• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şeyh Ahmed Yasin’in sözleri yeniden gündem oldu! İsrail o tarihi göremeyecek

Bugüne dek hiçbir yahudi devleti 80 yıldan daha uzun süre varlığını devam ettiremedi. Siyonist İsrail de 2028 senesinde 80 yaşını dolduracak. İsrail’in elebaşısı Binyamin Netanyahu, “Bu talihi kıracağız” diyerek İsrail’in uzun ömürlü olacağını savunmuştu. Ancak İran’ın saldırıları tüm dünya kamuoyuna siyonistlerin dokunulmaz olmadığını kanıtladı ve cesaretleri artırdı. Tüm bunların ardından Şeyh Ahmed Yasin’in 1999 senesinde yaptığı bir konuşma yeniden gündem oldu.

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Reis Sevdalısı

Reis'in yeniden başkan seçileceği, Yeni anayasamızın kabul edileceği tarih de 2027. Reis'in hilafetinin fiili hale gelmesi ve içerdeki muhalefetin halledilmesiyle birlikte Türk-İslam ordusunun ilk hedefi itrail olacak. karadan birliklerimiz 1 hafta içinde, deniz ve hava kuvvetlerimiz de iki gün içinde itrail2i tam abluka altına alacak. Zafer İslam'ın olacak.
  • 6 Ay Önce

Gültekin

ÜSTÜNLÜK SAHİP OLUNAN SİLAHLARLA ÖLÇÜLMEZ, SİLAH İLE SINIRLI YERLERE KADAR GİDEBİLİRSİNİZ AMA ASLA ZAFER KAZANAMAZSINIZ ÇÜNKÜ HAKKA HİZMET ETMEYEN HER KİM OLURSA OLSUN MAĞLUP OLUR, SAMİMİ İNANARAK DAVASINA HİZMET EDEN HER DAİM ÜSTÜN OLACAKTIR ÇÜNKÜ HAKKA HİZMET EDİYOR, BUNUN DESTEKCİSİ DE ALLAH'TIR.
  • 6 Ay Önce

KÖKSAL

Allah 'ın laneti zalimlerin üzerine olsun, Amiiin...
  • 6 Ay Önce

osmanlı kartalı

busiyonist devlet inşallah tezde yakında yıkılır
  • 6 Ay Önce

hasel

Az kaldı,İsrailin yıkılmasına.Dünya şok olacak.Çok şeyler olacak çok.Bekleyelim ve son derece de tedbirli olalım.
  • 6 Ay Önce

HİZİPSAVAR

bende saruman benzetteim kahinliği bırakın ihanet içinde olan araplara karşı gelin durup duruken isral devrilmez
  • 6 Ay Önce

Şizofren

yakın zamanda. Büyük bir yer çökmesi olacak ..ay olur yıl olur bilmem kaç yıl olur amma çok uzak deği.....
  • 6 Ay Önce

OSMAN AYDIN

ZULUM YAPAN DEVLETLER ERGEC YIKILIYOR ISRAILDE BUNUN ÖNCULUĞUNU BU YUZ YILDA YAPIYOR ODA YIKILMASI YAKINDIR BIIZNILLAH
  • 6 Ay Önce

Ayhan T.

ADAMIN birine,cok dogru söylüyorsun ama icimizdeki yahudileri ne yapacagiz,Erdogani seversin veya sevmezsin ic beraberligi saglamamiz lazim yoksa vay halimize
  • 6 Ay Önce

misafir

sen kimsen be kardeşim seni ancak dünya'yı tanımayan salaklar dinler.
  • 6 Ay Önce

ERKILIC

hey mahluk! sen Sehid Ahmed Yasin'e KURBAN OL! Daha kim oldugunu bile bilmiyorsun bir de ASSAGILIK BIR SEKILDE laf ittiriyorsun oyle mi? Kasitli yapiyor ise, Allah seni kahretsin. Amin.

Ziya

Mekânın CENNET olsun inşallah saygı değer büyüğüm şeyh ahmet abim
  • 6 Ay Önce

misafir

İsrail 14 mayıs 1948 tarihinde kuruldu. 80 yıl miladi olarak 14 mayıs 2028 tarihinde doluyor. Hicri olarak 25 aralık 2025 tarihinde doluyor….
  • 6 Ay Önce

Adamın biri

Ne diyor İran'ı bitirdikmi sira Pakistan'da geliyor ondan sonrada sırada Türkiye var eğer sıramızı beklersek kurbanlık koyun gibi yazıklar olsun bize.
  • 6 Ay Önce

Saffet

Rahmetli babam şöyle derdi Yahudi gibi calışacaksın müslüman gibi islam dinine göre yaşayacaksın derdi
  • 6 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23