• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

P.ç ne demek onu da mı bilmiyorsun? Küfürbaz Özgür'den küfürlere komik savunma

CHP küfürbaz Genel Başkanı Özgür Özel, edilen küfürleri "İktidara yürüyen partinin doğrusu da olur, yanlışı da olur" ifadeleriyle savundu.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Saim genç

Al birini vur öbürüne Yalancının en büyüğü (Kilictaroglu) gitti küfürbazin (özel) en büyüğü geldi.not CHP Kayyum atansin millet kurtulsun yetti artık
  • 2 Saat Önce

Çuvaldıx

CHP de, CHP li de ahlaken çökmüştür. Düşkün ilan edilmesi şart olmuştur!
  • 4 Saat Önce

Deli İbo

Ulan deprem bölgesine giderken korka korka gidiyorsunuz, halk bizi yuhalar diye, hemde yuhaladilar. Silivri'ye akıl ve taktik almak için her hafta gosterdiğin ziyaret seferini, deprem bölgesindeki madur ve depremzede halka gösteremedin. Sizin siyaset anlayışınız sadece günü kurtarmak, olaylara hep olumsuz yönde bakarak köstek olmak, sonuç olarak ortaya çıkan tablo aleyhinize olduğunu gördüğünüzde de karalama, çamur iftira ve algı siyaseti yapma yoluna gidiyorsunuz. Bu CHP zihniyeti 100 seneden beri hep aynı siyasi akıl ile yürüyor, en ufak bir degişiklik yok.
  • 5 Saat Önce

Osmanlı

Cahape yeni elini Beren gövdesini geri alamıyor
  • 5 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23