• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çetiner Çetin acil inen uçaktaki ilginç detayı paylaştı! Olayın sebebi Rus ve Ukraynalı pilotun kavgası mı?

Tel Aviv seferi sırasında havada kavgaya tutuşan Flydubai uçağı pilotlarından birinin Rus, diğerinin ise Ukraynalı olduğuna ilişkin iddialar olayı daha çarpıcı hale getirdi. Olay “İki ülke arasındaki siyasi gerilim havayoluna mı yansıdı” sorularına yol açtı.

1 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vedat 66

Haklı Olan Yanların Var Mesut Sarp Kardeş Bu Durumda İran Halkı Mağdur Oluyor. Ama Sende Bilirsinki Bu İran Şia Siyasi Aklının Ne Kadar Faşist Teolojik Din Faşistliği Ve Katilliği Yaptığını Müslüman Ehli Sünnet Kardeşkerimize Irakta,Suriyede,Yemende,Lübnanda. Bu Yüzden İran Hiçbir Zaman Güvenilecek Ülke Değildir. Bunların Firavun ve Fitne Zihniyetleri Haydut Siyonistlerle Maalesef Aynıdır. İran İslam Cumhuriyeti Sadece Düzmece Tabirdir. Sünni Aleminden Taraftar ve Güç Toplama Oyunudur. Ben İran Halkının Ve Hükümetlerinin Bu Irkçı ve Ayrıştırıcı Zihniyetlerinden Vazğeçip Gerçek Siyaset Yapmalarını Beklerim. Bütün Sünni Alemi İrana Bu Yüzden Güvenmiyor.
  • 1 Saat Önce

Mesut Sarp

Müslüman! Olan ülkenin hava yolları aslında Siyonist İsrail'e uçuyorlardı. Biz ise Müslüman İran'a ABD istedi diye uçuşları yasakladık. 50 bin kişinin bileti iptal edilmiş, günah değil mi? Bizi ABD mi idare ediyor?
  • 1 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23