• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Türkiye İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmelidir"

Halktan büyük tepki gören İstanbul Sözleşmesi’ne bir tepki de Memur-Sen Kadınlar Komisyonu’ndan geldi. Komisyon Başkanı Sıdıka Aydın bir yazılı basın açıklaması yaparak, “Türkiye Büyük Millet Meclisini bu konuda göreve çağırıyoruz. Türkiye İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmelidir.” ifadeleriyle sözleşmenin iptali için Meclis’e çağrıda bulundu.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

kuntakinte

Bu istanbul sözleşmesi ne ayaktır halkın haberi bilgisi yok toplumsal bir olayda toplumun onayı alınmadanbu sözleşmeyi bu hükümet yaptığı belli o zamaN sayın BAŞKANIM bu sözleşmeyi onaylayan yetkililer kimse açığa çıkarmak haklarında derin inceleme yapmak parti içinde ayrıca bir temizlik başlangıcıdır size güveniyorum madem başkansın bu anlaşma joniye göre uymadı Ali ye Veliye o zaman sen iptal eder sorumlular hakkında da gereğini yap bu çok önemli bu bekaa meselesi bu artık İSLAM meselesi olmuştur bunu biliyorsun haddime değil ama bilmeyenlere sözüm hadi BAŞKANIM GÖREYİM SENİ ailemizi kurtar tıpkı 15 temmuz gecesi gibi bu iş sende birdaha böyle bir toplumsal ilgili olaylarda kanunlarda bizim danışacağımız bir sürü üniversite profösörlerimiz var en iyi ve ucuz tam isabet karar veren danışman o değerlerimizdir kanun çıkarırken bile adamlara danışılmıyor sonra toplumsal çatışma yaşanıyor örneğin gece adam izmirde sabaha kadar içki satıyor Ağrıda belli saatten sonra satamıyor bu Anayasanın eşitlik ilkesine aykırı oldu Ağrıdaki esnaf satış yapamıyor sonra ne oluyor toplumsal çatışma verdiğim örnek iyi değil ama yinede Anayasanın eşitlik ilkesine aykırı buyur yanlışmı oysa akademisyenler bu işi Ali VEli ye uydururdu görüş bile alınmıyor yapmayın böyle şu etrafınızdaki bankamatik danışmanlarından kurtulun lütfen size partiye ve millete artık zarar veriyorlar ben bunu bilir bunu söylerim o kadar
  • 5 Yıl Önce

Rasim DUMAN

Bu sozlesme acilen fesh'edilmelidir. Gecikilen her gun, bu konuda yetkileri olanlarin omuzlarina vebal, gunah, ayip ve "milletin tepkisi" olarak yuklenmektedir.
  • 5 Yıl Önce

Doğrusu...

Hem de, "derhâl"..! Zinâ da (nikâhsız hayât birlikteliği) tekrâr yasaklanmalıdır..! İslâm medreseleri de mason locaları gibi hemen demokratik serbestiyetine kavuşmalıdır..!
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23