• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘350 bin lira maaşla 400 bin kirayı nasıl ödüyorsun’ diye sordun mu hiç? Sosyal medyada Murat Ongun'un kızına tepki yağdı

Yolsuzluk soruşturması zanlısı Murat Ongun’un kızı Lal Ongun, Saraçhane’de kameralar karşısına geçip açıklama yaparken, kullandığı ifadelere sosyal medyadan tepki yağdı.

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Süleyman Sırrı Dinçer

Duygu sömürüsü sizin karakteriniz olmuş. Baban Şerefli bir adam olsaydı bu hallere düşmezdi.
  • 1 Yıl Önce

CHP'li it terbiyecisi

Mufteriden ote bir de serrefsizsiniz. Yahu adamin veya karisinin sirketi olamaz mi, ek geliri olmaz mi, kirasi sermaye iradi olamaz mi, ana babada miras kalmis olmaz mi zepevekn arap donmeleri?
  • 1 Yıl Önce

oSMAN

Sordunmu babana baba bu paralar nereden geliyor senin maaşın belli..Nasıl böyle rahat yaşıyoruz paran buna yetmez diye sordunmu küçük hanım?
  • 1 Yıl Önce

Hakan

Harçlığı bitince çeşmedeki su kesilince ağlamaya başlamış..Annenin takı şirketidemi kurtaramadı?
  • 1 Yıl Önce

Yorumum

Küçük kardeşi, babam ne zaman eve gelecek, diye ağladı, diyor. Ona gerçeği söyleyin. Baban bir daha asla eve gelmeyecek çünkü senin baban bir hırsız ve şimdi hapiste cezasını çekiyor; hırsızlık çok kötü bir şey, sen sakın baban gibi yapma, sen çalma, deyin ve o çocuğa iyi bir örnek olun! Ne yani hırsızlıklarına o kadar kılıf bulanlar çocuklarına verebilecekleri cevabı hiç düşünmemişler mi?... Neyse umulur ki bundan sonra çocuklarının kursaklarından haram lokma geçmez ama, onu da Allah bilir. Şu halde zor.
  • 1 Yıl Önce

YILMAZ DURMUŞ

Peki sayın bayan, hiç babanıza sordunuz mu "BABA SENİN VASFIN NEDİR Kİ 350 BİN TL MAAŞ ALIYORSUN, AYNI ZAMANDA 350 BİN TL MAAŞ ALIRKEN AYLIK 400 BİN TL ULTRA LÜKS VİLLADA NASIL OTURUYORUZ" dedin mi? Yediğiniz her kör kuruş HARAM PARANIN hesabını vereceksiniz
  • 1 Yıl Önce

los pollos

hırsızlarda hiç utanma yok. ama bunlara höykürerek destek veren milyonlarda hiç arlanma yok.
  • 1 Yıl Önce

Fikret Türk

Vah yazık çok üzüldüm be yaaaa, çıkartın şu hırsızı içerden bak ufak çocuğu anasının koynunda uyuya kalmış( merak bu ya, cumhurbaşkanının maaşını diline dolayan hainlere sormalı, bu murat ongun adlı hırsız ın çalmsktan başka hangi hususiyeti vardıda 350 bin TL maaş verdiniz İstanbullunun cebinden ) zehir zıkkım olsun çökük çocuğunuzdan çıksın inşaAllah
  • 1 Yıl Önce

Yorumum

Bunlar ailece yargılanmalı! Bizim paralarımızı çalarak yaşadıkları hayatlar iki cihanda eniğinden cücüğüne zehrizıkkım olsun! Bunların genci de yaşlısı da akıl tutulması yaşamıyorsa safi, buz gibi ihanet içinde. Hiç birine af yok! Şerefizler nşr taraftan milleti patates soğan, asgari ücret, emekli maaşı diyerek devlete karşı kışkırtırken diğer tarafta bizden zerre vicdan azabı duymadan çaldıkları pararlarla hayal dahi edemeyeceğimiz kadar lüks ve rahat bir hayat yaşadılar, yaşıyorlar. Çete başı yunan rum tekfurunun karısı değil miydi emeklileri aç  yerine koyup, kocamın sayesinde kent lokantalarında işkembeniz et girdi, diyen. Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar, pislikleri bir bir ortaya çıkınca, millet milyarlarca doların havalarda uçuştuğunu, bunların fetöyle bağlantılarını gördükçe, garibim kent lokantalarını bir daha o pis ağızlarına alamadılar.
  • 1 Yıl Önce

cdcdc

CHP liler güzel Duygu sömürüsü yapıyorlar tıpkı Atatürk Halk fakirlik sömürüsü yaptıkları gibi.
  • 1 Yıl Önce

sende ne güzel dini sömürü yapıyorsun

sende yürü araplara git arabcı

350 bin lira ha

350 bin lira maaş bunların sadece pizza masrafı değirmen harıl harıl çalışmış.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

Hırsızın arsız kızı.
  • 1 Yıl Önce

hatırla

400.000 TL ile jiralanan evin aylık Elektrik Su faturalarını merak ettim acaba 1 asgari ücret kadar var mıdır?
  • 1 Yıl Önce

Deli İbo

Bak bak, ikinci babasıda varmış. 
  • 1 Yıl Önce

Yusuf büyük

Kızım merak etme babanıza salaklar türkiyede böyle adalet olduktan sonra
  • 1 Yıl Önce

Erektus

Çal Çal Oyna
  • 1 Yıl Önce

perde arkası

yani bize de vah vah tüh tüh demek kalıyor....yersen tabii : )
  • 1 Yıl Önce

Nuri

Küçük kardeşi "babam ne zaman eve gelecek diye ağladı" diyor...Bunu sen değil ÇALARKEN baban düşünecekti kızım.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23