• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Gürlek’ten AP’ye tarihi rest: Türk yargısını hedef almak beyhude bir çabadır

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Türkiye'deki davalar üzerinden algı operasyonu yürütmeye çalışan Avrupa Parlamentosu (AP) üyelerine çok sert tepki gösterdi. Türk yargısını hedef alan açıklamaları "beyhude bir çaba" olarak nitelendiren Bakan Gürlek, AP üyesinin geçmişindeki şeffaflık ve etik krizlerini hatırlatarak adeta kapıyı yüzlerine kapattı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

yasemin

BAKAN GÜRLEK yanınızdayız, yanınızdayız BAKANIM
  • 1 Gün Önce

Millet

Cesur yürek bakanı kafir taşlıyorsa, demekki doğru yolda! Tebrikler bakanım sonuna kadar arkandayız
  • 1 Gün Önce

Emrullah

Türkiye'de kadın hakları için kanun var ama erkek hakları için kanun yok. Herkez kanun önünde eşittir diye yazıyor anayasada ama herkez kanun önünde eşit değil. Kadın bir iftira atıyor var sayıma dayalı ıspat yok delil yok 22 sene ceza veriliyor. Neden kanunlarda yazılanlar uygulanmıyor?? Evet kanun önünde eşitlik olmazsa Türkiye nin mahkemelerine kimse güvenmez.
  • 1 Gün Önce

misafir

Bebekleri bile katleden katıller sürüsünün katliamlarını savunma hakkı olarak değerlendirecek kadar sakat kafalara hiç kimsenin ihtiyacı olmayacağı gibi,bizim asla olmaz.
  • 1 Gün Önce

ata

resti çekerse reis çeker... netekim çeki de... davos hala kendine gelemedi...
  • 1 Gün Önce

Malatyalı

İşte Türkiye'yi en iyi temsil eden bakanimizi Allah esirgesin hak edene hakkını veriyor avrupaymis o Avrupalıların verdiği kararlar belli müslümana hayat hakkı yok sorun Avrupa yargısına şimdiye kadar binlerce göçmeni çocuk kadın denizde boğdular denizde botlarını batirdilar kac kişi ceza aldı Avrupa işine baksın
  • 1 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23