• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘3 eş genel başkan yan yana’ DEM’le görüşen Özel'den itiraf gibi 'gaf'

DEM Parti tarafından ziyaret edilen CHP lideri Özgür Özel, görüşme sonrası düzenlenen basın toplantısında itiraf gibi bir “gafa” imza attı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hakan Sönmez

Üçüncü değil, birinci eş genel başkan olduğunu herkes biliyor. Hatta diğerlerinin patronu olduğunu da.
  • 2 Saat Önce

MİSAFİR

NE GAFI, RUH İKİZİ BUNLAR, BİLEREK O POZU VERİYORLAR VE BİLEREK SÖYLÜYORLAR. HER EVDEN BİR OY DİYEREK PKK NIN PARTİSİNİ MECLİSE TAŞIYAN BUNLAR, BELEDİYE SEÇİMLERİNDE İŞBİRLİĞİ YAPAN YİNE BUNLAR. KAYYUMA KARŞI ÇIKIYORUZ DİYE OTOBÜS ÜZERİNDE ORTAK MİTİNG YAPAN DA BUNLAR. İNANÇLARI BİR ZİHNİYETLERİ BİR. KENDİLERİ GİBİ OLMAYAN, DÜŞÜNMEYEN HERKESİ DÜŞMAN GÖRÜYORLAR. ALLAH BUNLARDAN BU MİLLETİ VE ÜLKEYİ KORUSUN. BAZEN KENDİ KENDİME BUNLAR HANGİ ÜLKEDE YETİŞTİ HİÇ Mİ BU MİLLETİN DEĞERLERİNDEN BİR ŞEY ALMADILAR DİYE SORMADAN EDEMİYORUM.
  • 2 Saat Önce

Adalet

Dünyada milleti ve ülkesinin değerleriyle bu kadar taban tabana zıt başka siyasetçi varmıdır acaba. Bu kafa bırak devlet yönetmeyi mahalle takımını bile yönetemez.
  • 3 Saat Önce

Bu kafayla bunlar asla devlet yönetemez.Deniz Baykal ı örnek alsınlar

Adamın iki kelimesinden biri kürt..Bunlar mı devlet yönetecek..Bu ülkedenin %92 kendini aslanlar gibi Türk hissediyor öyle yaşıyor.Kalnların bazıları hala İsrailin tarfını tutuyor.
  • 3 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23