• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'a en yakın isimden AK Parti'de değişim sinyali! Faturası kesilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en yakın isimlerden olan Cumhurbaşkanlığı Müşaviri Orhan Karakurt, AK Parti'de yaşanacak değişimin sinyalini verdi.

40 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ali

Eğer AKP GERÇEKTEN ciddi bir değişime giderse, Bir Kemalist olarak bugüne kadar boş attığım oyumu kazanır. Atatür'ü kötü göstermesin, ona düşman olanların yanında durması (örneğin fesli kadir), Cumhuriyet'in kazanımlarını elinin tersi ile iltmesin, Köylüye, Çiftçiye, İşçiye, Memura, emekliye, esnafa, KOBİ ye hak ettiği değeri versin, canımı istesin. İstanbul'da bütün metrobüs duraklarını günlerdir AKP belediyesinin yaptığı işleri anlatan sonra da "İstanbul'a hizmet israf değildir" yazan reklam afişleri ile donatmışlar. Evet, bu israf değildir, yandaşı beslemektir. Ben bundan nefret ediyorum. Yoksa dış politikada kesinlikle sayın Cumhurbaşkanın yaptıklarını takdir ile izliyorum. Gerçi hala S400 ler konusunda tereddüt ediyorum. İnşallah son anda vaz geçmez ve S400 ler ülkemize gelir. NATO, stratejik ortak dedikleri düşman ABD, AB, emperyalist güçler def edilmedikçe ülkemde huzur olmaz. Çünkü ülkemde birliğin sağlanamamasının yegane nedeni emperyalist güçler ve onun işbirlikçileri, uşaklarıdır. Hadi iç cepheyi birleştirelim, safları sıklaştıralım. Ayrıştırma dilini bırakalım. Biz biriz, hepimiz TÜRKİYE'yiz!
  • 5 Yıl Önce

Abdullah

Sayın site yöneticileri, bu seçim programını youtube kanalına yükler misiniz? Yakınlarıma paylaşmak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  • 5 Yıl Önce

feti ayka

A Dilipak ve Ö.Özdoğru ya katılıyorum. ama ikiside çok önemli bir şeyi eksik bıraktılar. o da bu kaybedişte çok önemli bir etken olan sn.RTE nin davaya bakışı ve davranışlarındaki değişimdir. devlet işini aile holdiingi gibi görmeye başlaması ve devletin önemli kadrolarına yakınlarını ve iş ortaklığı yaptığı kişileri getirmesi. damadını maliye bakanı ve Binali dedeyi İBB adayı yapması gibi. Ayrıca kendi eniştesi, çocukları vb nin RTE nin siyasi etkinliğini kullanarak gemi işlerinde büyümeleri, bir oğlunun isviçrede yaşaması vb. konular RTE ailesi sebebiyle partiye oy kaybettirdi. Bir de ist. dahil bir çok yerde hep karadenizli hemşerilerinin önemli görevlere getirilmesi. Bu durumları geri normale döndürsünler. A dilipakın dediği gibi Ak parti yöneticileri kimseyi halkı dinlemiyor. Halka emir veriyor. Bu tutumu değiştirmeleri, insanları eleştirileri dile getirenleri dinlemeleri gerekir.
  • 5 Yıl Önce

Adil

Bu programı önemsiyorum, özellikle sayın Dilipak'ın sağduyulu analizlerini
  • 5 Yıl Önce

Kazım Karabekir

Başkanlık ile parti arasındaki bu bağ kopmadıkça AKP daha çok oy kaybeder. Uçacağız, süper olacağız diyerek insanlardan başkanlık seçiminde oy aldılar. Ekonomik tablo ortada. Orada "evet" diyenlerin %50 si tam olarak neye evet dediğini bilmiyordu. Bu ülkede cumhurbaşkanı demek tarafsızlık demektir, uzlaştırıcı olmak demektir. Sayın Erdoğan o kadar ayrıştırıcı ve bölücü konuşuyor ki "evet" diyenler bile hayret ediyor.
  • 5 Yıl Önce

ali

Aynen parti tepeden tırnağa değişmeli, hain ve burnu havada olan gereksizler bir an önce kovulmalı, 4 yıl süre var bu zamanda parti eski delikanlı duruşuna dönmeli. Ben buradan bunları görebiliyorum, Reis görmüyor mu?
  • 5 Yıl Önce

Mesela Denizli cal

Başksanlar yetersiz encùmsn azalari menfatci tayinci benim.oğlum benim kizim amir mamir olsun.vb şeyler bize yakíşmaz.
  • 5 Yıl Önce

Serdar

Gururlu aşciya ìşciye akademisyenlere yūksekten bakan başksn ve yòneticiler vazifeden alinmali.mesela ìsvucre Uetd yònetimi gibi.neymįş binali yildjrima yakinmíş bunlar.
  • 5 Yıl Önce

Zūrih Ūlkūcū

AK PARTI VR MHP teşkilatkardan gencler yetìştirmeli.Teşkilatci olmayanlar īşin başinda.
  • 5 Yıl Önce

MTurk

AK Parti kaybetti.. Acil olarak sonucun müsebbibi olan haramzadelere; burnundan kıl aldırmayan, insanlara tepeden bakan liyakatsiz, ehliyetsiz bürokratlara; ne oldum delisi teşkilat mensuplarına fatura kesilmelidir ki telafisi olmayan bir genel seçimde aynı hezimet yaşanmasın."
  • 5 Yıl Önce

Důrdane

Daģdaki plkk ni partisi mecliste ise bayraģa istiklal marşi okumuyorlarsa.fetøye hain demeyenler ip mecliste ise.tarsftarlari meydanda ise.benim verecek bíşeyim.olamaz mhp.ve Ak partiye.
  • 5 Yıl Önce

Hurşid

Pkk ya terór demeyen.fetò ve sevecenlerine hain demeyenler bu ūlkede secime girip seciliyorsa.ben oy kullanmam kardeşim.bu maşa hainler cezasi verilmeli secime sokulmamali.
  • 5 Yıl Önce

Xxxxx

Gurbet ellerde gece gòzūme uyku girmedi.Reisim ankara istsnbul daki hatta ūlke geneli etrafimiz yanlíş insanlar.
  • 5 Yıl Önce

Refai S

Iyi parti chp saddet partisi.pkk nin fetö sevecenkerin merdiven partisidir.tamammami mehmet karataş.istedìğin yere oyunu ver.siz gibiler bizi yilan gibi somarsiniz.
  • 5 Yıl Önce

Ökgeş emmi

Lan bu Bülent Arınç ın bu partide ne işi var, lan bana küfür mü ediyorsunuz. Lan bu basiretsiz belediye başkanlarını ak partiden seçtirip belediyenin imar işlerine çöken her türlü dümeni döndürenleri bu halk görmüyörmu sanıyorsunuz. İşte kaybediş sebebimiz.
  • 5 Yıl Önce

Eski AKP secmeni

AKP Suriyeli siyasetini degistirmesse Türk halki önümüzdeki secimlerde AKPye büyük hüsran yasatacak. Ülkemizde Suriyeli istemiyoruz. Halkin sesine kulak ver AKP yoksa secmen seni sandikta tarihe gömecek.
  • 5 Yıl Önce

Hakkı

En başta Ohal kararnameleri iptal edilerek ihraç ettiği memuru acilen görevine iade etmesi gerekir. Memur suç işlemediği, soruşturma, kovuşturma geçirmediği halde işten atılıyorsa Adaletsizce davranılıyor demektir. Yoksa akp 2023 te bu kadar bile oy alamaz.
  • 5 Yıl Önce

Dadaş

Ah ah ah bürokratı ar hep toplantıda günde 5 saat toplantı olurmu yaralı bir kuş üç günde almaya gelmediler öldü telefon cevap yok Bakanlığı aradım şube müdürü telefon numarasını verdiler bizden aldığınız söyleme dediler kim adam kimdir bunu koruyan resmî kurumlarda belediyelerde kapılar açık tutulsun İstanbul’da bir belediyede ruhsat Müdürü kapısı şifreli içeri alırken görevli açıyor bunlara hatleri bildirilmeli kısa paça dar pantolon jöleli saçlar Kıç üstü çeket çakarlı araba bir saltanat anlatamam muhtarı dövdüren belediye başkanı vatandaşa senin oyunlamı seçildik diyen kalem müdürü telefondan uğraşıp cevap vermeyen Danışmanlık çoçukları okula giderken makam arabası
  • 5 Yıl Önce

aslan

kime
  • 5 Yıl Önce

Gulibik

İşe Kademi kapatmaktan ve 6284 istanbul sozlesmesi kadinin beyani esastir ve eslere nafaka odeme zulmu ile birlkte direkt aile bakanlığını tasfiye etmekle başlasın
  • 5 Yıl Önce

Ferit

Akp kökten bir deyişime gideceyi gibi bazı kanun ve yasalarıda beraber düzeltmeli ilk önce yargıyı ele almalı ve yargıyı tamamem kendi içindeki mafyavari şebekelerden kurtarmalı tamamen bağımsız bir yargı ve vatandaşın hakkını rahatça arayabileceyi yasaları getirmesi lazım şimdi parası olmayan bir vatandaş hakkını maddiyatsızlıktan arayamıyor.nafaka davasını çözmeli artık millet bu yasalar yüzünden birbirini yeme durumuna gelmiştir bunun gibi daha nice konular vatandaşı zıvanadan çıkartmıştır.akp iyi düşünmeli yoksa sonu anap gibi olacak kaçınılmazda deyil.özellikle akp de bazı kaşarlanmışlar var artık yere basmıyorlar her şeyi çantada keklik zannediyorlar bu millet haksızlıklar karşısında sinir küpü olmuştur.akp düşersede artık türkiyeyi kötü günler bekliyor demektir.
  • 5 Yıl Önce

Halil

Aday seseçerken komu yoklaması yapılmıyor halka ramen aday biryere kadar gider antepde fatma şahine isteyerek oy veren bir kişiye raslamadım reisin hatırı için verdik ama bunun da bir sınırı olur çok yerde böyle. Belediyelerde israf almış başını gidiyor kayırmacılık öyle mesela şahinbeye veren isteyerek verdi
  • 5 Yıl Önce

fatoşşşşşşşşş

şu karınla kızına devlet kasasından maaş ödeme. ne oldum delisi olma.
  • 5 Yıl Önce

beka meselesi

fetönün siyasi ayağını çökert herşey hallolur, fetönün siyasi ayağını kimse çökertemiyor , kesinlikle nasıl yapıysa herkes ondan muzdarip hiç kimsede siyasi ayağına dokunmuyor........
  • 5 Yıl Önce

Ferhat

Milli, manevi değerlerine bağlı, Geçmişini bilen ve iyi analiz eden, geleceğini doğru planlayan bir gençlik yetiştirmediğiniz sürece seçimler kaybedilir. Gençler akp ye oy vermedi. İlle tutturulmuş bir imam hatip diye. Osmanlı zamanında bu işler böyle mi yapılıyordu. Bütün gençleri kucaklamalısınız
  • 5 Yıl Önce

Asabi

Çok geç İstanbul gitti. Ayrıca mafyalaşmış il örgütlerini muhakkak değişimi şart. Başta konya, Malatya olm üzere
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Karataş

Sen chp ve IYI partililere terorist dersen bende IYI partili gazi olan öz kardesimi kırmamak için imamoglu derim nokta
  • 5 Yıl Önce

Talat Can

Ak Parti'ye en çok "Ak Partili" olmanın avantajlarını kötüye kullananlar zarar verdi. Bu konuda canı yanan bir çok kişi "Mâdem ki bu AKP'liler bana bu zulmü yapıyorlar, bundan sonra ben bunlara oy vermem!" dedi. Ayrıca; "kadına pozitif ayrımcılık" adı altında yuvası yıkılan bir çok kişi de Ak Parti'ye oy vermekten vazgeçti. Genel Sağlık Sigortası adı altında her ay toplanan paralar da Ak Parti'nin oy kaybetmesinde etkili oldu. Daha bunun gibi nice yanlışlar, oy kaybına sebep oldu. Ak Parti, içindeki menfaatçileri ve kötü niyetlileri temizleyebilirse, yine eski güçlü günlerine dönecektir inşâallah.
  • 5 Yıl Önce

Ali kavurmaci

İnanın hiç bi şey olmayacak vatan millet sakarya edebiyati yapilacak biraz gaz alinacak eski hamam eskii tas her şey bir hokkabaz marifetiyle Reisden saklanacak gelsin kebablar gitsin baklavalar yine halki yanlarina sokmama genel merkeze girde bir goreyim .efendim şu anda toplantidalar ismimizi verim arayalim salla gitsin vaziyetleri sonuç mu salla gitsin rehvan digidik digidik.
  • 5 Yıl Önce

Sıradan bir vatandaş

Birde şu damat meselesi vatandaş damadı istemiyooor
  • 5 Yıl Önce

Tarik

Bakanlar ekremden genc olsun.yaşlilar yardimci sun.
  • 5 Yıl Önce

Murat

Akp. Fatura. Kesme. Olmaz. Akp. Zengini. Daha. ÇOK. Zengin. Yapti. Fakir. Daha. ÇOK. Fakirlești. Durum. Bu. Emekli. Ssk. 1200tl. Yașıyor. Akp. Turkiyede. Vergi. Haritasini. . Çikarmadi. Turkiyede. 70yildir. . Ülkede. Soyguna. Suç. Ișleyen. KOÇ. GURUBU. Aydindogan. Yaptiklari. Yanlarinda. Kar. Kaldi
  • 5 Yıl Önce

Isvicre

4 yil ònce bu gidişat icin mektup reise ulaşmadi.caģrilmadik aranmadik bile.
  • 5 Yıl Önce

Deli ali

Camiye karşi icki icen nesilden ne beklenir.dini ve osmanli tarihi gecmįş ders olarak okutulmali
  • 5 Yıl Önce

dumanlı

AKP 31 martta istanbulda seçimi kaybetmişti ancak ülke genelinde yerel seçimin galibi idi. 23 haziranda seçimin yenilenmesiyle sonuç hezimete dönüşmüştür. Genel başkan yanıltılmış süreç akıllı yönetilememiştir.Tabiki bunun sorumluları olacaktır.
  • 5 Yıl Önce

Seccadeli cakal

Yatirimlar dursun.paralar milletin cebine girmeli.millet yeterin yatirim yapinndiye yalvarsin.biz azdik cùnkù.
  • 5 Yıl Önce

Necati

Bakanlar secilmìşlerden olsun.başkan yardimcisi milloyetci muhafazakar olsun.yalcin topcu bey gubi.
  • 5 Yıl Önce

mpoyraz

en başta gidecek olan Denizli millet vekili cahit özkan ve boş işler diyerek biz eyt lerin kayde almayan akp kırıklar millet vekili Ramazan Can chp ve iyi parti meclisie gönderilen kanun tasarsını görüşürken o an ramazan can ın yüz ifadesi kanun geçmedi diye sırıtması işsiz babayız işsiz ramazan ayın da evimize pide alamadık yaş 51 _ 9450 prim gün sayısı 52 yaşı bekliyorum 1 yıldır işsiz babayım biz EYT leri Türemiş olarak görenler işsiz babaların feryadı erken emeklililk değil bende 16 yıldır verdim bundan sonra asla eyt çıkmazsa 2023 de aynı hüsranı yaşacak akp
  • 5 Yıl Önce

ismirli

AKP nin içindeki fetöcüler atılmazsa bu parti yok olur.
  • 5 Yıl Önce

Ak dost Dertli

Hemşehricilik ve kūrtcūlùkten vazgecrlim.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23