• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'dan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan açıklaması!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, yeni parti çalışmaları içerisinde olduğu iddia edilen Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'a ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hain ölesiye kadar haindir

Kılıçdaroğlunun derdi başka; "atatürkün devrettiği düzeni nasıl bozarsın?" demeye getiriyor. 5 aylık, 11 aylık hükümetler dönemini atlıyor. Ülke 5 cent dövize muhtaçken, cumhurbaşkanı seçilemezken, milletvekillerinin mecliste birbirlerine osura osura eşşek şakaları yaptıkları, ülkenin s' lerinde bile olmadığı o dehşetli yıllara kıçını dönüyor. İşte o düzen parlamenter düzendi! Allah belanı versin lan senin kılıçdaroğlu!
  • 7 Yıl Önce

Oflu

Rabbim yar ve yardımcın olsun.Hata insanlara mahsus Benim eşimde eyt li önce vatan dedelerimizi unuttuk hem keyfimiz kaçmıycak hem galip gelicez mesele parti meselesi değil unuttunmu MÜSLÜMAN ..
  • 7 Yıl Önce

ahmet koçak

ah sayın başkanım,ah yaptığı güzel işlerle insanlara nefes aldıran liderim,ne olurdu biraz çevrenizdeki adamlarınızın halkdan aldıkları uyarıları sizde dikkate alsaydınız,ben yaptım doğrudur demeseydiniz,eleştirilere izin veriniz.bu sizin artınız olur.ben size ulaşamıyorum cimere ,bimerede ,korumalarınızada 4 senedir yazılar yazıyorum,mailler atıyorum.sonuç sıfır.zaten konu FETÖ PİÇİ olunca bizleri dinlemek,yazdıklarımızı okumak bile istemiyorsunuz.lakin FETÖ cü hainlerin en iyi yaptığı kumpas hainlikleri sonucu 25 yıllık destekçiniz olan bizler,vatandaş yerine konulmadığımız için ilk defa size oy vermedim.bu benim için çok ağır oldu.lakin alnının akıyla iki üniversite bitirmiş evladıma terörist muamelesi yapılması,haklarının elinden alınması,28 yaşındaki akıllı,alnı secdeli gencecik bir devlet taraftarı evladıma sahip çıkmamanız, devlet taraftarı bursa cumhuriyet başsavcısının hakkında araştırma yaptırıp fetö terör örgüyüyle hiç bir bağı yoktur,takipsizlik kararına rağmen ihraç etmenizde bizim çok ağrımıza gitmiştir.eğer suçsuzluğumuza rağmen adaletsizlikte ısrar ederseniz bir daha size oy veremem.öbür partilerle zaten hiç işim olmaz hele chp gibi geçmişi karanlık bir parti bizim için zaten söz konusu bile olamaz.eğer sorunu sadece ekonomik olarak görür,bizleri gene umursamaz mağdur gözyaşı akıtmaya devam ederseniz sonuç bellidir.RAB bim c.c size feraset,basiret ve adalet gözüyle bakmayı nasib eylesin.amin amin amin.biz sizi sevdik lütfen sizde bizi önemseyin.sinemacı cem yılmaz,piyanocu fazılları sevindirsenizde onlar hiç bir zaman sizden yanan olmayacaklar.bize adalet gösterirseniz gene dört elle size yapışırız.
  • 7 Yıl Önce

yazmıyorum

siyasette CHPnin olmadığı denklem türkiyemiz için jhayati sistem dir eskiden milletimizin sevmediği zevatların millete ve meclisin iradersine rağmen çapulcu mihrakların nasıl ayak oyunlarıyle seçtirdiklerini unutmadık unutmayacağız chp liler istedikleri kadar yırtılsınlar siyaset denkleminde iktidar ortağı chp olmayacak artık kaos ve şokların yaşandığı eski türkiyeye dönmek istemiyoruz
  • 7 Yıl Önce

tamirci

serhat adlı yorumcuya; Ne kadar güzel trollük yapıyorsun.Hayran kaldım...
  • 7 Yıl Önce

İdris Araç

Rakibi kötüleyerek sonuç alınmıyor siz gorevinzi işinizi doğru yapın, bürokratlar tasarrufa riayet etsinler, vatandaşın patronu olmasınlar, biz size asfalt yaptık şu kadar para ver, buna benzer şeyler var insanların derdiyle dertlensinler bürokratlar 5 veya 6 senede bir değişsin
  • 7 Yıl Önce

Söz

“Abartmayın, vekiller olarak panik halinde gözükmeyin; 31 Mart’ı 23 Haziran’a kurban etmeyin…” (Cumhurbaşkanı )Bence bu söz her şeyi özetliyor.
  • 7 Yıl Önce

EKOLL

Sayın başkan amaçları akpartinin karşısına parti olarak dikilmek mv olmak filan değil. Aldıkları görevin gereğini yerine getirerek akpartiden % 2 - 3 oy eksiltmek. Böylece iktidarın el değiştirmesini sağlamak. Amaçlarının sizin tarafınızdan bilindiğini düşünüyorum.
  • 7 Yıl Önce

Abdülhamit Doğrucu

Boş cuval sa korkmaya gerek yok o zaman .ama babacan ın kuracağı parti Akp yi sallar.hele babacan için açılan fetö soruşturması ilerleyip de babacan ifade ye çağrılırsa bunun ucu Akp ye yansıyacağı için Akp de bundan zarar görür .Babacan güçlenerek yoluna devam eder.Bence Babacan içilen açılan soruşturma göstermelik .17 aralık 25 aralık da ki 4 bakan a bile açılmadı bu yolsuzluğa bulaşan bakanlar kollandı korundu.
  • 7 Yıl Önce

.Ferhat

Bilderberglerin destegi ile gelen RTE bilderberglerin destegi ile gelecek olan DAVUDUN oglu ve ALi Patlican tarafindan yerine atanacaklar. Hispanik Ali zaten Bilderberg toplantilarinin Türkiye bazinda önemli katilimcilarindan birtanesi. Bu toplantilardan hic eksik olmuyor mason üstadi
  • 7 Yıl Önce

Süleyman

Suçun hatanın nerede olduğunu yine yanlış kişilere soruyorlar Suçun ne olduğunu suçluya soruyor sayın cumhurbaşkanı Mademki biz nerde hata yaptık diyorsanız sizi hatalı bulan seçmenin kendisine sormanız gerekirken Bunu esas suçlu olanlara soruyorsunuz Siz bu kafayla artık dikiş tutmaz ve iflah olmazsınız Yazık yazık 17 yıllık emeğe yazık ülkeye yazık millete yazık ettiniz
  • 7 Yıl Önce

serhat

kurarlarsa oyum babacanın......... kimse kusura bakmasın. zamlara yenik düştük........ akp nin varlık süresi dolmuştur....... faydalı ömrünü tüketmiştir..... kimse kusura bakmasın bunu bir akp li olarak söylüyorum üzülerek..... elektrik dogalgaz zam... enerji bakanı yalancı bir ay önce 2019 da zam yok dedi.... zam yaptı..... birde oymu verecem bunlara...... bu halk artık unutmuyor. byby
  • 7 Yıl Önce

ceyhun

...varsa bi eksiğimiz, hatamız mı!!!
  • 7 Yıl Önce

ahmed

"KESER DÖNER,SAP DÖNER;GÜN GELİR HESAP DÖNER." Sayın başkanım. Tarih hep tekürrür eder ders alınmadığı için. İhanet eden de mutlaka ihanete uğrar.
  • 7 Yıl Önce

serhat

suç zaten millette deyil ..... zam yagmuruna tuttunuz milleti.....siz parayla oynarken insanları fakirliye mahkum ettiniz.... .poşeti bile paralı ettiniz milletle dalga geçtiniz.... hak arayan eyt lilerle dalga geçtiniz... elektiriye zam gazazam..... anamız ağladı hala tamgaz zam yapıyorsunuz sayın enerji bakanınız 2019 da elektriye gaza zam yok dedi bir ay önce ama gene yüzde yirmi zam yaptı.......... şu an bir seçim olsa akp barajı bile geçemez emin olun artık biz unutmuyoruz.......... siz unutuyorsunuz........
  • 7 Yıl Önce

Ali ihsan

Millet vekillerinin konusmasini degil milletinkendisini dinlerseniz dogru sonuca ulasirsiniz. Milletinden kopuk bir vekilin size anlatabilecegi ne olabilir ki.
  • 7 Yıl Önce

gölgelenenler

babacanla davutoğluna gölgelenenler demiş, nasıl mı türk ler kağnılarıyla ve yanlarında it leri ile göç ederler mola verdikleri yerde itler kağnının gölgesinde gölgelenir kağnının gölgesini kendi gölgeleri zannederlermiş mevzu bu.
  • 7 Yıl Önce

Reis Hürdolaş

Umarım iyi ve gerçekçi bir muhasebe yapılır ve partideki mental yorgunluğu değil kansere dönüşen rahatsızlıkların tedavisi inandığını davanın prensip ve kurallarına göre teşhis edikerek ikna edici ve realist ve rasyonalist bir bakışla çözülür. Ama bu teşhisi yapacak uzman. Siyasi hekimlerin acı reçetesi muhalifet yspıyor diye iteklenmez de açık ve ahlaki ilkeler çerçevesinde sorun giderilmeye çalışılır.
  • 7 Yıl Önce

Murat

Yo hiç de boş çuval değil aksine aniden dolar biz eyt siz türemiş olarak gördünüz çok işsiz babalar var duymadınız bizleri
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23