH BAŞIMIZDAN ESMESIN .içimizdeki ve dışımızdaki düşmanlar Gobeklerinden ÇATLASIN Allah hakiki TÜRK MILLETINI TÜM DUSMANLARDAN KORUSUN AMIN
  • 7 Yıl Önce

Seçmen

Elin füzesiyle ne şahıymış
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23